עבור לתוכן

כדי להגיע במעבד E6300 לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף? 945P MSI או 945G GA

Featured Replies

פורסם

מה? זה LGA775, אתה מסובב את הקליפסים השחורים כדי לשחרר אותם, ואז אתה מרים אותם למעלה ומושך את גוף הקירור החוצה (אחרי ששחררת את כל הקליפסים כמובן).

אם הגוף קירור מתנגד תבדוק אם לא סובבת קליפס אחד (אתה תראה פין שחור בחלק האחורי של הלוח אם, מצב טוב לשחרור הוא כשיש רק חלקים לבנים מאחורי הלוח אם)

ותסובב את הגוף קירור במקומו כדי להוציא את הוואקום

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה אחי.. :xyxthumbs:

1.יש טעם להוסיף 200 שקל ולקנות את הDS4 במקום הDS3? אני אצטרך את הקירור בDS4 אם אני עושה OC ממוצע+ למעבד ולכרטיס מסך?

2.OC ממוצע+ לכרטיס מסך ולמעבד מחממים את הלוח אם בכלל? בהרבה?

3.האם אני יוכל לעשות את הOC שרשמתי עם החלקים שרשמתי לך..? E6300 זיכרונות neon 800MHZ לוח אם גיגהבייט 965P-DS3 או DS4.. מארז אורורה חדש (בלי שינוי מתחים ובלי מאווררים מיוחדים?)

4.יש סיכוי שבזמן שאני מתקין את הביוס הוא פתאום יפסיק ויהרס הצ'יפ חוצ מהפסקת חשמל?

פורסם

1. לא חובה

2. כן ולא בהרבה

3. אף אחד לא מבטיח כלום

4. BIOS פגום

פורסם
  • מחבר

אוקיי ממש ממש תודה אחי על כל העזרה.. :xyxthumbs: :xyxthumbs: תותח אתה :smile1:

כנראה אני יקנה שבוע הבא את הE6300 עם הגיגהבייט 965P-S3 אם ההבדל בין S3 לS4 יהיה בחנות שאני קונה 100-150 שקל אולי אני יקח אותו במקום..

זיכרונות ceon 800MHZ 1G ואת המארז של גיגהבייט האורורה החדש.. ושום מאוורר מיוחד

לפי מה ששמעתי מאנשים עם בדיוק אותם חלקים כמו שלי אני יוכל לעשות את הOC שאני רוצה לבאס 430.. מקסימום אני יעשה משהו יותר קטן..

נשארו לי עוד שתי שאלות..

1. שמעתי שבDS4 יש משהו מיוחד שאם קרה משהו באמצע התקנת הביוס החדש וניכבה המחשב או משהו אחר הלוח אם הזה ישר יטען את הביוס המקורי ולא יהיה סכנה ולא יהרס הלוח אם.. האם זה נכון?

2.רשמת שיש אפשרות של ביוס פגום.. מאיפה אז כדאי להוריד כדי שהביוס לא יהיה פגום מהאתר הרישמי של גיגהבייט?

פורסם

1. כן

2. כן ותבדוק שזה לא Beta

פורסם
  • מחבר

אקיי סבבה אחי.. אני יוריד את הגירסא הכי אחרונה שיצא שם לביוס של הלוח אם שיהיה לי..

לגבי הDS4 אני ינסה להשקיע בזה.. אני מפחד שאני יהרוס משהו בגלל הביוס.. אם זה אבל הוספה גדולה מדי אני בטוח שאני יסתדר גם בלי זה..

ציטוט ממדריך הOC הגדול מאת BUNG

---קודם כל אנחנו נכנסים לביוס ונועלים את הAGP או PCIE למי שיש מחשב חדיש יותר, ונועלים PCI. לאנשיםש אין אפשרות לנעול את זה אומר שבלוח יש נעילה אוטומטית והתדר לא ישתנה עד שלא מגיעים לתדר מסוים (נא לעיין בחוברת של הלוח לפני כדי לקרוא על זה יותר).

אחרי שנעלנו, אנחנו הולכים ונועלים את המתח של המעבד למתח סטוק, לכל מעבד מתח סטוק שונה וחובה לנעול אותו כדי שהלוח לא יחליט בטעות לעלות אותו ולשרוף את המעבד שלכם.

אחרי זה נועלים מתחים של הזיכררונות לסטוק, מאותה סיבה. ולמי שיש נועל גם את הגשר הצפוני.

בקיצור הוא אומר פה לנעול דברים שונים בביוס אבל אומר שיש לוחות אם שהנעילה שלהם היא כבר אוטומטית בלוח אם

הלוח 965P של גיגהבייט יש לו נעילה אוטמטית..? ואם כע הנעילה אוטומטית לכל הדברים? גם למתח של המעבד ושל הזיכורנות? או רק לPCI E ולPCI?

פורסם

אין מספיק מידע כדי לקבוע

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי זהו אין לי יותר שאלות :silly: ענית לי על הכל :) ממש תודה אחי :xyxthumbs:

פורסם

עוד הערה קטנה, נראה לי שבזכרונות אתה מתכוון ל- Aenon, יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

לא.. ceon ככה גם רשום לי פה בדף שהמוכר רשם וגם ראיתי באחד מהדיונים אחד שרשם שעשה OC עם הזיכורנות האלה הוא רשם שקוראים להם גם ceon

E6400 וגיגהבייט 965P-S3 והגיע ל440באס..

ככה שכנראה יש כזאת חברה אבל לא מוכרת..

פורסם

דווקא מוכרת

אבל נמכרת אך ורק ע"י אייבורי

ובעולם הם לא מי יודע מה נפוצים

פורסם

כמה עולים לך ה - CEON 1GB 800MHZ ?

כי יש את DIGMA 1GB 800MHZ ב - 688 ש"ח ב - CEC.

פורסם

אבל מה שהורג אותי זה שאתה לוקח את האורורה החדש ולוח אם שיגביל אותך

למה אתה לא הולך על מארז זול יותר ומשקיע את שאר הכסף בלוח אם?

פורסם
  • מחבר

למה שהלוח אם יגביל אותי? כדי לעשות OC יותר גדול מ430 בבאס אני יצטרך גם זיכורנות של 1066MHZ שזה עוד כסף וגם לוח אם שתומך בזיכרונות כאלה..

הלוח אם גיגהבייט 965P-DS4 עד איזה באס הוא תומך בלי שינוי מתחים? הוא תומך יותר מגירסת DS3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים