עבור לתוכן

עזרה בגיבוי

Featured Replies

פורסם

שלום.

לא הייתי בטוח לאן לשייך את זה בדיוק... אם טעיתי אז תעבירו.

יש לי הארדיסק אחד שנמצא בתוך המחשב שלי, הוא מחובר למחשב באופן שוטף כי אני צריך אותו נגיש כל הזמן.

אני מאסחן שם תמונות וסרטי וידאו של המשפחה מקוטלגים היטב (אני מדבר על 200 ויותר ג'יגה).

יש לי הארדיסק נוסף, זהה בדיוק לשני, זה הארדיסק הגיבוי והוא חיצוני. אחרי השימוש אני כל פעם מנתק אותו ושם במקום אחר ובטוח יותר בחדר.

עכשיו, כל שבוע-שבועיים אני צריך לעדכן את המידע על ההארדיסק החיצוני. לשנות כל תיקייה ותיקייה לעצמה ולהשלים ידנית את מה שהתעדכן זה יותר מדי ואני בטוח אפספס משהו, לכן אני מעדיף כל פעם מחדש למחוק את כל המידע על הדיסק החיצוני, ולהעביר הכל מחדש מהפנימי לחיצוני.

מישהו יודע מהי הדרך הטובה, המהירה והבטוחה ביותר לעשות זאת? (חוץ מ- COPY+PASTE) אולי בעזרת איזו תכנה?

ואין לי את הידע או הרצון להתעסק ב- RAID כרגע (למרות שזה ישתלם - אך אני חייב הארדיסק אחד חיצוני).

תודה רבה מראש!

פורסם

לא נראה לי שנחוץ למחוק ולכתוב מחדש.בטוח יש תוכנות שבודקות את השינויים התקופתיים ומשנים בהתאם.הייתי עורך חיפוש בפורום תוכנה!

פורסם
  • מחבר

מעולה... תודה רבה. :xyxthumbs:

עכשיו כשהבנתי מהי הפרוצדורה הנדרשת, אני אחפש עוד תוכנות כאלו...

פורסם

בדיוק לפני יומיים הייתה כתבה על זה בנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=402436&TypeID=1&sid=127

זה נראה לי בדיוק מה שחיפשת.

גם ל-Windows יש את כלי הגיבוי והשיחזור שגם לו יש את האפשרות לגבות רק את מה שהשתנה.

פורסם
  • מחבר

No_Man, אתה יכול בבקשה לפרט?

חוץ מזה... נגיד ולא אסתדר עם התוכנה, האם מחיקה טוטאלית ושכתוב של הכל מחדש כל שבוע-שבועיים על הארדסיק הגיבוי תזיק לו בצורה כלשהי?

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים