פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים שלוםיש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץהאם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים השריטה היא פיזית ולכן אני בספק אם ניתן לתקן כזה דבר, למרות זאת ראיתי ברשת כל מיני בקבוקונים קטנים שמלאים בנוזל שאמור (אני מדגיש "אמור") לתקן דברים כאלו, אני לא הייתי מהמר על זה אבל אם הדיסק ממש חשוב לך - שווה לנסות.ד.אאם אתה אכן מנסה את כל נוזלי הפלאים האלה, אשמח את תחזור ותספר אם זה עבד.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני דיי בספק, גם אם הנוזלים האלו עובדים אז הם רק ממלאים את חלל השריטה ב.... כלום (ז"א שעל הקטע הזה הדיסק עדיין יקפוץ).
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים שלוםיש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץהאם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר?תודהאם צורב ה DVD שלך יקרא אותו, אז לא צריכה להיות בעיה לצרוב מחדש.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר הDVD קורא.... אבל הסרט קופץ....ניסתי לצרוב עם anydvd אבל הוא מצליח כל כך..יש תוכנות יותר טובות?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר צורב DVD של LG.... אבל ניסיתי גם על מכשירי DVD רגילים.... הבעיה היא בדיסק.. לא בDVD..
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים תנסה להוריד אותו להרדדיסק עם התוכנה הזאת:http://www.dvdidle.com/download/DVDFabDecrypter3025.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.