עבור לתוכן

מקלדת ועכבר נוחים לעבודה,בתקציב 550 -ננעלתי על 2 אפשרויות-עזרה מבעלי נסיון

Featured Replies

פורסם

שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה.

יכול לעבוד גם 10-12 שעות.

לא משחק בכלל !

עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב.

חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד.

דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים.

חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים:

1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב?

2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי?

תודה

פורסם

אם אתה רוצה סט נוח ואלחוטי ואתה לא משחק לך על אחד מהסטים של מייקרוסופט...

יש לי את העכבר microsoft IntelliMouse Explorer 2... תאמין לי אחלה עכבר. נוח, יפה, אלחוטי... יש לו בטריות רגילות לא נטענות והם מחזיקות כמה חודשים בעכבר... החיסרון היחיד שלו זה שיש לו זמן תגובה קצת איטי בגלל שהוא אלחוטי אבל לא תרגיש את זה אם אתה לא משחק... והוא אופטי לא לייזר. אם אתה רוצה לייזר לך על ה gaming mouse 6000.

ובכל מקרה יש לך ביקורות על עכברים באתר...

אין לי מקלדת של מייקרוסופט אבל הם נראות פצצה...

פורסם
  • מחבר

לייזר אני לא צריך ואין לי מושג מה ההבדל- אופטי מספיק לי בהחלט.

זמן תגובה- אני מניח שמי שאכפת לו אלפית שנייה זה ישנה לו. אני עורך וידאו, גרפיקאי ושימושי משרד ואינטרנט. זה עד כדי כך יורגש?

לגבי סט- אני מעדיף עכבר אלחוטי כדי שאוכל לקחת אותו איתי למיטה, כשאני רואה סרטים דרך הפלזמה.

הסט שבא עם השלט נראה לי נחמד, אבל העכבר שלו נראה מאפן ביחס לאחרים, מה גם ששלט ניתן לרכוש לבד היום.

השאלה מה ההבדל בין העכברים, ה 1000 וה 600...?

פורסם
  • מחבר

בעבר חשבתי לקנות כזה,אבל את החוטי.

השאלה מבחינת נוחות שימוש , מה יותר נוח, הוא, ה 1000 או ה 600...? (מבחינתי זה המכריע יותר).

מקלדת- חשוב לי מקשים רכים, כי שלי קשים עכשיו. זו של לוגיטק או זו של מיקרוסופט?

אשמח לקבל תשובות, מאלה שיש להם נסיון.

*עריכה:

מצאתי את זה, גם לשימושכם:

http://www.zive.cz/Text/Ar.asp?ARI=130590

פורסם
  • מחבר

עברו 3 ימים וזה חשוב לי,ע"מ לגבש החלטה ולהזמין (מלוגיטק בלבד,איתם אני עובד)

כרגע יש לי 2 אפשרויות מבחינתי-

1. עכבר MX1000 עם מקלדת לוגיטק מדיה עלית - יחד יעלה 554 שקלים.

2. סט MX3000 שיעלה - 637 שקלים.

השיקול הוא לא המחיר, אלא נוחות העבודה (פיזית וגם תפעולית) של העכבר בעיקר (הרי ב MX3000 העכבר הוא MX600).

מבחינת המקלדת האלחוטית,באמת אצלי היא לא תזוז- אז זה יהיה בגדר "צופר".

מה גם שבMX3000 ראיתי כפתורים ואפשרויות נוספות- השאלה אם הם עושות משהו ועוזרות ושווה להשקיע בהם?

אשמח לתשובה מבעלי נסיון, ע"מ לגבש דעה.

תודה והמשך יום נפלא :)

פורסם

אתה יודע, עכבר למשחקים הוא:

1) מדוייק ומהיר

2) נוח ונועד לשעות ארוכות

3) מגיע עם מספיק כפתורים שניתן לתכנת לצרכים שלך.

העקרונות המנחים עכבר למשחקים הם נוחות ודיוק. וזה לא שונה משימוש בתוכנות אחרות, לפיכך מה שנוח במשחקים יהיה ב99% נוח בכל יישום אחר, בין היתר עריכה, שם דרוש דיוק יותר מהכל.

עכשיו בתקציב שלך אני לא מבין למה אתה מתעקש לקנות את הMX1000 המיושן במקום הG7 החדיש? כי לG7 יש כותרת של "עכבר למשחקים"? חרטא. הם עולים אותו דבר, ואין ספק שתהנה מהG7 יותר.

עכשיו תוסיף תקציב לכותרת או שאני אנעל את הת'רד.

פורסם
  • מחבר

פשוט יש משהו ששמתי לב שיש ב 1000 ואין באחרים- מקום להניח את האגודל, כדי שלא תיגרר על המשטח.

מה גם שבצורתו, ובצורת הנחת היד,לא ראיתי שום הבדל בינו לבין ה500/518/700 הישנים יותר.

לMX1000 ראיתי שיש יותר פונקיות בכפתורים וה G& נראה "אנמי" ביחס אליו.

השוואה טובה כאן:http://www.langamers.ch/img/news/2005.10.05/club13.JPG

http://www.lesnumeriques.com/article-43-628-33.html

אני משתמש כבר 3 שנים בעכבר של מיקרוסופט, אקסלורר אופטי הישן הבסיסי. מבסוט ממנו, הדיוק שלו מספיר לי, רק שהוא ניהיה כבר לא נוח ליד וקטן.

שאמרתי "לא למחקים" התכוונתי שזה שאני לא מזיז את העכבר מהר, מצד לצד, לכן כל מה שקשור ב DPI ולייזר לא ממש ישנו לי צורת עבודה.

אולי אני טועה, אבל זו הרגשתי בוודאות.

לא הבנתי למה להוסיף תקציב, אבל שינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים