עבור לתוכן

החברה בוולו מתכוונים לחסל אחת מדמויות המפתח בHL,תנו הימור.

איזו דמות תחוסל? 1,485 הצבעות

1. 1. איזו דמות תחוסל?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בגירסת המשחק עם הערות היוצרים דיברו מספר פעמים על כך שאלכס עיצבנה יותר מדי את השחקנים והם חתכו או ערכו קטעים שונים כתוצאה מכך...

כשאני חושב על זה, יש מצב טוב שהם ירצו לתת כיוון שונה למשחק בכך שהם ישחררו את השחקן מ-"לעקוב אחרי אלכס" ומצד שני יגרמו לסערת רגשות בעקבות המוות שלה והרצון לנקמה.

G-MAN!

הוא תמיד יודע להיעלם ברגע הנכון... וחוץ מזה איך אפשר להרוג דמות כשהיא במצב כ"כ מסתורי לפני שנחקור אותה יותר

(או לפחות נמשיך לרדוף אחריו עד HL5 :bash: ).

פורסם

אני חושב שבארני יהיה זה שימות....

הם לא יהרגו את אלקס...זה צפוי מדי(היא גם אוהבת את גורדון :-X)...

בארני הוא כאילו דמות מרכזית ואהובה אבל עדיין לא כ"כ חשובה...נראה לי הכי הגיוני שהוא ימות...

וגם בסרטונים ששחררו שמראים שהוורטיגון מחזיק את אלקס...לא נראה לי הגיוני שהם יחשפו פרט עלילתי חשוב כ"כ בטיזר הראשון של המשחק...הם רק רוצים לגרום לנו לחשוב ככה.

פורסם

the old doc.

kliner i think.

פורסם

יש שמועות שב-Episode 2 גורדון יגיד משפט.

פורסם

OMG !!!! גורדון יגיד משפט ??!?!?! רק בשביל זה אני רץ לקנות את המשחק.

::)

פורסם

זה לא יהיה דוג כי זה לא ממש דרמטי להרוג רובוט. אולי זה יהיה איליי (אבא של אליקס) כדי שגורדון ואליקס יוכלו להתחתן בשקט בסוף EP3, וכך הדמות הראשית ב-HL5 תהיה הבת\בן שלהם. ;D

פורסם
  • מחבר

אני אוסיף את DR.kliner ,שחכתי ממנו :-X

פורסם

יש שמועות שב-Episode 2 גורדון יגיד משפט.

הוא כמו מגי סימפסון, עושה את העבודה בלי להוציא מילה.

פורסם

אני חושב שבארני יהיה זה שימות....

הם לא יהרגו את אלקס...זה צפוי מדי(היא גם אוהבת את גורדון :-X)...

בארני הוא כאילו דמות מרכזית ואהובה אבל עדיין לא כ"כ חשובה...נראה לי הכי הגיוני שהוא ימות...

וגם בסרטונים ששחררו שמראים שהוורטיגון מחזיק את אלקס...לא נראה לי הגיוני שהם יחשפו פרט עלילתי חשוב כ"כ בטיזר הראשון של המשחק...הם רק רוצים לגרום לנו לחשוב ככה.

הוצאת לי את המילים מהפה

mark his words.

פורסם

באמת הגיוני שברני ימות....אבל לדעתי יותר הגיוני שדוקטור קליינר ימות.

ד"א

G-MAN הוא גורדון פרימן מהעתיד! עליתי על זה!

הוא דומה לו לאללה...ואיך שהוא הוא יודע בדיוק איפה אתה בכל רגע נתון :|

במשחק ראיתי אותו לפחות פעם בשלב..הוא כאילו משגיח עלי ואז נעלם ממש מהר

פורסם

קשה לי להאמין שהוא גורדון פרימן מהעתיד. לדעתי הוא בכלל לא אנושי. שמת לב שהדיבור שלו תמיד נשמע קטוע קצת, רובוטי משהו, עם מרווח זמן יחסית גדול בין מילה למילה? לדעתי הוא ישות חוצנית כלשהי, שלובשת צורה אנושית, וה"פגם" בדיבור הוא תוצר לוואי של לבישת הצורה האנושית.

וגם אני ראיתי את הקטע של ה"השגחה" ועוד קטעים של G-MAN "מאחורי הקלעים" כאילו נפגש עם אנשים (או g-mans) אחרים..

והעובדה שהוא יודע תמיד איפה תהיה ומה הצעד הבא שלך לדעתי נובעת מהגישה שלו לטכנולוגיה שמאפשרת מניפולציה של הזמן.

פורסם

יכול להיות באמת שיש לו שליטה על הזמן, והקטע שהוא נמצא כל פעם במקום זה קריפי :-X

אגב, מה קשור הדוקטור?הוא דמות שולית ואם הוא ימות זה לא ממש ישפיע על העלילה...

פורסם

יש עשרות אלפי תאוריות לגבי "מיהו G-Man", אף אחת מהן כנראה לא נכונה :smile1:

אליקס באמת קצת מעצבנת אבל לא נראה לי שיהרגו אותה, ואני לא מרשה להם להרוג את Dog, הוא כזה חמוד :-[

+

אם גורדון ידבר, אפילו משפט אחת - זה יהרוס את כל הפואנטה של המשחק - שהשחקן הוא גורדון... כל הפיתוח המסובך (במיוחד של HL2 וEpisode 1) שלא לקחו את השליטה מהשחקן אפילו לרגע אחד כדי שהוא ירגיש שהוא גורדון פרימן - להרוס את כל זה בשביל משפט אחד? נראה לי לא סביר.

אלא אם הוא יגיד I love killing aliens and chew gum, And I'm all out of gum וזה יהיה בדיוק בקול של דיוק, זה יהיה מגניב! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים