עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש (7600gt) בעיה בביצועים ביצעתי בדיקה עם 3dmark עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום שאלה לי אליכם

המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200)

Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro)

DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)

DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)

AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB]

קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע )

מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך

תודה :please:

תוצאות ה-3dmark5 :

Game Test 3dmark Score : 1586

GT1 -return to proxycon 5.9 fps

GT2 - Firefly Forest 3.8 fps

GT3 - Canyon Flight 11.3 fps

CPU Test CPU Score : 883

CPU Test 1 0.5 fps

CPU Test 2 0.38 fps

Feature Test

Fill Rate Single Texturing 2833.3 MTexels/s

Fill Rate Multi Texturing 6599.3 MTexels/s

Pixelshader 183.2 fps

Vertex Shader - Simple 50.0 MVertices/s

Vertex Shader - Complex 35.6 MVertices/s

Batc Size Tests

8 Triangles 0.9 MTriangles/s

32 Triangles 3.7 MTriangles/s

128 Triangles 14.1 MTriangles/s

512 Triangles 51.6 MTriangles/s

2048 Triangles 96.5 MTriangles/s

32768 Triangles 113.2 MTriangles/s

פורסם

אולי קיים מחסור בזיכרון למרות שאני זוכר שלא היה לי בעיה בקול אוף דיוטי 2 ואני גם עם 512 ,בדוק את ביצועי הזיכרון בעת המשחק במנהל המשימות ונסה להוריד פרטים/רזולוציה במשחק עצמו.

בכל מקרה הנושא שייך לפורום תמיכה טכנית או תצוגה גרפית

פורסם

אולי קיים מחסור בזיכרון למרות שאני זוכר שלא היה לי בעיה בקול אוף דיוטי 2 ואני גם עם 512 ,בדוק את ביצועי הזיכרון בעת המשחק במנהל המשימות ונסה להוריד פרטים/רזולוציה במשחק עצמו.

בכל מקרה הנושא שייך לפורום תמיכה טכנית או תצוגה גרפית

:xyxthumbs: מחסור בזיכרון הורג ביצועים כי אז המחשב מתחיל להשתמש בדיסק הקשיח והזמן תגובה של הדיסק הקשיח מאוד איטי בערך פי חצי מיליון יותר איטי מהזיכרון (חישבתי לפי cas latancy 3 יחסית ל 10ms seek time ) אז באמת כדאי לבדוק את הזיכרון בtask manager . שמגיעים אליו ב ctrl-alt-delete ואז לוחצים על התגית aplication ואז לחיצה ימנית על המשחק ו go to process . תבדוק שהmem usage . אפשר לדעת עוד דברים שמעידים על מחסור בזיכרון בperformance למשל גודל ה PF ומה הגודל שלו יחסית לגודל של הזכרון שלך אם זה יותר מפי 2 המחשב שלך מתחיל כבר לעבוד מהדיסק הקשיח.

זה יכול להיות כלום כי זה נורמאלי במערכת multitasking שלתוכניות שלא רצות יש חלק מהזכרון על הדיסק הקשיח. בגלל זה לא כדאי להריץ יותר מדי תוכניות שמנסות לרוץ בזמן שאתה משחק משחקים בעיקר אם אין לך הרבה זיכרון.

פורסם

זה SDRAM אצלך? אם כן אז זה איטי..

פורסם

קניתי את אותו כרטיס מסך בדיוק ויש לי את אותה בעיה. ויש לי מחשב עם 1.75gb ראם, pentium 4 2.66ghz.

ואין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש מצב שזה המעבד, בגלל זה אני מתכוון לקנות E6300 ולראות אם יהיה שינוי.

בדקת כמה fps יוצא לך ב aquamark?

פורסם

זה SDRAM אצלך? אם כן אז זה איטי..

הוא רשם שזה DDR SDRAM (שאומר שזה DDR ) שזה קצת מבלבל אם אתה לא מבין שDDR הוא בעצם SDRAM שבמקום לעביר מידע רק בעליה של שעון הוא עושה את זה גם בעליה וגם בירידה. הדרך שSDRAM ו DDR שומרים את הזיכרון זהה (נראה לי שזה מערכים של קבלים) הדרך שהם מעבירים אותו החוצה שונה.

SDRAM רגיל לא הרבה יותר איטי מDDR בעיקר אם אתה משווה את זה לדיסק קשיח.

פורסם

אאאממ... נדמה לי שאתה מבין בזה די טוב...

לידע אישי, תוכן להסביר בבקשה מה שונה ב DDR2 וב DDR3? לעומת DDR?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא

רק לחידוד:

DDR SDRAM=Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory

ה Double Data Rate מציין כי בכול מחזור של שעון נשלחים הנתונים פעמיים(בעלייה ובירידה) , צורת העבודה של זיכרון ה DDR הינה הכפלת המידע (כי אמרנו שבכול מחזור נשלחים הנתונים פעמיים) יחסית לזיכרון ה SDRAM=Synchronous Dynamic Random Access Memory

שהוא הזיכרון הישן יותר שאנו מכירים ממחשבים כגון Pentium 1,2 אשר עובדים בתדרים נמוכים בהרבה(66-133 מגה הרץ) ממה שיש היום.

לדוגמא:

אם תדר עבודה של 100Mhz יש תעבורת מידע שזהה לו לזו שהייתה מתקבלת בזיכרון ה SDRAM שעובד בתדר של 200Mhz.

מודולים של DDR מתחברים לחריץ DIMM בעל 184 פינים (בניגוד ל168 בSDRAM רגיל), אבל פרט לכך הם זהים מבחינה פיזית למודולים של SDRAM. כמו כן, מתח העבודה של הDDR הוא 2.5v לעומת 3.3v של הSDRAM.

ערכות שבבים מהשנים האחרונות התחילו לעשות שימוש בטכנולוגיה חדשה הנקראת Dual Channel - ערוץ כפול, מה שאומר שבקר הזכרון ניגש בצורה מקבילית לשני מודולים של זכרון, וכך למעשה מוכפל רוחב הפס שמתקבל מהם. לא כל זוג של מודולים יעבוד בתצורה כזו, ויש מגבלות שונות שגם תלויות בבקר הזכרון על עבודה ב-Dual channel. עקב כך יצרניות הזכרון מוכרות קיטים של Dual channel, שהם למעשה זוג מודולים שהשבבים שעליהם לקוחים מאותו המקבץ, והם נבדקו בזוג במצב של Dual channel.

בקשר לבעייה שלך תריץ 3DMark05 ותרשום את התוצאה שקיבלת

פורסם
  • מחבר

הורדתי את 3dmark5 והרצתי אותו התוצאות הן :

games test 3dmark score :1114

GT1-return to proxycon : 4.2 fpsa

GT2- firefly forest : 2.6 fps

GT3 - canyon fight: 8.0 fps

cpu test cpu score : 673

cpu test 1 : 0.3 fps

cpu test 2 : 0.6 fps

אודה לך\כם מאוד אם תוכל\ו לומר לי מה הבעיה וכיצד לפתור אותה

תודה רבה .

פורסם

תעדכן את הדריברים של המערכת שלך הכולל לוח אם / כרטיס מסך / Chipset וכו'

כמו כן תריץ אנטי-וירוס רק כדי לראות שהמחשב נקי מוירוסים

פורסם
  • מחבר

תעדכן את הדריברים של המערכת שלך הכולל לוח אם / כרטיס מסך / Chipset וכו'

כמו כן תריץ אנטי-וירוס רק כדי לראות שהמחשב נקי מוירוסים

הורדתי מהאתר של ISI ושל Foxcoon את הדריברים החדשים ביותר ללוח אם שלי והתוצאה של ה3dmark גבוהה רק ב100 (1700) ושאר הבדיקות נותרו אותו דבר

הורדתי גם מהאתר של אינטל את - Hyper-Threading Technology Test Utility ושם התוצאות שגם הביוס וגם ה-chipset לא עובדים כמו שצריך

אני כבר נואש לגמרי מהמחשב הזה מה לעשות ???????????

( דרךהגב עדכון ל כרטיס מסך עשיתי וביצעתי סריקה נגד וירוסים )

פורסם

תנסה גירסאות שונות של הדריבר 80.xx

פורסם

אני לא רוצה להישמע קטנוני אבל המשחקים עובדים ויעבדו אצלך לאט על הגדרות בינוניות וגבוהות בכלל מכמה סיבות:

1) מעבד גרוע, המעבד שלך פשוט לא מחזיק את המשחקים החדשים כמו כן הוא יוצר צוואר בקבוק ענק.

2) חוסר בזיכרון, היום 1 GB זה חובה אם ברצונך להריץ משחקים במהירות סבירה תחת הגדרות בינוניות וגבוהות למשחקים כמו BATTLEFIELD 2142 צריך 2 גייביט זיכרון.

3) מה שאתה יכול לעשות אם אתה לא יכול להחליף מעבד או להוסיף זיכרון זה לנסות את הדרייביר 84.56 לכרטיס מסך אשר ניתן להורדה מWWW.GURU3D.COM ולהריץ את המשחקים החדשים על הגדרות נמוכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים