פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים המשחק המדובר אמור להגיע לחנויות בשבועות הקרובים בגרסאותיו השונות(נראה לי ל360 הגיע כבר), IGN פרסמו עליו כבר ביקורת ובה מרעיפים עליו שבחים מכל עבר, כנראה שבהחלט המשחק עומד בציפיות שלו, קיבל 9.0 אצלם.http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.htmlבכל מקרה אולי לאיזה אחד מבעלי ה-360 יצא להניח את ידיו עליו והוא יכול לספר לנו ממקור ראשון איך הוא?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אחחחח תענוג, מצפה לו בקוצר רוח, זאת סדרת המשחקים הכי איכותית והכי ריאליסטית לדעתי, משחקיות, גרפיקה, סאונד, תחכום ... יש בה הכל
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים השבוע האחרון של החודש,יהיה נמלטים,דארק משיח,גוטיק יסיים עד אז,וזה עכשיו,יש סיבה לחיים
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר בהחלט ימים יפים באים עלינו לטובה, אני אומר שלום לצבא ולחברים בתקופה הקרובה.(ושייצא המנג'ר אז בכלל)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים סעמקזה כלכך מעצבןיש תקופות של חודשים שלמים בלי אפילו משחק אחד ששווה יריקהואז פתאום,בחודש אחד,יוצאים 10 משחקים מעולים...וזה תמיד ככהבשנה שעברה בחודש הזה המצב היה בדיוק אותו הדברסתכלו למה יש לנו לצפות:Battlefield 2142Need for speed:CarbonSplinter cell:Double agentGothic 3Neverwinter Nights 3Flight simulator XDark messiah of might&magicאיך אפשר ככה?איך??????????? :-[
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים so long school...שיט, עד שהתחלתי להשקיע המשיח בא :-\ בכל מקרה, זה ברור שלקראת תקופת החגים באמריקה כל התותחים יוצאים, רק חבל שבחודשים הראשונים של השנה צריכים לשחק במשחקים מהכריסמאס
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים רק שהכותר הרביעי לא יהיה דומה לכותר השלישי בסדרה,כשחקן מושבע של SC די התאכזבתי.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים סעמקזה כלכך מעצבןיש תקופות של חודשים שלמים בלי אפילו משחק אחד ששווה יריקהואז פתאום,בחודש אחד,יוצאים 10 משחקים מעולים...וזה תמיד ככהבשנה שעברה בחודש הזה המצב היה בדיוק אותו הדברסתכלו למה יש לנו לצפות:Battlefield 2142Need for speed:CarbonSplinter cell:Double agentGothic 3Neverwinter Nights 3Flight simulator XDark messiah of might&magicאיך אפשר ככה?איך??????????? :-[אני מתחיל לעשות רשימה חחח,ברר איזה עצבון,יותר מדי משחקים לגמור,הם אשכרה לא יכלו לפרוס את זה על כל החצי שנה היבשה הזאתי?! באכס איתם.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר רק שהכותר הרביעי לא יהיה דומה לכותר השלישי בסדרה,כשחקן מושבע של SC די התאכזבתי.אני לא יכול לקרוא לכאוס תיאורי מאכזב אלא הוא פשוט משוחק בסגנון שונה, הכל יותר מהיר ואינטנסיבי והדגש הוא לא הכי על התגנבות, כל משימה אפשר לסיים גם בכוח אש וזו די סטייה מהרעיון של הסדרה אבל לא משהו שפגם לי בהנאה.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מישהו יכול להסביר לי איך האויבים של סאם אף פעם לא רואים את השלוש מנורות הזוהרות שיש לו על הראש??? ועוד בחושך זה אפילו יותר בולט
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אני מאוד מקווה ששיפרו את ה-AI של האויבים במשחק החדש, ב-SC3 היו שלבים שבהם פשוט עזבתי את השלט (של ה-XBOX) מרוב התסכול לגבי הטיפשות שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.