עבור לתוכן

PlayStation 3: נחשפו כל משחקי ההשקה

Featured Replies

פורסם

Genji: Days of the Blade

NBA 07

Resistance: Fall of Man

Blazing Angels: Squadrons of WWII

Call of Duty 3

EA Sports Fight Night Round 3

The Elder Scrolls IV Oblivion

F.E.A.R.

Full Auto 2 Battlelines

Madden NFL 07

Marvel Ultimate Alliance

Mobile Suit Gundam: Crossfire

NBA 2K7

NHL 2K7

Untold Legends Dark Kingdom

Ridge Racer 7

Tiger Woods PGA Tour 07

Sonic the Hedgehog

Need for Speed Carbon

Tony Hawk`s Project 8

Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878

60$ למשחק :-\

פורסם

זול, מזל שיש תחרות אחרת בקלות המחירים היו 70-80

פורסם

באמת לא ברור לי למה מחירים של משחקי קונסולות גבוהים עד פי 2 ממחירי משחקי PC, או בכלל, למה יש הבדל במחיר בין משחק PS2 למשחק PS3 או X360?

עלויות הפיתוח שונות בגלל שזו קונסולה?

פורסם

בניגוד למחשב, החברות שמפתחות את הקונסולות מפסידות המון על כל קונסולה שנמכרת, ומירב הרווחים מגיעים מציוד היקפי ומשחקים

פורסם

ולא הטריד את תעשיית הקונסולות שבגלל שהמחירים למשחקים כ"כ גבוהים אז יותר אנשים חושבים על קניית צ'יפ לקונסולה שלהם שתומך בצרובים ואז פשוט להוריד משחקים מהאינטרנט?

פורסם

אנחנו חיים בעולם משל עצמנו, בשבילנו 60 דולר הם 300 שקל ומעלה, ואני מניח שאם נעשה הקבלה, בשביל האמריקאים 60 דולר הם כמו 150 שקל פה, אפילו פחות - לכן אין להם בעיה לקנות המון משחקים.

פורסם

יש הבדל בין

NBA 07

ל- NBA 2K7 ?

השמות די דפוקים...

פורסם

המשחקים סבבה!

^^

אחד של EA

והשני של.... :s05:

פורסם

אופס..

לא משנה.

פורסם

Genji: Days of the Blade -לא שמעתי על זה

NBA 07 -משחק מעפן

Resistance: Fall of Man -לא שמעתי

Blazing Angels: Squadrons of WWII -ראיתי,שמעתי,וממש לא התלהבתי

Call of Duty 3 -נראה משחק מדהים,אבל זה לא בלעדי לPS3...זה יוצא גם לXBOX360 וגם לWII

EA Sports Fight Night Round 3 -משחק סבבה,שוב פעם-יש פה בעיית בלעדיות [כבר קיים בגירסאת XBOX360]

The Elder Scrolls IV Oblivion -משחק ענק,אבל גם כאן אותו חרא-אין בלעדיות...כבר קיים איזה שנה באקס 360 וגם בגירסאת מחשב,שעדיפה על גירסאת PS3 בגלל שליטה,והעובדה שאפשר להתקין מודים.

F.E.A.R. -משחק סבבה,שוב פעם-הוא לא בלעדי בשיט.

Full Auto 2 Battlelines -לא משהו בכלל

Madden NFL 07 -מעפן טילים

Marvel Ultimate Alliance -לא שמעתי

Mobile Suit Gundam: Crossfire -לא שמעתי

NBA 2K7 -מעפן

NHL 2K7 -מעפן

Untold Legends Dark Kingdom -לא שמעתי

Ridge Racer 7 -סביר

Tiger Woods PGA Tour 07 -מעפן

Sonic the Hedgehog -חרא בטירוףףףףףףףףף,וגם לא בלעדי

Need for Speed Carbon -אמור להיות סבבה,אבל המשחק לא בלעדי [יוצא לכל פלטפורמת משחק אפשרית]

Tony Hawk`s Project 8 -טוני הוק כבר יצא מכל החורים האפשריים

Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas -אחרי המשחק הקודם,אני ממש לא חיובי לגבי הדבר הזה...מה גם שזה לא בלעדי

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878

60$ למשחק :-\

שמתי את דעתי לגבי כל משחק ומשחק

רשימת משחקי השקה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חלשה ועלובה

-המשחקים ששווים שם משהו הם בכלל לא משחקים בלעדיים לPS3 ואפשר להשיג אותם לXBOX או בגירסאת מחשב

-המחיר המופקע [60 דולר] למשחק גם מוריד מערכם של המשחקים

-המשחקים שהם כן בלעדיים לקונסולה הם משחקים שנעים בין סביר לחרא

בקיצור-רשימת משחקי השקה עלובה בטירוף,מאכזבת,ואני מאוד מקווה שהPS3 לא תהפוך לPSP הנייח [מבחינת מגוון משחקים עלוב]

פורסם

אלה עם הK הם משחקים של חברת 2K גיימס

סך הכל רשימת השקה צפויה, זמני הפיתוח לפס3 ארוכים מכדי שיצא משהו לא ממוחזר בשבילה בחצי שנה הראשונה

פורסם

Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas יוצא לPC במקרה ? ורשימה נחמדה ומחיר סביר אבל בארץ יהיה הרבה יותר.

פורסם

60 דולר זה בכלל לא יקר. כמו שאמרו כאן לפני זה מחירים בארה"ב ששם אכן 60 דולר זה משהו כמו 150 שקל.

כשעבדתי שם לפני משהו כמו שנה הייתי מרוויח את זה ביום ממוצע.. וכשקניתי שם גיים קיוב ומשחקים בכלל לא עניין אותי צ'יפ מוד וכו'.. כי המחירים שם נוחים מאד יחסית לשכר.. לגבי המשחקים של ההשקה: יש כמה נחמדים בעניי ומבחינתי זה יחסית סביר להשקה.. חוץ מזה בטוח יצאו עוד כמה עשרות עד סוף השנה.

*אפרופו משחקים ל PS3 = מישהו יודע מה עלה בגורלו של הKILLZONE ל PS3 ?? בזמנו שראיתי את הטריילר שלו ב IGN הייתי המום בערך לשבוע וראיתי אותו אולי 8 פעמים ביום. גם לאחר שכריזו שזה לא היה מרונדר בזמן אמת אלא סרטון ערוך מראש, נדרתי נדר שאם המשחק שייצא יהיה דומה למה שראיתי אני קונה את ה PS3 בכל מחיר..

למי שלא ממש זוכר על מה אני מדבר זה המשחק:

http://www.killzoneps3.net/

פורסם

בולשיט.

אין מצב לעשות סרטון מרונדר כזה בשלב כל כך מוקדם של הקונסולה, שהיא בכלל לא יצאה. סרטון כזה חייב לצאת שנתיים אחרי הקונסולה, אם כבר.

פורסם

מרונדר מראש - זה סרט CGI ייצרו אותו בתוכנה ורינדרו אותו בחוות שרתים.

אין קשר לקונסולה ישירות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים