פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים משום מה נהיה לי בלבול בגלל רישום באתר כלשהוהאם קונרו הוא כפול ליבה או חד ליבה?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים Conroe הוא שם של ליבה.בקאט העליון של Intel Core 2 Duo יש שימוש בזוג ליבות.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים גם אם היה כזה דבר CORE 2 SOLO אז זה לא היה נחשב ליבת קונרונ.ב. עמרי ההודעה שלך בכלל לא הגיונית לא רק שקונרו הוא כפול ליבה ואם זה לא היה כפו ליבה זסה לא היה קונרו זה גם בטוח לא היה CORE 2 DUO שמשום מה אתה כותב שרק ה"קאט העליון" הוא כפול ליבה
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים ושוב זה לא ליבת קונרו אלא ליבה שמבוססת על קונרולא.מדובר בדיוק באותה הליבה שיש במעבדי Intel Core 2 Duo.ההבדל הוא בMCM.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים עזבו את הבחור המסכן,עמרי הבנת למה הוא התכוון, גם אם אתה צודק, זה רק סמנטיקה.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים עכשיו ראיתי את העריכה שלו.כתבתי שConroe הוא שם של ליבה (עד לפה הבנת?).בקאט העליון יש שימוש בזוג ליבות כאלו (שוב, הבנת?).בקאט התחתון יש שימוש בליבה אחרת (לא אמרתי שלא מדובר בזוג ליבות לכל מעבד).
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אלא אם כן אני טועה מאוד (ואני בטוח שלא) קונרו הוא בכלל לא MCM רק פנטיום D היה MCMשוב פעם עריכה: אתה כתבת שבקאט העליון של CORE2 DUO יש שימוש בזוג ליבות אתה מכיר איזשהוא מעבד CORE 2 DUO שהוא לא כפול ליבה?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אלא אם כן אני טועה מאוד (ואני בטוח שלא) קונרו הוא בכלל לא MCM רק פנטיום D היה MCMהיחוס הנוכחי לMCM הוא לריבוי מעבדים (על פיסת סיליקון אחת).אך, בפועל מדובר בריבוי שבבים (ליבה היא ארכיטקטורה מזערית, ולכן מדובר בריבוי שבבים עצמאיים.).ולכן ריבוי ליבות = סוג מופרע של MCM.אך התשתית המשותפת שונה, ולכן זהו ההבדל.עריכה:עברית אתה יודע?כתבתי שConroe הוא שם של ליבה (עד לפה הבנת?).בקאט העליון יש שימוש בזוג ליבות כאלו (שוב, הבנת?).בקאט התחתון יש שימוש בליבה אחרת (לא אמרתי שלא מדובר בזוג ליבות לכל מעבד).
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים לקונרו יש זכרון L2 משותף בין שתי ליבות לקונרו-L יהיה רק ליבה אחת לזכרון אני דיי בטוח שזה מספיק שינוי בשבילך להיחשב ליבה אחרת לא משנה עד כמה השם דומה (ואפילו השם שונה טיפה)נ.ב. שים לב לעריכה של ההודעה הקודמתעברית אני יודע אתה כנראה לא יודע מה כתבתConroe הוא שם של ליבה.בקאט העליון של Intel Core 2 Duo יש שימוש בזוג ליבות.אם תצליח להראות לי מעבד CORE 2 DUO חד ליבה שקייםן או שיש תכניות לייצר אחד אני אוכל את המחשב שלי (את ה PC הוא יותר גדול)
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים לקונרו יש זכרון L2 משותף בין שתי ליבות לקונרו-L יהיה רק ליבה אחת לזכרון אני דיי בטוח שזה מספיק שינוי בשבילך להיחשב ליבה אחרת לא משנה עד כמה השם דומה (ואפילו השם שונה טיפה)נ.ב. שים לב לעריכה של ההודעה הקודמתליבה = חלק מהמעבד.כפול ליבה = זוג ליבות בתוך מעבד אחד.Conroe = ליבה אשר קיימת בזוגות במעבדי Core 2 Duo הנוכחיים.Conroe-L = בדיוק אותה הליבה כמו הConroe, אך באה בקונפיגורציה של ליבה בודדת.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים כמו ש Penryn ו Kentsfield נחשבות ליבות שונות למרות ש Kentsfield זה פשוט MCM עם שני Penryn אז גם Conroe-L זה ליבה שונהאו כמו שפנטיום D זה לא Prescott (שאני אמשיך עם דוגמאות ששם הליבה משתנה לפי הכמות?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.