עבור לתוכן

צריך הצעה למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

צריך הצעה למחשב נייד שיענה לי לצרכים הבאים:

עיסוק מרכזי: גרפיקה, גרפיקה תלת מימדית, תכנות ובניית אתרים.

(תוכנות חובה שירוצו בו טוב- photoshop cs2, 3D studio max, flash mx, visual studio, ויתכן שתוכנות דומות בעתיד...אבל חשוב לי שהתוכנות הללו יטוסו עליו ביציבות...)

מחיר : 5000 +-

כרטיס מסך נורמאלי (לא חובה משהו מטורף אבל לא פשוט)

מערכת הפעלה: winXP pro

חשוב שהמחשב יהיה יציב ולא יעשה בעיות ושיחזיק לי גם מבחינת המהירות לשנים הבאות. (אני לא רוצה שתצא תוכנת תלת מימד בעתיד שלא תעלה עליו או שלא תזוז עליו כמעט בגלל העומס)

הלכתי לברר קצת בחנויות ואמרו לי האנשים שם (אני לא יודע אם הם באמת מבינים בזה, אבל הם אמורים להשמע כאילו שהם מבינים.. מה שאני כן יודע זה שאני לא מבין בזה אז תעזרו לי קצת...)

- הם אמרו שאין כזה דבר כרטיס מסך שאינו מובנה במחשבים ניידים ושבכל המחשבים הניידים הכרטיסי מסך דפוקים...

- אמרו לי שבכל המחשבים הניידים היום מקבלים את גירסת winXP home (ואני צריך PRO) ושאם אני אפרמט אני אהרוס את הריקוברי המובנה שיש למחשבי ה"לנובו" ואף אפגום באחריות שלהם (דבר שיעלה לי כסף במידה ומשהו יפגם במחשב בתקופת האחריות.)

תודה רבה למי שיוכל להמליץ לי על נייד שעונה לדרישות! =)

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

sza:

1. קרא בבקשה את חוקי הפורום. אסור להקפיץ שרשורים. זה גורר נעילה אוטומטית של השרשור ואזהרה. היום הרווחת כי אני עצלן.

2. הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.

3. לא יכול למצוא נייד שעומד בדרישות שלך. אתה צריך מעבד כפול ליבה וג'יגה זכרון. אבל להכניס בתקציב הזה כרטיס מסך נורמלי? לא מאמין שאפשר. Win XP Pro אולי. תתעלם מכל מה שאמרו לך בחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים