פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים הכנתי מצגת קטנה . . . 154 שקופיות . . . על המשחק "מי רוצה להיות מיליונר" . . .עבדתי על זה איזה 4 ימים כי לא היה לי אינטרנט אז חיפשתי מה לעשות |:השלה שלי היא כזאת . . .איך אני יכול לעשות מין ריבוע כזה שיהיה ניתן להזין אליו שם שישמר ובסוף המשחק, רק בסוף יהיה רשום נגיד:"כל הכבוד Name זכית במיליון דולר" או משהו כזה ו-Name זה בעצם מה שהם יזינו בהתחלה . . .נראה לי שאפשר לעשות את זה בויזואל ביסיק אבל אין לי את תהוכנה ואני גם לא יודע בדיוק איך . . .למישהו יש דרך קלה יותר ?או לחלופין, מישהו יכול להכין לי אחד כזה ב-VB (ולהגיד לי גם איך אני משלב את זה במצגת.תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים עבדתי על זה איזה 4 ימים כי לא היה לי אינטרנט אז חיפשתי מה לעשות |: הרגת אותי הועבר לשפות תכנות, כי באמת מה שאתה צריך זה קצת תכנות שם
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר תבדוק במקרואים של הPS. אולי אפשר לעשות את זה עם inputbox.ואיך אני עושה את זה ?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים כלים->מאקרו.אני לא מכיר את זה כל כך.הוספתי קובץ. תלחץ על כלים->מאקרו ואז על הפעל מאקרו. תכניס משהו לטקסט ואישור.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.