פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים לא הבנתי, אסטרטגיה, גוף ראשון או גוף שלישי?בכל מקרה, יש המון.Battlefield 1942 גוף ראשון.Blitzkrieg אסטרטגיה.Silent Storm גוף שלישי, איסומטרי כזה.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים שמעתי על משחק אם אני לא טועה יש מילה במשחק שקוראים לוEARTHאני לא ממש זוכרחחח אני באסטרטגיה אוהב את חולית אבל זה כבר ישן וזה בלי גרפיקה כמו המשחקים כיום
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים זה דיון טיפשי,סתמי ובלתי עוזר בעליל.תן לי בן אדם אחד שלא מכיר את כל המשחקים שציינת?מי לא מכיר את סדרת CoD המהודרת למינה?מי לא מכיר את Brothers In Arms משחק מגוף ראשון,טקטי?מי לא מכיר את משחק ה RTS הטוב ביותר עד עכשיו CoH?בקיצור אני לא מבין את הטעם של הדיון הזה תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים סתם דיון , זה גם משהו Axis & Allies חח איזה משחק עלוב אני חושב שכדי לך לשנות את כל הדיון ל"מה המשחק מבוסס מלחמת העולם השנייה הכי גרוע שיצא אי פעם?" זה אמור להיות מצחיק
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים שכחתם תהכי חשוב מכולם ----> commandos 3כל הסידרה של קומנדוס זה הכי הכי מילחמת העולם השניה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.