עבור לתוכן

רויטרס: צימצום ניכר..

Featured Replies

פורסם

K8L הוא לשוק הגבוהה ולשוק הביניים ועד שיגיע לשוק התקציבי יקח לו דיי זמן מה שקורה היום לקונרו.

עד שK8L יצא יצאו מלא קונרוים תקציבים :)

והמצב יהיה הפוך

לשוק התקציבי יש ל-AMD את K8 בשפע, K8L כבר בייצור ראינו כבר וואפרים.

AMD עובדת בצורה יותר חכמה, אם היא תתחיל להראות לעולם את K8L בבנצ'מרקים היא פשוט תהרוג את k8.

• תגובות 55
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא נקרא לזה ירידה לצורך עלייה

ירידה כדי לכסח את AMD :bash:ואז לעלות ולכסח את הכיס שלי ושלך ושלו :kopfpatsch:

ככה נראית לי התוכנית האסטרטגית של אינטל לפחות במעבדים

אל תחשבו שזה טוב בשבילנו-הצרכנים-תחשבו על עוד שנתיים שלוש כשכבר לא יהיה AMD מה יהיה אז???

אני מקווה מאוד שזה לא יקרה אדרבה שתקום עוד חברה למעבדים ככה רק אנחנו נרוויח.

פורסם

בוא נקרא לזה ירידה לצורך עלייה

כאשר מדובר על סכומים בסדר גודל כזה, וכמות של 100k עובדים, ממש אין פה עלייה רק פשיטת רגל. :kopfpatsch:

פורסם

אם היא תתחיל להראות לעולם את K8L בבנצ'מרקים היא פשוט תהרוג את k8.

נו, אולי די.

למה היא תהרוג אותו? כי כולם יראו שיש לה מוצר יותר טוב אוטוטו?

פחחח, כולם כבר יודעים שיש מוצר יותר טוב ברמת המחיר של ה-K8L - הקונרו. הקונרו כבר הרג את ה-K8 ברמות המחיר שלו.

פורסם

כאשר מדובר על סכומים בסדר גודל כזה, וכמות של 100k עובדים, ממש אין פה עלייה רק פשיטת רגל. :kopfpatsch:

ישמעו אוזנייך מה שידך רושמת כדי שחברה בסדר גודל כזה תפשוט רגל עם 100K עובדים

כממו שאתה אומר צריך לקרות הרבה יותר

מהורדת מחירים מכוונת

רגע ...רק עכשיו אני מעקל אתה מספיד את אינטל????????

אתה יודע מה לא התווכח איתך

הזמן יראה לנו את התוצאות ושוב אני מקווה שאני יתבדה אבל כנראה שזה לא יקרה

פורסם

אפשר לצפות לירידה אפילו חדה יותר אצל AMD

שם העסקים קצת יותר קשים, החטיבה של הפלאש לא מי יודע מה רווחית והמחירים של המעבדים רק יורדים במלחמת מחירים עם אינטל

ל AMD אין חטיבה של פלאש כבר הרבה זמן. ב-2003 איחדו את חטיבת הפלאש של AMD ושל פוגיטסו לחברה נפרדת (spansion) והשנה AMD מחרו את כל האחזקות שלהם בחברה הזאת...

פורסם

נו, אולי די.

למה היא תהרוג אותו? כי כולם יראו שיש לה מוצר יותר טוב אוטוטו?

פחחח, כולם כבר יודעים שיש מוצר יותר טוב ברמת המחיר של ה-K8L - הקונרו. הקונרו כבר הרג את ה-K8 ברמות המחיר שלו.

הקונרו הרג והורג את אינטל, k8 רק הולך ומתחזק בשוק הנמוך. תחשוב... איזה מעבד תקנה בתקציב של 700-800 ש"ח

תשובה 3600 X2 הכי משתלם ביחס ביצועים/מחיר.

דבר שני קונרו לא יוכל להתמודד מול K8L תקרא מה יש לו להציע ואז תבין, קח בחשבון שכיוון השוק היום הוא 64 ביט ושם אינטל מקרטעת.

פורסם

הקונרו הרג והורג את אינטל, k8 רק הולך ומתחזק בשוק הנמוך. תחשוב... איזה מעבד תקנה בתקציב של 700-800 ש"ח

תשובה 3600 X2 הכי משתלם ביחס ביצועים/מחיר.

דבר שני קונרו לא יוכל להתמודד מול K8L תקרא מה יש לו להציע ואז תבין, קח בחשבון שכיוון השוק היום הוא 64 ביט ושם אינטל מקרטעת.

די... כמה שטויות.

א.קונרו לא צריך להתמודד עם ה k8l כי המעבד הזה יצא רק באמצע 2007 לפי AMD.

ב. כאילו ש-90% מהאנשים שקונים מחשבים באמת עושים את השיקולים האלה. ובאמת יודעים מה יותר מהיר/משתלם. הם עושים את זה לפי הפופלאריות של

החברה - ומה שהמוכרים בחנויות מוכרים להם.

ג. לא שזה משנה כי כל מעבד של אינטל תומך ב-64 ביט... אבל מה בדיוק הנתח שוק של XP 64...?

פורסם

די... כמה שטויות.

א.קונרו לא צריך להתמודד עם ה k8l כי המעבד הזה יצא רק באמצע 2007 לפי AMD.

ב. כאילו ש-90% מהאנשים שקונים מחשבים באמת עושים את השיקולים האלה. ובאמת יודעים מה יותר מהיר/משתלם. הם עושים את זה לפי הפופלאריות של

החברה - ומה שהמוכרים בחנויות מוכרים להם.

ג. לא שזה משנה כי כל מעבד של אינטל תומך ב-64 ביט... אבל מה בדיוק הנתח שוק של XP 64...?

א. עד אז הקונרו יהיה המעבד העיקרי של אינטל בכמות סבירה.

ב. השוק הזה נשלט בעיקר ע"י חברות בסגנון של דל ודל מציעה היום ללקוחות האלו אתלונים.

ג. ויסטה בפתח כמערכת הפעלה 64 ביט זה הכיוון, תוכנות מקצועיות גם בכיוון.

פורסם

הרווחים הגדולים לא באים מהקונרו וגם לא באים מה C2D

אלא מהסמפרונים והסלרונים

וכל שאר הירקות הזולים

זאת המלחמה כמה נמוך תרד ועדיין תרוויח

אף תאגיד לא יקנה אלף יחידות של קונרו או K8L לפקידות שלו ושאר העובדים

פורסם

איסתרא בלגינא,

תיקון קטן:

הבדל קריטי בין רשיון OEM לרשיון Retail במערכות ההפעלה של MS הוא שרשיון Retail ניתן להעביר ממחשב למחשב, בעוד שרשיון OEM לא. קנית רשיון OEM למחשב מסויים, הוא שייך לו עד סוף ימי חייו, ולא ניתן להעברה למחשב חדש אם נקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים