עבור לתוכן

שאלות בנוגע ל (2007) Norton Internet Security

Featured Replies

פורסם

חוץ משעורי העברית שאתה צריך דחוף, אתה התחלת עכשיו ויכוח ענקי שיתמשך לפחות על 5 דפים על איזה אנטיוירוס יותר טוב....

יש מספיק ויכוחים כאלה בפורום ובשביל זה יש את כפתור החיפוש אנא חסוך מאיתנו את דעתך ;)

אם אתה צריך עזרה בעברית אל תדבר איתי בפרטי ;)

(וד"א אני משתמש בשם משתמש שונה כי עשו לי באן למשתמש הקודם)

גם אני :lol:

חחחח

בקשר לעברית שלי... אני דילסקט קשה =\

וכן אני יודע על הויכוח, אני יודע על כל הדיונים שהיו פה ... ובקשר למי שהמליץ פה על הגירסא של סינמטק שיותר טובה מקרספסקי

אני בספק רב.

פורסם

גם אני :lol:

כמו 95% כאן.

חחחח

בקשר לעברית שלי... אני דילסקט קשה =\

וכן אני יודע על הויכוח, אני יודע על כל הדיונים שהיו פה ... ובקשר למי שהמליץ פה על הגירסא של סינמטק שיותר טובה מקרספסקי

אני בספק רב.

זה לא משנה הויכוחים באיזה להשתמש, נוד או קספרסקי או לא יודע מה....

רק לא בנורטון!!!

וזה הזמן:

חברה, אני לא מבקש, אני מתחנן!! בלי נורטון, זה פשוט עושה לי רע!! יש גבול לטימטום!! זה כמו לפתוח אייקון של משהו (שלא נותן כלום חוץ מאייקון לייד השעון) וגוזל כל כך הרבה משאבים...

אגב אני חושב שהשם היותר מתאים זה חרא-טון, אשכרה טון של חרא בתוכנה הזו וככה היא גם שוקלת בשביל המחשב שלכם.

פורסם

זה לא משנה הויכוחים באיזה להשתמש, נוד או קספרסקי או לא יודע מה....

רק לא בנורטון!!!

וזה הזמן:

חברה, אני לא מבקש, אני מתחנן!! בלי נורטון, זה פשוט עושה לי רע!! יש גבול לטימטום!! זה כמו לפתוח אייקון של משהו (שלא נותן כלום חוץ מאייקון לייד השעון) וגוזל כל כך הרבה משאבים...

אגב אני חושב שהשם היותר מתאים זה חרא-טון, אשכרה טון של חרא בתוכנה הזו וככה היא גם שוקלת בשביל המחשב שלכם.

ההומור והציניות שלך הפילו אותי על הריצפה והרגשתי ככה: :cwm10:

פורסם

ההומור והציניות שלך הפילו אותי על הריצפה והרגשתי ככה: :cwm10:

אין פה ציניות כי לא אמרתי משהו שאני מתכוון להפך שלו ולא ניסיתי להצחיק, הייתי רציני בכל מה שאמרתי רק כמובן שבהגזמה.

ובקשר לרגושת שלך...

אתה מספר לי את זה כי??

1)אני אמור לבקש סליחה?

2)אני אמור לפצות אותך?

3)אני אמור לשלם לך את הפגישה הבאה אצל הפסיכולוג?

4)או סתם בא לך לשתף אותנו שאתה מרגיש כמו שאתה נראה.

::)

פורסם

כל מי שחושב שמי שהמלצתי זה בדיוק כמו הנורטון הרגיל אז הוא טועה בגדול...

אחרי שהעפתי את Norton 2006, ניסיתי את קספרסקי לא אמרתי שהוא לא טוב ההפך הוא הרבה יותר טוב מנורטון,

אבל גירסת העסקים של סימנטק היא פשוט מצוינת! תנסו לא תתאכזבו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים