עבור לתוכן

איך המחשב הבא יציג את המשחקים הבאים: (?)

Featured Replies

פורסם

משחקים רבים משתמשים ב500MB-700MB, לכן אתה לא חושב שWindows + Anti-Virus + Anti-Spyware + Firewall + תהליכים נוספים, יתפסו 300MB-500MB?

המשחקים שמתשתמשים ב600+ זה בדר''כ משחקים עם פירוט גרפי גבוה ביותר (בדר''כ). אז אפשר להוריד טיפה פירוט.

לא הבנתי למה צריך להריץ Anti-Spyware ברקע, אפשר פשוט לסרוק פעם ביום.

אם אני מצמצם את הכל עד שנשאר לי קספרסקיי וOS (ווינ HOME) זה לא תופס לי יותר מ250 מ''ב, ואם אני משתמש בתוכנה שמגבירה את הביצועים של הזכרון זה יתפוס 200 מ''ב ורק אחרי יותר מחצי שעה זה יעלה ל250 (ולא יותר).

אז אני לא מבין מה כולם ממהרים להוסיף ג'יגה... בחצי שנה- שנה הבאה צריך לשדרג, עכשיו זה סתם בזבוז.

אגב, עם דואל קור אפשר להריץ מסנג'ר ושאר תוכנות + משחק (אני שיחקתי HL2 עם ביטורנט+ מדבר בMSN+ מוריד בביטורנט (והפירוט בHL2 היה הכל על HIGH עם פילטרים) עם 3800X2 וג'יגה זיכרון.

אז אני מאמין שהC2D יכול לעמוד בריבוי משימות כמו אלה (אלא אם כן אתה מתכנן לשדרג לויסטה :P)

פורסם

שאלתי על המשחקים,

אני כאן אפעיל ברקע Anti-Virus נגיד Kaspersky, אנטי ספייוואר, וFirewall,

אני חייב 2GB ? :\

לא נשמע לי הגיוני בכלל :|

בגלל זה שאני משחק אני מבטל את ה FIREWALL של הWINDOWS , מתנתק מהאינטרנט במשחקי SINGLE PLAYER , ומותקן אצלי NOD32 שהוא אנטי וירוס מצויין וגם זולל פחות משאבים.

פורסם
  • מחבר

OK..

אז עכשיו בואו נחזור לנושא ההתחלתי D:

איך המשחקים שכתבתי יפעלו לי?

אני מדבר על החזקים שברשימה.

פורסם

Battlefield 2142-פועל על ההגדרות הכי גבוהות למעט צללים דינאמיים שנמצאים על "בינוני"...רזולוציה 1024X768+פילטרים..המשחק עובד חלק לחלוטין

Grand Theft Auto: San Andreas-עובד על הגדרות הכי גבוהות,רזולוציה מקסימלית ופילטרים AAX2 AFX8...עובד על FPS מקסימלי

Crysis-לא יודע,אבל ירוץ לי סביר מינוס מינוס...אצלך זה יעבוד בסדר

Need For Speed Most Wanted-עובד לי חלק לחלוטין על ההגדרות הכי גבוהות+רזולוציה 1024X768 ופילטרים AAX2 AFX8....

Need For Speed Carbon-המשחק כבד ממש בטיפה מNFS:MW...יעבוד אצלך על הגדרות מקסימליות בלי בעיה...אצלי יעבוד על גבוה

The Sims 2 :P-עובד אצלי חלק על ההגדרות הכי גבוהות

Hitman Blood Money-לא ניסיתי,לא יודע

Battlefield 2-עובד על הגדרות גבוהות,רזולוציה 1024X768 ופילטר AAX2 חלק לחלוטין...הבעיה תהיה עם הזיכרון..1GB פשוט לא מספיק למשחק הזה...

תסתכל על המפרט של המחשב שלי

הוא יותר חלש משלך...

עכשיו אני יאמר לך איך המשחקים הנ"ל עובדים אצלי ואתה תבין לבד איך זה יעבוד אצלך

[כתבתי לצד כל משחק איך זה פועל אצלי]

פורסם
  • מחבר

לוג'יק תודה רבה,

בקשר להיטמן..

עם כרטיס מסך X1900GT ומעבד E6300 וג'יגה זיכרון לא יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?

לשכן שלי יש AMD Athlon 3000

XFX 6600GT

1GB

ועובד לו על הכי גבוה בלי להניד אפעף :]

פורסם

ATHLON הוא בעל ליבה בודדת.

C2D בעל שני ליבות ומסוגל לספק ביצועים מדהימים.

1900GT יותר טוב מ7600GT.

7600GT מן הסתם יותר טוב מ6600.

אתה באמת רוצה תשובה או שאתה רוצה תשבוחות על כמה שהמחשב שלך סוס? ;D

פורסם
  • מחבר

חחח תודה רבה :]

האמת שעדיין לא קניתי את המחשב אבל בקרוב אני אארגן את הכל ואקנה..

אני פשוט רוצה לבדוק הכל, כל היתרונות\חסרונות..

ואולי לשפר דברים אבל בסביבות התקציב שכבר חרגתי ממנו ולא יכול לחרוג עוד, לצערי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים