פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים נשאלת פה השאלה מהו יהיה הבאטלפילד הבא? אחרי BF2142 נראה לי שיוציאו באטלפילד במנוע גראפי חדש, שמחדש המון והוא יהיה בתקופת מלחמת העולם השנייה, לא רק אני חושב ככה אלא גם אני מקווה זה יהיה מזה מגניב! אם הדליפו איזה מידע על באטלפילד חדש אנא תיידעו פה אנשים! בשביל לדעת על מה אנחנו מחכים :
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים bf1042... ילחמו עם רובים שיורים כדורי עופרת ועם רוגטקות יכול להיות נחמד לא?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים באטלפילד בחלל כזה =/לפי דעתי הם צריכים לחזור אחורה ולהוציא את BF 1942 במנוע חדש
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים כן Bad Company הוא המשחק הבא בסדרה גם משהו עתידני אבל הוא יחובר לסינגל ולא למולטי
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים Battlefield in da Hood - קרבות כנופיות ברחובות LA.במקום טנקים, ג'יפים מתפרקים שעושים מהם Drive-by's.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים באטלפילד ברעיון של total war- אלפי שחקנים נפגשים על שרת אחד והמפקד מכל קבוצה מורה להם לאיפה ללכת ואת מי להרוג.היי, זה יכול לקרות ;D
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים לא יהיה שום דבר אחרי הבאטלפילד המיותר והמאוס הזה.+1גם במקרה הזה EA הוכיחה לנו שוב שהיא עושה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב וזה להרוס סדרת משחקים מצליחה.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים Battlefield in da Hood - קרבות כנופיות ברחובות LA. במקום טנקים, ג'יפים מתפרקים שעושים מהם Drive-by's. במקום פרמדיקים תוכל לשקם את עצמך עם זונות שאתה שוכב איתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.