עבור לתוכן

שלא יעבדו עליכם: CRYSIS איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 אמיתי,כנסו ותבינו למה

Featured Replies

פורסם

אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל

CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007.

ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו .

כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נפלא.

עכשיו אני רגוע.

איך אפשר להתווכח עם הוכחות כאלה ברורות.

ובכלל, העובדה שאתה לא צופה משחקי DX10 עד סוף השנה הבאה מרגיעה אותי, כי אני לא חייב לקנות כרטיס מסך חדש - נכון?

:bash:

נ.ב - בכלל לא FAN של FARCRY. בעיניי הוא :sleep: אחד גדול.

פורסם

מתי זה בכלל יוצא

פורסם

לא נורא אחרי הכל הגרפיקה של היום הוא בסדר גמור אפשר להסתפק בו LoOoOoOoL :lol:

פורסם

CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007.

ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו .

וואווווווווווווווו

שניה שניה............

תראה מי מתעניין במה שאתה חושב!

הביצה השמאלית שלי!

למי איכפת DX9 או DX10

המשחק נראה טוב וזהו!

:kopfpatsch:

פורסם

Crown תרגיע את שפת הדיברו שלך ומהר.

פורסם

אם הוא נראה כמו בסירטונים, אז זאת גרפיקה מ-ד-ה-י-מ-ה ולא פחות. בעיקר הג'ונגל, הרינדור של העצים והשיחים - תענוג לעיניים :smile1:

פורסם
  • מחבר

וואווווווווווווווו

שניה שניה............

תראה מי מתעניין במה שאתה חושב!

הביצה השמאלית שלי!

למי איכפת DX9 או DX10

המשחק נראה טוב וזהו!

:kopfpatsch:

עליך כבר נאמר :אתה חמור קופץ בראש

אם אין לך משהו רלבנטי להגיד ,תסתום את הפה

אם הוא נראה כמו בסירטונים, אז זאת גרפיקה מ-ד-ה-י-מ-ה ולא פחות. בעיקר הג'ונגל, הרינדור של העצים והשיחים - תענוג לעיניים :smile1:

הרבה פעמים כבר ניתקלתי בסירטונים מדהימים של משחקים ,טרם השקתם ,אולם כל קשר ביינם לגרפיקה במישחק עצמו היה מיקרי בהחלט ,וכלל לא משקף.

פורסם
Crown תרגיע את שפת הדיברו שלך ומהר

אהבתי איך שאנשים חשים שהם בעלי סמכות אחרי 40 הודעות ^_^

פורסם

מה הקשר מספר הודעות או לא.. מה זה משנה חח פז"מ? חח

קיצר, זה הולך להיות משחק מדהים, הוא הולך לתמוך בsm4 ועוד.. אני בינתיים יחפש תקישור לזה. אבל זה הולך להיות משחק מהפכני מבחינת גרפיקה.

פורסם

"עד מתי DX9 ... "

-עובד בחברת CRYTEK-

פורסם

יש איזה ביסוס למה שאתה אומר? (למרות שזה לא מפתיע)

עריכה: להיות fanboy של Far Cry זה לאו דווקא בגלל גרפיקה.. סוף סוף משחק FPS שלוקח יותר מיומיים לסיים כי צריך טיפה יותר השקעה ויש סיבות טובות להתעכב בשלבים.. (כיף למצוא דרכים לא צפויות לעבור אותם)

כבר לא מייצרים משחקי FPS עם single player מאתגר מספיק כיום..

פורסם

אהבתי איך שאנשים חשים שהם בעלי סמכות אחרי 40 הודעות ^_^

הנה מהאנשים הזה שחשים תצמם בגלל שיש להם הרבה הודעות, רק אומר שאין לך חיים.

זו לא הכמות, זוה האיכות.

פורסם

אתה די חוצפן בן אדם מספיק לחשוב שאתה מנהל מה זה תרגיע ומהר אם היו אומרים לי כזה דבר בלי סמכות עלי או משהו כזה היתי משתיק אותו וזה עלול להיגרר בקלות לאלימות ככה שחבל באמת

אתה לא מוסמך פשוט תאמר לו : לא יפה! לא בא לך ? לא מעניין ? אל תיכנס !

בכל מצב שיחקתי בפאר קרי עוד ליפני שיצא לחנויות וממש לא אהבתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים