עבור לתוכן

כדי להגיע במעבד E6300 לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף? 945P MSI או 945G GA

Featured Replies

פורסם

כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ

איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט?

אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)

פורסם

אני בספק אם ה-945G ייתן לך בכלל אופציות לשנות את התדרים ובטח ובטח שלא מתחים

פורסם
  • מחבר

ו945P של MSI? רק תדרים בלי מתחים יתן לי להגיע לבאס של 333MHZ?

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום

פורסם

אני שאלתי שאלה דומה, והציעו לי את ה 945P של Gigabyte (ה S3). אני יודע שזה לא מה ששאלת, אבל זה אמור להיות לוח שניתן להעלות לו את ה FSB ל 333MHz.

בקשר ל 2 הלוחות שציינת - תבדוק ביקורות באינטרנט, אבל באופן כללי נראה לי שהלוח המתאים יותר הוא ה 945P של MSI. כמובן שאם תתן דגמים ספציפיים אנשים יוכלו לעזור לך יותר...

פורסם
  • מחבר

בסוף יש להם בחנות 945P של גיגהבייט אז אותו אני יקנה :xyxthumbs:

ביחד עם זכרונות 677MHZ ואז זה ינצל את כל המהירות של הזיכרון.. הזיכרונות שם אבל של Neon איך הם..? חברה בסדר?

ומעבד E6300.. כדי להגיע לבאס 333MHZ בלוח אם הזה אני לא יצטרך לשנות מתחים נכון?

פורסם

אולי Nanya ולא Neon?

פורסם

אם אתה קונה זיכרון כדי להגיע ל FSB של 667MHz ביחס 1:1 עם המעבד, מספיק לך כל זיכרון DDR2 667MHz. רצוי שה CL יהיה עד 5 עבור 667MHz.

בכל מקרה, מה שחשוב במקרה הזה הוא שתהיה כמה שיותר אחריות (רצוי 3 שנים עד כל החיים), כיוון שאתה לא מתכוון לשבור שיאים עם הזיכרון הזה ולמעשה לא לעשות לו OC בכלל.

פורסם
  • מחבר

כע הזיכורנות האלה עם 667MHZ ואחריות לכל החיים=] יכול להיות שזה ceon כע ניראה לי ככה.. איך הם?

פורסם

אני בספק אם ה-945G ייתן לך בכלל אופציות לשנות את התדרים ובטח ובטח שלא מתחים

בגדול רוב לוחות האם שמבוססים על הצ'יפסט הזה באמת לא תומכים בשום סוג של אובקלוק חוץ משינוי תזמונים, אבל ישנו הלוח Gigabyte 945g-s3 שאיתו מגיעה תכונת הSpeed שלהם (אופציות OC).

בנוסף ראוי לציין שבשונה משאר לוחות ה945g, הוא מגיע בגודל ATX לעומת mATX.

פורסם
  • מחבר

איך זה הולך עם הקירור.? אם אני עושה מאוורר מיוחד למעבד.. אני צריך לבנות אותו עליו או החנות? זה מבטל לי את האחריות על המעבד.?

כנ"ל לגבי כרטיס מסך..

פורסם

לגבי מעבד זה לא מוריד אחריות

ואתה או החנות יכולים לשים את הקירור החדש

לגבי כרטיס מסך תבדוק, לדעתי זה כן מוריד אחריות

אבל אף אחד לא צריך לדעת שהחלפת קירור, הלך הכרטיס? תוריד את הקירור החדש ושים את המקורי

פורסם
  • מחבר

---אבל אף אחד לא צריך לדעת שהחלפת קירור, הלך הכרטיס? תוריד את הקירור החדש ושים את המקורי

1.ולא ישימו לב על הכרטיס שנגעו במאוורר ושינו אותו?

---לגבי מעבד זה לא מוריד אחריות

2.ואם אני שמתי והרסתי אותו..? אני יכול להחזיר את המאוורר המקורי ויחליפו?

3.וליאור לדעתך אני יוכל לעשות OC למעבד E6300 עם זיכורנות neon 800MHZ ולוח אם 965P-S3 או S4 (עדיין לא החלטתי..)

ומארז אורורה החדש.. ויוכל להעלות את הבאס ל420-430 בלי מאוורר מיוחד ובלי להעלות מתחים?

4.איזה לוח אם עדיף לי לקנות הS3 או הS4 שמעתי שאם אני עושה עידכון ביוס בS4 ישר טוען עם קרה משהו את הביוס המקורי ולא קורה כלום

והS3 פשוט נדפק הצי'פ ונדפקתי.. יש עוד יתרונות לS4? מה האפשרות שידפק לי הביוס כשאני מתקין רק אם יש לי הספקת חשמל בבית? או יש עוד אפשרויות?

פורסם

1. לא ישימו לב אם תחזיר אותו לאותו מקום

2. גם לגבי המעבד

3. אין S4 יש DS4

4. קירור HeatPipes

פורסם
  • מחבר

1.ואיך אפשר להוציא את המאוורר המקורי רק להוציא את הברגים החוצה ולהוציא אותו וזהו?

---אין S4 יש DS4

2.כע התכוונתי לזה.. יש טעם להוסיף 200 שקל ולקנות אותו?

3.OC לכרטיס מסך מחמם את הלוח אם?

4.האם אני יוכל לעשות את הOC שרשמתי עם החלקים שרשמתי לך..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים