עבור לתוכן

מפרט למשחקים כבדים ב-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לבקש מפרט למשחקים כבדים...יש לי כבר מעבד E6600 וכרטיס מסך 7950GX2 עכשיו אני צריך את כל שאר החלקים-לא כולל מסך. לפחות 250 ג'יגה-דיסק קשיח ולפחות 1024 זכרון RAM ואם אפשר לוח אם התומך בשני כרטיס מסך. התקציב שלי- 4000

תודה לעוזרים!

פורסם

אתה רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך כזה?! אתה מטורף נשבע לך....

או שאתה פשוט חושב שבשביל הכרטיס הזה צריך לוח SLI, אז לא נראה לי שצריך, זה כרטיס על סלוט אחד לפי מה שהבנתי....

פורסם
  • מחבר

עוד איזה חצי שנה יצא DX10 והכרטיס מסך הזה לא יתמוך...אז אפשר יהיה פשוט להוסיף עוד אחד במקום להחליף את זה...

פורסם

עוד איזה חצי שנה יצא DX10 והכרטיס מסך הזה לא יתמוך...אז אפשר יהיה פשוט להוסיף עוד אחד במקום להחליף את זה...

אתה רוצה להגיד לי שאתה הולך לקנות את הכרטיס הכי חזק בשוק ועוד חצי שנה לקנות כרטיס D3D10? תלווה לי קצת כסף נשבע לך.. פייי כמה כסף.. בכל מקרה הנה:

קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS4 ¤ 1058

זיכרון : SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5 + HEAT SINK ¤ 1403

צורב DVD : LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 213

מארז : GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤ 377

דיסק קשיח : HITACHI DESKSTAR 250GB SATA2 8MB 7200 RPM ATA150 ¤ 431

ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤ 440

--------------------------------------------------------------------------------

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3922

מ- IQPC. קח בחשבון שאתה צריך קירור למעבד. זה יעלה לך כ-200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

את הכרטיס מסך קיבלתי מתנה מדוד נחמד ;D

ואת המעבד אני קונה במחיר זול (קשרים באינטל)

ודרך אגב הכרטיס מסך מחברת Evga

פורסם

בתור בעלים של DS4, לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו, ביחס למחיר הוא פשוט לא שווה את זה, קח אחד מהאסוסים שנכנסים לך לתקציב.

ולגבי התוכנית הגאונית שלך לקנות כרטיס DX10 בעוד חצי שנה ופשוט "להוסיף אותו" ל7950GX2 בSLI, שכח מזה, זה לא עובד ככה, רק אותם דגמים יכולים לרוץ בSLI.

-ג'ו

פורסם

אוי אתם לא הבנתם שום דבר!!!

בואו אני אסביר לכם! ;D

1) יש לו עכשיו E6600 ו- GF7950GX2.

2) הוא רוצה לקנות את שאר הרכיבים של המחשב ב- 4,000 שקל.

3) בקשר לכרטיס, הוא אמר שהכרטיס הזה חזק אבל עוד איזה חצי שנה כשהכרטיס הזה לא יהיה מאוד חזק לבדו אז הוא יקנה כרטיס DX10 ויחבר אותו אליו.

עכשיו תקשיב לי:

1) הכרטיס הזה יקר והיום הוא חזק יחסית.

2) הבעיה בכרטיסים האלה זה שאתה יכול לחבר רק שתיים שהם בדיוק אותו דבר ואם אתה מחבר שתיים כאלה ביחד אתה בקושי מקבל תוספת לביצועים ובמקרים מסוימים זה אפילו מזיק.

3) אפילו אם תקנה מיליון כאלה עדיין לא תוכל להריץ משחקים שיצאו עוד חודשיים+ על מקסימום בגלל שזה כרטיס DX9 והמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו ישתמשו בטכנולוגית DX10 שבשביל להפעיל אותה צריך כרטיסים מתאימים שעדיין לא יצאו.

4) במקום לקנות ב- 2,000+ ש"ח כרטיס כזה נוסף בעוד חצי שנה, תקבל ביצועים הרבה יותר טובים אם תקנה אז כרטיס DX10 בתקציב הזה כמו ה- 88GTX.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי מה לא שווה את המחיר הלוח אם שהציאו לי?

פורסם

כה DS4 זה חרא. :P

P5B Deluxe וגמרנו.

פורסם

כה DS4 זה חרא. :P

P5B Deluxe וגמרנו.

לא נכנס בתקציב. במקום לדבר תרקיב לו מפרט.

פורסם

מה הקשר? אתה סתם אוהב להכנס לריבים אני מבין...

אם הבחירה היא בין DS4 לבין P5B Deluxe אז ברור שלוקחים P5B. עדיף כבר לקחת P5B רגיל או סתם 965P S3 וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מישהו יכול להרכיב לי מפרט בבקשה?

פורסם
  • מחבר

...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים