עבור לתוכן

אזהרה למי שרוצה לקנות אוזניות shure E2c, חבל שלי לא אמרו לפני שקניתי

Featured Replies

פורסם

קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא

עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק.

לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי

(לפי היבואן שבדק אותם)

לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות

כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם

הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו.

rimg0006gj3.th.jpg

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

פורסם

מעניין

גם אוזניות של סוני עושות בדיוק אותו דבר

והיו לי שני זוגות זהים..

אני חושב שהחום בארץ מזרז את ההתבקעות

פורסם

לא רק יש הרבה דברים שהורסים

תלפס זריז באיזולבנד איכותי או בידוד מיתכווץ

פורסם
  • מחבר

חשבתי להגיש תביעה, לא שילמתי 600 ש"ח בשביל זה

לכן אני לא רוצה להתעסק בלתקן את זה,ובטוח שאני לא גרמתי לזה

פורסם

איזולירבנד לא יעזור, Heat Shrink (שרוול מתכווץ)....

פורסם

הצעה שניה שלי אגב למה איזולבנד לא יעזור ?

פורסם

היו לי את האוזניות האלו כמעט שנה (הן נגנבו ממני ביחד עם אי פוד ננו, אמן הכסף שהגנב ירוויח מהם ישמש אותו ואת אימו שלא חינכה אותו לתרופות בלבד)

היה לי הרבה יותר חבל על האוזניות.. אני ממש מתגעגע אליהן... לא קרה שום דבר כזה אצלי הבלאי היחידי היה בחלק העשוי ספוג שקיבל גוון קצת שחור במקום הכתום המקורי, ספוג חדש עולה 100 שקל... הספוג הכי ייקר בעולם!!

פורסם

לאיזולירבנד יש נטיה מעצבנת להתקלף וליפול... וזה מה שיקרה, גם יש לו קטע שהוא תופס אבק, בהתחלה זה נראה טוב אבל אחרי שבוע או קצת יותר הבידוד מתחיל להראות פשוט נוראי... הפתרון הכי טוב זה שרוול מתכווץ כי זה תופס ומחזיק בלי קשר לכלום :smile1:

פורסם
  • מחבר

מעניין

גם אוזניות של סוני עושות בדיוק אותו דבר

והיו לי שני זוגות זהים..

אני חושב שהחום בארץ מזרז את ההתבקעות

אני יכול להבטיח לך שהסיבה זה לא מזג אוויר, קניתי את האוזניות האלו לעבודה והם לא יצאו מהעבודה

אני עובד במעבדה שמקוררת 24 שעות, האוזניות ראו אור שמש במשך ה 8 חודשים שהם ברשותי למשך 50 דקות לא יותר

פורסם

אפשרי להשתמש באיזולירבן ולהחליף אותו פעם בשבוע

פורסם

אפשרי להשתמש באיזולירבן ולהחליף אותו פעם בשבוע

תגיד אתה רציני? :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה משוכנע שמדובר בפגם, אפשר לקבל חוות דעת של מומחה (אני מניח שבתשלום), ובעזרת חוות הדעת לתבוע את החנות/יבואן בתביעות קטנות.

פורסם

הפיטרון הכי טוב הוא באמת מה שהצעתי והציעו פה בידוד מיתקבץ אבל לא לכל אחד יש את האקדח חום ולא בטוח שאפשר עם פן או גזיה אז זה לא בטוח

בכל מצב שינסה עם משהו אחר ויבדוק איך זה הולך

יש איזולבנד איכותי שמחזיק הרבה זמן ולא צובר אבק

הסלבתי כמה חוטים ליפי שנה + וזה עדין לא היתקלף ולא כלום פשוט צריך לדעת איך לשים

פורסם
  • מחבר

אם אתה משוכנע שמדובר בפגם, אפשר לקבל חוות דעת של מומחה (אני מניח שבתשלום), ובעזרת חוות הדעת לתבוע את החנות/יבואן בתביעות קטנות.

אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי לאחד, אני ירושלמי

פורסם

AC/DC

לא צריך אקדח חום... ניסיתי עם פן מלפני 20 שנה והוא עובד פלאים...

יותר קל! תדליק משחק יריות או משהו כבד אחר ותשים אותו מאחורי המחשב... איפה שנמצא מאוורר פליטת חום :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים