פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים האם ניתן לשנות את שם המעבד עוד מהביוס.יש לי מעבד 2.6 שאני רוצה לשנות את שמו ל- 3 GHZאיך עושים זאת ?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים עם התוכנה Central Brain Identifier אתה יכול לשנות את הCPU STRINGPointless but funhttp://cbid.amdclub.ru/files/cbid82b.zip
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים בכל מקרה מעניין אם הכוונה שלו הייתה שהמעבד יעבוד באמת ב3GHZ או שינוי שם ל3GHZ וגם ל6GHZ.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר הכוונה שהביוס יזהה אותו בתור אינטל מקורי 3 GHZ.לאחר אוברקלוקינג הוא רושם 2.6 ומתחתיו מהירות OC 3GHZ
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים התוכנה שSUPER GIRL הביאה הייתה יכולה להיות מעניינת(דר"א גם אני ניסיתי להוריד אותה) אם היא הייתה עובדת על מעבדי אינטל.נסה פשוט לעשות OC מ2.6 ל3GHZ זאת לא אמורה להיות בעיה כל כך גדולה.עריכה:עכשיו שמתי לב שעשית OC אבל אין הרבה מה לעשות הוא רושם לך את התדר המקורי של המעבד ולאחריו כמה הוא כרגע.מה כל כך חשוב שהוא ירשום שזה 3GHZ מקורי?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אולי אני חושד בכשרים אבל לי הבקשה מריחה לא טוב. אם הוא מתכוון ל OC בשביל הביצועים אז מה חשוב מה כתוב ?. בשביל OC חשוב הידע על המעבד המקורי ע"מ להשוות ביצועים. אולי הוא רוצה למכור למישהו את המחשב שלו ו"לסדר" שהביוס יראה מעבד חזק יותר. כבר ניתקלתי בזיוף מעבדים ע"י צריבת ביוס מיוחד שמשנה את שם המעבד. בשורה התחתונה כלום לא יעזור כי מרבית תוכנות הדיאגנוסטיקה יאתרו את המעבד המקורי.אני לא ממש רואה סיבה לשנות את השם בביוס מלבד לדברים לא כשרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.