עבור לתוכן

אוברקלוקינג למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט:

intel core 2dou e6600

gigabyte dq6

leadtek7900 gt extreme

1gb geil ddr2

השאלה שלי היא כזו

קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד?

האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד?

איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג?

האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל?

תודה מראש

עוז

פורסם

שלום, נתחיל ככה: קודם כל תתחדש על המערכת הנפלאה הזאת ! פשוט מערכת חייתית. (הלוואי ועליי)

השאלה הראשונה שאני רוצה לשאול אותך היא כזאת: האם אתה מעוניין לעשות אובר קלוק בכלל? או שזה העיקר לעשות ולבדוק מזה? כי אם כן אז אל תעשה.

אם אתה באמת מתעניין בזה ורוצה לראות כמה אפשר לדחוף את המשחב שלך... אז כן תעשה כי המערכת הזאת תספוג אובר קלוק מאוד מאוד אבל מאוד מכובד ויציב.

תראה, המעבד שלך חזק מאוד מאוד והקירור שהוא מגיע איתו אם להגיד תאמת מספק מאוד בשביל אובר קלוק בינוני... זאת אומרת שאתה יכול לעשות לו אובר קלוק לא חזק ורציני כל כך והוא ישר לך בטמפ' טובות וכלום לא יקרה (E6300 למשל סוחב נפלא מ 1.8 ל 5.2 ויכול עוד הרבה יותר...עם קירור סטוק והכל פשוט נפלא... רק שתדע)

והמעבד שלך הוא חייה.

זכרונות של גאייל הם זכרונות שבאים עם "קירור" עליהם, וזאת חברה מצויינת דרך אגב אז כן הם יחזיקו אובר קלוק ללא כל בעיה אפילו אם יש לך 667... (רק אל תגזים באובר קלוק כן כי גם הם לא יכולים לתת לך ביצועי על... אלה אם כן יש לך 800 שה כבר קצת שונה.)

את הכרטיס אל תשכח לעשות לו אובר קלוק חח נאי אומר לך ברצינות, יש לך כזה כרטיס שעם אובר קלוק בינוני אתה יכול להגיע לכאלו דברים... :smile1:

ועכישו לכל שאר השאלות:

כן כמובן שאתה יכול לעשות את זה ולהשאיר את המשחב במצב הזה לתמיד, זה נקרא לעשות אובר קלוק דרך הביוס, אני מאוד מקווה שקראת על זה ואתה מבין מה זה קודם כל... ואיך לעכושת את זה.

אז בביוס יש לך את כל האפשרויות ללוח אם שלך למעבד זכרונות, מתח והכל. (שוב פעם מקווה שקראת ואתה מבין קצת איך לעשות כי בכל מקרה אם לא תנסה לא תדע)

כן הקירורים שיש לך על הלוח והמעבד כמו שאמרתי ללא כל בעיה אובר קלוק לא רציני יחזיק... אבל כמובן בשביל שקט וקירור של עוד כמה מעלות טובות אתה יכול לרכוש קירור אחר... זה ברור (אם הרעש מפריע כי הסיבובים של מעבד יעלו בהתאם לאובר שלך..)

את הטמפ' תדע דרך תוכנה SpeedFan למשל...

או דרך תוכנה EVEREST או דרך תוכנה של PC Wizard אבל לא יודע משום מה אצל הגירסא שלי הוא בילבל בין טמפ' של הלוח ושם אותה כאילו המעבד.. והמעבד כאליו לוח... אבל עדיף לך אחרת אם אתה רוצה באמת לדעת...

ואפשר דרך ביוס גם... ועוד כל מיני בקיצרו יש מלא דרכים.

ושוב פעם רצוי לעשות אובר קלוק אם אתה רוצה, אם לא אל עתשה.

אבל מערכת שלך בנוייה בשביל זה פשוט :smile1::jump:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה המהירה : :yelclap:

הבעיה היא ש אני לא בטוח שאני צריך לעשות אוברקלוק.

אני משחק בכל המשחקים הכבדים בלי בעיה (half life 2,call of duty,).

בתכל'ס איזה שיפור אני ירגיש?

לאיזה שימושים האוברקלוק הוא הכרחי?

פורסם

אין בעד מה, תראה האובר קלוק שאתה תוכל להוציא מהמחשב הזה זה בעיקר לבאנצ' מארקים.. להשוות תוצאות... אבל נגיד אתה עושה אובר קלוק טוב למחשב הזה שדרך אגב שוב הוא יסחוב בלי בעיה, זאת אומרת שתוכל פשוט במשחקים לשים על הגדרות גבוהות עוד יותר.. ולשחק חלק אתה מבין...

אבל לרוב המקרים זה סתם לבדוק וכל זה...

אבל כן תלוי איזה אובר קלוק ובאמת מרגישים הבדל במשחקים רק.. ולא בשום דבר אחר...

זה למשל במשחב לא כל כך חדש כן... אז בן אדם עושה אובר קלוק למעבד שלו שיסחוב יותר... לזכרונות.. לכרטיס מסך ופתאום הוא רואה שהוא יכול לשחק חלק בהגדרות שקודם לא סחבו לו... זה מה שזה עושה כעיקרון.. וכמובן שוב פעם להוציא רק מה שאפשר מהמחשב שלך.

אבל שוב פעם אם אתה משחק על הגדרות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים.. באמת שאין לך צורך.. כי המשחב שלך חייה.

אבל אם אתה משחק לא על הכי גבוה... ולא כל כך חלק... אתה פשוט עושה אובר קלקו ועם מערכת כמו שלך את תריץ הכל אבל הכל על חלק....

פורסם

אוברקלוק עושה פלאים לencoding ולעריכת וידאו בכלל. על אחת כמה וכמה אם אתה משתמש בפילטרים איטיים(כמוני) שלוקחים ימים על גבי ימים.

אבל לא כל אחד ולמעשה כמעט אף אחד לא זקוק לזה.

פורסם

פותח התרד איזה מחשב סוס

חחחחח לא כדאי לך לעשות OC גם ככה יש לך מחשב אחד החזקים

פורסם

תראה בעיקרון המחשב שלך יסחוב את רוב המשחקים במקסימום רזולוציה ......חוץ מי CALL OF DUTY 2 על 1600-1200 והכל על מקס שבכלל לא יעלה לך

ברזוליציה רגילה הוא יעלה ויעבוד חלק ........בעיקרון ה OC נעשה כדי לבדוק כמה נקודות אתה מקבל ב 3Dmark 05/06

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

תודה רבה ,נראה לי שבינתייים אני לא יעשה אוברקלוק.

עד שיצאו משחקים חדשים ולא תהיה לי ברירה.

פורסם

קודם כל תתחדש , באמת מערכת נפלאה

אם אתה לא ממש בקטע של תוצאות ושאיפות

תחכה עם זה , זה יבוא ....

פורסם

רק רציתי להזהיר שאובר קלוק ממכר.

מבחינתי, ומבחינת רוב האנשים כאן זה כבר יותר לשם האתגר והלימוד.

גם אני בהתחלה שאלתי את עצמי אם 'כדאי' לבצע אוברקלוק. היום השאלה התחלפה ב-כמה עוד אני יכול לשאוב מהאוברקלוק? וזה בכלל לא משנה אם אני צריך את זה או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים