עבור לתוכן

מ6500 ל12,000 שקל הורים שלי השתגעו...לגיימר כבד(כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

לא חרם שלא תוכל לשחק במשחקים תומכי אפקטים של DX10 בכזה תקציב ???

במקומך הייתי מחכה חודש וחצי בערך עד שינחת בארץ הG80.

אבל זאת רק דעתי :-X

אם לא,הייתי הולך על אחד המפרטים שמבוססים על E6600 וכרטיס ATI תומך GDDR4,אני חושב שזה יותר חשוב מ2GB זיכרון.

פורסם

באמת לשים 19" בכזה מפרט זה בדיחה. אני הייתי או 20" עם 1600x1200 ומעלה.

אני חושב המסך זה החלק הכי חשוב, אז בכלל הייתי מוותר על ה1900XTX וגם על הE6600 כדי לקנות את הDell 2407WFP - הוא יכול להיכנס בכזה תקציב, אם מתאמצים. ואם אתה רוצה שהמחשב יאריך ימים, אז מסך זה החלק במחשב שמחזיק הכי הרבה זמן, והחלק שהכי קל לשדרג בלי להחליף אותו.

פורסם

באמת לשים 19" בכזה מפרט זה בדיחה. אני הייתי או 20" עם 1600x1200 ומעלה.

אני חושב המסך זה החלק הכי חשוב, אז בכלל הייתי מוותר על ה1900XTX וגם על הE6600 כדי לקנות את הDell 2407WFP - הוא יכול להיכנס בכזה תקציב, אם מתאמצים. ואם אתה רוצה שהמחשב יאריך ימים, אז מסך זה החלק במחשב שמחזיק הכי הרבה זמן, והחלק שהכי קל לשדרג בלי להחליף אותו.

איך בדיוק זה החלק שהכי קל לשדרג אותו בלי להחליף?

פורסם

וואלה ... סתם רציתי שתאיר את עייני ותאומר לי איך בדיוק קבעת שה DELL יותר טוב? יותר זול אני מסכים.

וגם מעניין אותי מאיפה העובדה שרק בארץ הוא מצליח?

סתם שתהיה בעיניינים הNEC מצליח מאוד בחול ונחשב לאחד המסכים הכי טובים ב20" יותר טוב מה DELL תעשה חיפוש קטן ותקרא קצת ביקורות ואז תבין מזה ההייפ סביבו.

אף גיימר בחו"ל לא נוגע ב-NEC, תסתכל בפורומים בחו"ל ותראה מה ההמלצה הגורפת למסכי 20 אינץ' - רק ה-Dell. ל-NEC יש ציפוי זוועתי שממש הורס אותו - יש לו על פניו הרבה פוטנציאל לא ממומש.

פורסם

איך בדיוק זה החלק שהכי קל לשדרג אותו בלי להחליף?

:lol::P

כמובן שהכוונה הייתה החלק שהכי קל לשדרג בלי להחליף חלקים אחרים.

פורסם

בתקציב כזה עדיף לקנות איזה כ"מ שיחזיק אותך ובעוד חודשיים לקנו כרטיס DX10.

פורסם

בתקציב כזה עדיף לקנות איזה כ"מ שיחזיק אותך ובעוד חודשיים לקנו כרטיס DX10.

זה דיי דבילי לקנות עכשיו כרטיס זמני ביזבוז של כסף. אם כבר עדיף לחכות עוד שבועיים שלוש אני מאמין שהוא יגיע לארץ כבר אם לא אתה יכול לארגן אותו מחו"ל.

ורק אז לקנות כבר את כל המפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים