פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלליP5W DHE6600וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבויהמחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעהמה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאתתודה
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים הוא עושה ריסטרט או פשוט "כאילו" נכבה..?תבדוק תהגדרות חשמל/כיבוי וכו בווינדוס..תבדוק שהכפתורים (כיבוי/ריסטרט) מחוברים למקום הנכון בלוח..
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים האם מישהוא מכיר את הבעיה או שיכול להיות שזה מלוח האם או מהמארז??דרך הווינדוס אתה מצליח לעשות כיבוי?אם לא תבדוק את ההגדרות .אם כן אתה מצליח לעשות כיבוי מהווינדוס אז הבעיה בלוח אם/חומרה/החיבורים שלהכיבוי -reset הפוכים..
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר לא אותו סיפור גם אם הוינדוס עוד משהוא ברגע שאני בכלל מנתק אותו מהחשמל הוא לא פועל אבל ברגע שאני מכניס את הכל הוא מתחיל לפעול לבד
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים האם מישהוא מכיר את הבעיה או שיכול להיות שזה מלוח האם או מהמארז??להבא תשתמש בכפתור עריכה בשביל זה הוא מיועד ולא שתשלח 2 הודעות ברצף! תקרא את חוקי הפורוםתבדוק שכול הדריברים של הלוח אם / Chipset / כרטיס מסך מעודכניםותרשום את שאר המפרט שיש ברשותך כולל ספק כוח
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר המפרט שלי הוא מעבד E6600לוח אם P5W DHספק אינמרקס ליברטי 500Wכרטיס מסך X1900XTמארז סטאקר 830מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים עם מתי שאתה עושה "כיבוי" ב-Windows הוא עושה הפעלה מחדש. . .תבדוק מה קורה מתי שאתה עושה "הפעלה מחדש" . . .
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אם הבנתי אותך נכון, ברגע שאתה לוחץ על כפתור הכיבוי מופיע לך מסך שחור!לאיזה שניה, זה לא בעיה במחשב זה משהו בDRIVERS של הכרטיס מסךיש לי את אותו הדבר רק כשהוינדוס נדלק, מופיע מסך שחור לאיזה שניהנדמה לי זה אותו הדבר, רק בשלבים שוניםאם הבנתי אותך נכון אין לך מה לדאוג הכול בסדר ... איך לבטל את זהאני ישמח לבד לשמוע
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים תחזיר אותו לחנות ממנה קנית ושהם ישברו את הראש , אם זאת בעיית חומרה כדאי שאתה לא תתעסק עם זה כול עוד המחשב באחריות
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר אמרו לי שזו הגדרה מסויימת של הביוס האם מיהו יודע או מכיר הגדרה שאומרת למחשב להידלק ולא להכבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.