עבור לתוכן

האם זה הגבול של ה 7900GT שלי ללא VOLT MOD ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חפרתי כאן די הרבה השבוע לגבי OC של המחשב שלי והכרטיס מסך בפרט.. אבל עוד שאלה:

הגעתי בכרטיס מסך שלי (7900GT) לתדרים יציבים של 555 לליבה ו 800 לזכרון.. בבדיקה ב 3DMARK הכל עובד סבבה והכרטיס לא עובר את ה54 מעלות.. הרצתי בדיקה של חצי שעה למציאת ארטיפקטים ב ATITOOL ולא נמצאו שום באגים והחום של הכרטיס לא עבר את ה 55 מעלות.. הייתי מרוצה מכל הסיפור ושחקתי בימים האחרונים שעות על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים שיש לי (HL2.. FEAR וכו'..) רק כדי לבחון את הכרטיס גם באספקט הזה - שוב הכל עובד סבבה.. ללא התחממות וללא שום תקיעות או ארטיפקטים.. עכשיו מה מעצבן אותי ?? = שכל נסיון הכי קטן להרים אפילו MHZ אחד נוסף לליבה (נגיד ל556 ומעלה..) לא מתאפשר! אני מקבל הודעה שהתדרים לא עברו את הבדיקה הראשונית של הדרייברים. אותו דבר גם כשניסיתי דרך RIVATUNER.. למה זה?? מה הקשר ?

על 555 הכל יציב וטוב לו ועל 556 זה לא עובר אפילו בדיקה ראשונית ?? מה ההגיון פה בדיוק? האם זאת הגבלה שבאה מ NVIDIA ??

:nixweiss:

פורסם

אני היגעתי ל-630 לליבה בעזרת התוכנה power strip

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, אבל אני מקבל רק ריבוע שחור לשניה וזהו. איך מפעילים אותה בכלל ??

זה תוכנה לדוס או מה ?

פורסם

איך משתמשים בפאווור סטרים?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לשאול אותי אז - אין לי מושג איך. היא אפילו לא עולה לי. אני רק מקבל מסך שחור כזה לשניה (כאילו זאת תוכנה דוס או פקודת דוס..) וזהו.

זה ישר נסגר כאילו לא אמור לפעול כלום.

פורסם

מה הבעייה ? , מתקינים את התוכנה וזהו

[attachment deleted by admin]

פורסם

ממש לא בעיה להתקין אותה ובקשר ל 556

שזה לא עולה לכה יותר אולי זה איזה BUG בכרטיסים או בכרטיס הצפציפי הזה של BFG

הטמ"פ סבירה לחלוטין אולי אין מספיק מתח ,אבל ראיתי פו משהו אם אותו כרטיס של ASUS

והכל עובד לו סבבה .

תחכה להמלצות -תשובות .

פורסם
  • מחבר

או קיי לגבי התוכנה הסתדרתי, פשוט הורדתי ממקור אחר ולא כאן ממדור ההורדות והיא עבדה מעולה..

עכשיו לגבי הכרטיס: העלתי בעזרת POWERSTRIP את הליבה ל 600.. עכשיו שתי שאלות - האם זה נורמאלי שעדיין בדרייברים זה מופיע כאילו לא עשיתי בכלל OC אלא מופיעים התדרים בסטוק..? ושאלה שניה זה האם ה ATITOOL אמור לאמץ ב 100 אחוז את המעבד שלי ?? זה לא אמור לאמץ רק את הכרטיס מסך ?? (כשעושים SCAN ARTIFACTS) ..

פורסם

בדרייבר צריך להיות אותם הגדרות שיש ב-POWERSTRIP

[attachment deleted by admin]

פורסם

ליפה,פוואר סטריפ יכול לסחוט יותר מהכרטיס מסך מאשר ATI TOOLS?

:smile1:?

פורסם

אם כבר מעניין אותי

מה העניין של לשנות תיזמונים לכרטיס מסך?

אפשר הסבר?

פורסם

^^

זה על אותו העיקרון של שינוי תזמונים בזיכרונות מסוג DDR או לחילופין DDR2

זה מעלה את ביצועי הזיכרונות אבל זה לפעמים יכול לגרום למצב שהזיכרונות יגיעו פחות באוברקלוק.

פורסם

המיגבלה היא בחומרה לא בתוכנה

פשוט יש תוכנות שמאפשרות OC רק בצורה קלה יותר

פורסם

איך אני עושה אקספלורינג למצוא תאיזון הטוב ביותר בין תזמונים לתדר?

פורסם
  • מחבר

lipa ..

אפשר בבקשה לדעת עם איזה קירור הגעת לתדרים האלו ? והאם התדרים האלה יציבים בבדיקות - 3DMARK , ATITOOL וכו'.. ולאיזה טמפ' הכרטיס מגיע במאמץ גבוה וממושך ? ואחרון חביב = עשית לו VM או שזה על מתח STOCK ?

אני הגעתי כרגע ל 620 לליבה ו 820 לזכרון, הבעיה שלי היא שאני לא יכול לדעת מה מצב הזכרון ! אני לא רוצה להסחף איתו כדי שלא יישרף לי.. אין לי הרי אפשרות לדעת מה הטמפ' שלו .. ובעיה שניה היא שהתחלתי להתקל בדברים מוזרים בתדרים האלה כמו פעם אחת שקרה לי ש 3DMARK נתקע בין מעבר לבדיקה השניה ורק ALT CTRL DEL חילץ אותי חזרה לווינדוס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים