עבור לתוכן

התחדשתי :) HP PAVILION 5269

Featured Replies

פורסם

לצערי לא קניתי בסוף את הDELL 6400 ATI(ואולי בסוף לשמחתי :) ) בגלל חוסר זמינות במלאי ועליית מחירים פתאומית, אז הלכתי על אופציה הרבה יותר זולה ואולי יותר משתלמת בדמות הHP PAVILION 5269, שלמרות מפרט אולי קצת חלש יותר(שום דבר משמעותי), עיצוב יותר יפה, הרבה יותר חיבורים ושלט רחוק מדהים! עוד לא הספקתי לבלות איתו יותר מדי, אבל אני יכול להגיד שהמסך הקריסטלי פשוט מדהים(בעצם אני בפעם הראשונה רואה אחד בפעולה), ואין ספק שהוא הרבה יותר טוב ממסך רגיל. זוית הצפיה הפתיעה אותי, היא מאד מאד רחבה! והשלט רחוק :D אין לי מילים...

פורסם

לא מספיק לך E6300?!

תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

לבית מספיק, אבל מה לעשות שאני לומד גם בב"ש? :)

תודה :)

פורסם

אכן תתחדש.

גם אני רוצה לקנות נייד כבר כמה שבועות ומהסס ומהסס ...

החלטתי על הACER 5562 וכמובן הוא לא זמין באף מקום.

הHP 5269 הוא בהחלט קנדידט ראוי, המפרט די מרשים יחסית למחיר. אבל מה, שלושה ק"ג נראה לי קצת כבד...

נוח להקליד עליו? הTOUCH והלחצנים נראים איכותיים וסולידיים?

פורסם
  • מחבר

גם אני מאד רציתי את ה5562, ויאפ, לא זמין...

לדעתי ה3 קילו האלה ממש לא כבדים. אח שלי קנה לי תיק גב ללפטופ בתאילנד(ב40 ש"ח :D ) ואני בכלל לא מרגיש אותו על הגב... שטויות.

הוא מאד נוח להקלדה, הכפתורים גדולים מאד(יותר גדולים ממקלדת רגילה אפילו) ויציבים, ובהחלט הכל איכותי וסולידי. גם הTOUCH, למרות שאני לא מתכוון להשתמש בו אלא בעכבר רגיל... הTOUCH פשוט מאד לא נוח, לא רק בלפטופ הזה, בכלל כמובן.

סתם בשביל לראות את היכולות שלו, התקנתי SERIOUS SAM 2 עליו, ושמתי על ההגדרות הגבוהות ביותר(עם HDR אפילו :D) וכמובן שהוא קרטע, אבל על הגדרות בינוניות המשחקיות מעולה, חלק לגמרי... ועוד ברזולוציה המקסימלית שלו של 1280X800.

בכל מקרה, אני ממליץ לך בחום.

אגב, אני הייתי כבר בסקר שוק במשך יותר מ3 חודשים, מאד שמח שזה נגמר :) עכשיו נותר רק להמשיך לייעץ לאנשים כאן בפורום :)

פורסם

תתחדש.

רק תוסיף בבקשה את דגם הנייד שלך לכותרת.

פורסם

תתחדש, אחלה מחשב, אני הלכתי קצת יותר קדימה קניתי אתמול את ה 6186 מהסדרה החדשה

כמעט אותו מפרט.

פורסם
  • מחבר

תודה, ותתחדש גם אתה :)

מבדיקה בזאפ אני רואה שהוא עולה 1000 ש"ח יותר... וההבדלים היחידים שמצאתי בין המפרטים הם שאצלך המעבד הוא 1.8, והדיסק הקשיח הוא 120 ג'יגה... זה מה שגרם לך לשלם 1000 יותר? או שיש עוד הבדלים?

פורסם

זה ההבדלים בעצם והעיצוב גם שפחות רלבנטי פה.

אבל לא שילמתי עליו 1000 ש"ח יותר רק 400. :)

פורסם

הבחירה שלי תהיה כנראה בין שני דגמי HP: ה5269 או ה 6186. המחיר של האחרון יורד והוא עכשיו בסביבות ה6400...

השאלה היא אם דיסק יותר גדול , מעבד יותר חזק ומראה כביכול יותר אלגנט מצדיקים את ההפרש.

אה, יש לו גם מצלמה מובנית, לא...?

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין המעבדים זניח, וב800 ש"ח הפרש יש מצב שתוכל לקנות כבר הארד דיסק חדש אחר, ולהכניס לנייד :) או לקנות אחד בעתיד אם תרצה לשדרג קצת... בכל מקרה הארד דיסק זה משהו שלא משנה כמה גדול הוא, בסוף הוא יתמלא :) זה רק עניין של זמן, ולא זמן רב... במיוחד אם אתה מוריד הרבה קבצים.

פורסם

דרך אגב, עדיין מרוצה מהמחשב? הכל עובד, לא מתחמם מדי, קליטה אלחוטית טובה, הכל חלק...?

סליחה שאני מנדנק...

פורסם
  • מחבר

הכל מעולה, חוץ מזה שאני לא מצליח משום מה להתחבר לWORKGROUP של הרשת של האוניברסיטה שלי כמו שצריך, אבל הבעיה לא במחשב אלא כנראה באיזה הגדרה שלא הצלחתי למצוא :( חבל, זאת רשת שיתוף מדהימה :(

המחשב בכלל לא מתחמם! שיחקתי במשחק במשך שעה וחצי רצוף(נסיעה ברכבת לב"ש :D ) והמקלדת נשארה קרירה כאילו שהמחשב חבוי... ומתחת חמימות קלילה ביותר, אולי 40-45 מעלות גג.

לגבי קליטה אלחוטית, עוד לא הייתה לי בבית רשת אלחוטית אז יכולתי להתחבר רק לאיזה שכן מהמרפסת(אבל הסיגנל היה LOW אז החיבור היה לא יציב... כל רגע איים להתנתק מהאינטרנט) ועוד לא ניסיתי HOTSPOT באוניברסיטה אבל אני מניח שלא תהיה בעיה, זה CENTRINO אז הכרטיס רשת כמו בכל נייד אחר מבוסס CENTRINO... בקיצור מרוצה עד השמיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים