פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק. לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי (לפי היבואן שבדק אותם) לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מענייןגם אוזניות של סוני עושות בדיוק אותו דברוהיו לי שני זוגות זהים..אני חושב שהחום בארץ מזרז את ההתבקעות
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים לא רק יש הרבה דברים שהורסים תלפס זריז באיזולבנד איכותי או בידוד מיתכווץ
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר חשבתי להגיש תביעה, לא שילמתי 600 ש"ח בשביל זהלכן אני לא רוצה להתעסק בלתקן את זה,ובטוח שאני לא גרמתי לזה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים היו לי את האוזניות האלו כמעט שנה (הן נגנבו ממני ביחד עם אי פוד ננו, אמן הכסף שהגנב ירוויח מהם ישמש אותו ואת אימו שלא חינכה אותו לתרופות בלבד)היה לי הרבה יותר חבל על האוזניות.. אני ממש מתגעגע אליהן... לא קרה שום דבר כזה אצלי הבלאי היחידי היה בחלק העשוי ספוג שקיבל גוון קצת שחור במקום הכתום המקורי, ספוג חדש עולה 100 שקל... הספוג הכי ייקר בעולם!!
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים לאיזולירבנד יש נטיה מעצבנת להתקלף וליפול... וזה מה שיקרה, גם יש לו קטע שהוא תופס אבק, בהתחלה זה נראה טוב אבל אחרי שבוע או קצת יותר הבידוד מתחיל להראות פשוט נוראי... הפתרון הכי טוב זה שרוול מתכווץ כי זה תופס ומחזיק בלי קשר לכלום
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר מענייןגם אוזניות של סוני עושות בדיוק אותו דברוהיו לי שני זוגות זהים..אני חושב שהחום בארץ מזרז את ההתבקעותאני יכול להבטיח לך שהסיבה זה לא מזג אוויר, קניתי את האוזניות האלו לעבודה והם לא יצאו מהעבודהאני עובד במעבדה שמקוררת 24 שעות, האוזניות ראו אור שמש במשך ה 8 חודשים שהם ברשותי למשך 50 דקות לא יותר
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אם אתה משוכנע שמדובר בפגם, אפשר לקבל חוות דעת של מומחה (אני מניח שבתשלום), ובעזרת חוות הדעת לתבוע את החנות/יבואן בתביעות קטנות.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים הפיטרון הכי טוב הוא באמת מה שהצעתי והציעו פה בידוד מיתקבץ אבל לא לכל אחד יש את האקדח חום ולא בטוח שאפשר עם פן או גזיה אז זה לא בטוח בכל מצב שינסה עם משהו אחר ויבדוק איך זה הולך יש איזולבנד איכותי שמחזיק הרבה זמן ולא צובר אבק הסלבתי כמה חוטים ליפי שנה + וזה עדין לא היתקלף ולא כלום פשוט צריך לדעת איך לשים
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אם אתה משוכנע שמדובר בפגם, אפשר לקבל חוות דעת של מומחה (אני מניח שבתשלום), ובעזרת חוות הדעת לתבוע את החנות/יבואן בתביעות קטנות.אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי לאחד, אני ירושלמי
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים AC/DC לא צריך אקדח חום... ניסיתי עם פן מלפני 20 שנה והוא עובד פלאים... יותר קל! תדליק משחק יריות או משהו כבד אחר ותשים אותו מאחורי המחשב... איפה שנמצא מאוורר פליטת חום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.