פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים קודם כל - יש לי בעיה בקאזזה לייט שלי - אני לא מצליח משום מה להתחבר פתאום ??? זה עבד לי לפני שבוע... יש לי קאזזה לייט 2.4.3 - עם WIN XP SP2 וגם נתב של DLINK DI 604
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים למקרה שלא שמעת, קאזה מתה מזמן, יש אולי עוד 3 אנשים חוץ ממך שמשתמשים בה וכולם בארץתתקדם בן אדם ...
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים ^ גם limewire הולכת בדרכה של קאזה, אם כבר אז תשתמש בגרסה הלא-מגבילה , frostwire
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר לקחת את תוכנה ה- PRO ?או שכולם משתמשים ב- BASIC ?ועוד שאלה - אני אמצא את כל השירים והסרטים שיכולתי להשיג דרך קאזזה... ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים פרו-כדי להשיג את הפרו אתה צריך ביטורנט (אימיול וכו'...) ובליים וויר אתה לא יכול להוריד שירים בעברית
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר פרו-כדי להשיג את הפרו אתה צריך ביטורנט (אימיול וכו'...) ובליים וויר אתה לא יכול להוריד שירים בעברית אתה יכול לשלוח לי לאיי סי קיו את הקובץ/טורנט 102749310 - BLACK KNIGHT ???
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים ממש ממש לא!אני לא משתמש בתוכנה הזוועתית ומלאת הוירוסים והסיכונים הזאת :-\זה לא עד כדי כך בעיה למצוא אימיול וביטורנט- אבל אתה צריך גרסה טובה- זה כבר לא אניתשאל מישהו אחר בפורום יש הרבה אנשים שיעזרו לך עם זה... תפתח ת'ראד לגבי זה ותקבל תוצאות הרבה יותר טובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.