פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים avg pro הכי טוב לדעתי ביגלל הנוחות ביגלל היעילות וביגלל שהוא לא משגע אותך ולא מטריד אותך הוא הכל עושה בשקט ובחיוניות רבה!
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים AVAST/MCAFEE/SYMANTEC/PANDA/SOPHOS/AVG/F-SECURE/NORMAN/PC-CILLIN/MICROSOFT ONE CARE תנסה את גירסאות הנסיון שלהם ותראה איזה מוצא חן בעיניך. דווקא הקספרסקי והנוד 32 מצויינים
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר avg pro הכי טוב לדעתי ביגלל הנוחות ביגלל היעילות וביגלל שהוא לא משגע אותך ולא מטריד אותך הוא הכל עושה בשקט ובחיוניות רבה! לא ממש לא אמרו לי זה אנטי ווירוס לא טוב תביא משהו חזק בלי קוד
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר מה הקשר קוד אני לא רוצה שיהיה מוגבל בקוד אני רוצה אנטי ווירוס חזק ולא מה שאתה נותן לי
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים לא הבנתי אותך תחליט מה אתה רוצה ? חזק? יעיל? נוח? מהיר? לא טופס מקום? וזה לא ניגמר תחליט לאיזה צרכים אתה צריך ונסדר לך משהו.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אני צריך משהו שלא יתפוס הרבה מקום אבל לא מסובך להפעלה אבל גם יעיל ושלא יכנסו ווירוסים סוסים טרויינים
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים משהו שלא תופס מקום זה נוד32 אבל הוא מסובך אז נוריד אותו מהפרק .קספרסקי 6 תופס זיכרון ולא מסובך אז זה גם יורד מהפרק .לדעתי AVG הוא הכי מיסתדר לך ולא חייב את הגירסה של הפרו אפשר FREEהאמת הוא קצת לא נוח בהגדרות אבל כיאלו מי מישתמש בהגדרות אלא אם אתה מנוסה ניראלי שאתה לא בכיוון לדעתי הוא יעשה לך תעבודה כמו שהוא עשה לעוד מיליוני איש בעולם. גירסאת FREE
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מה כול כך קשה להמליץ לי אוו לישלוח קישור לאתרמה כל כך קשה לקרוא 5 הודעות מעלייך את הסטיקי שעוסק בדיוק בנושא הזה?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199652.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.