פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אני מניח שאתה מדבר על תוכנה בשם הזה.בד"כ החיסרון העיקרי של התוכנות האלה הוא איטיות בגלישה.מכיוון שאתה לא מתחבר ישירות לאתר ועובר דרך שרת באיזה מקום בעולם זמן החיבור מתארך, אלא אם נפלת על שרת חזק ומהיר, די נדיר.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים sgsg מה שאתה מתכוון זה לא פרוקסי?כי התוכנה לא נראה לי משתמשת בפרוקסי...
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אם אתה משתמש בתוכנה בשביל תוכנות P2P אז לפי מה שהבנתי היא לא תעזור לך כי היא עובדת רק עם דפדפניםאם מישהו יודע אחרת, מוזמן לתקן אותי.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר sgsg נכון אני מתכוון לתוכנה המסתירה את כתובת האיי פיי אתה יודע על דרך נוספת ?1לא מובן לי איך התוכנה יכולה להאט את הגלישה הריי מהרגע שהתוכנה הורדה היא מבצעת את ההסתרה ללא תלות בשרת איטי שנמצא איפשוהו בעולם כדבריך - לא כך ?1P2P האם האימיול עובד על
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים הסתרת הIP מתבצעת ע"י צד שלישי (פרוקסי),כל המידע עובר דרכו ולכן אם הוא איטי הגלישה תהיה איטית.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים באופן כללי מאוד מאוד.כשאתה רוצה להתחבר לאתר כלשהו, הדרך שהנתונים עוברים:המחשב שלך -> ספקית אינטרנט (בארץ) -> שרת אינטרנט ראשי (בד"כ בארה"ב) -> האתר שרצית -> המחשב שלך.האתר חייב לדעת את הכתובת IP של המחשב שלך כדי לשלוח לך את הנתונים שביקשת.כשאתה מגדיר פרוקסי (התוכנה עושה את זה אוטו'):המחשב שלך -> ספקית אינטרנט (בארץ) -> שרת פרוקסי -> שרת אינטרנט ראשי -> האתר שרצית -> שרת פרוקסי -> המחשב שלך.האתר מחזיר את הנתונים לפרוקסי והפרוקסי שולח אליך.התוכנה שאתה מדבר עליה משתמשת בשרתי פרוקסי שלא שולחים לאף אחד מידע עליך (אנונימיים), האתר בעצם לא יודע שהמידע מגיע אליך בסופו של דבר.החיסרון בשיטה השניה כמו שאתה רואה הוא המסלול הארוך שהנתונים צריכים לעבור, דבר שיכול להאיט את הגלישה אם אתה נופל על פרוקסי שלוקח לו הרבה זמן להגיב.אני לא מכיר שיטה אחרת להסתרת IP.אימיול היא תוכנת P2P, וכנראה שלא תתמוך בתוכנה שאתה מדבר עליה.אפשר להגדיר ידנית באימיול שרת פרוקסי (PROXY).כדי למצוא שרת טוב תוכל להשתמש בגוגל, חפש anonymous proxy list ותקבל המון תוצאות.נסה שרתים עד שתמצא אחד מהיר וטוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.