עבור לתוכן

חוות דעת על לוח אינטל Intel DG965WHMKR WESTCHESTER

Featured Replies

פורסם

הציעו לי את הלוח הזה במחיר 715 ש"ח עבור הקונרו E6300 .

אלו הנתונים שלו: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm (בעמודה השמאלית).

אין לי כוונות לעשות OC כך שאין צורך להזכיר לי שהלוח לא מאפשר זאת.

1) איך הפיצ'רים שמציע הלוח?

2) הבנתי שמדובר בלוחות יציבים ומעולים (סוס עבודה במילים אחרים) עם מעט מאד בעיות ביחס לאחרים בשימוש השוטף וגם מבחינת תאימות חלקים.

3) איך כרטיס הקול שלו לעומת נאמר ALC883 או ALC888.

4) האם המחיר משתלם (מדובר בצ'יפסט 965)?

5) האם זה נכון שצ'יפסט 965 מנצל את תכונות הC2D יותר טוב מ- 945?

6) יש לוח אחר שמשתלם יותר במחיר הזה?

פורסם

קודם מה שחשוב

אתה צריך את הכרטיס מסך המובנה?

פורסם

לוח מצויין ואמין מאוד(INTEL). יש לו 8 ערוצי סאונד וכרטיס מסך מובה ממש מצויין.

אתה יכול לחסוך 150 שקל ולקחת P965LEMONT ואז יהיו לך רק 7 ערוצי מוזיקה וללא כרטיס מסך מובנה.

כמו כן לG965 יש 6 SATA ולP965 יש רק 4. לדעתי מספיק 4 חיבורי SATA.

לי יש P965 ולקחתי אותו רק בגלל שהוא יותר זול מה G965 ב150 שקל. ה 150 נוספו לכרטיס מסך יותר טוב ממה שהיה.

פורסם

אין כרטיס קול עם 7 ערוצים

זה או 7.1 או 8 ערוצים, שזה אותו דבר בדיוק

פורסם

ה-WESTCHESTER הוא לוח מצויין , חשוב לציין שיש בלוח תמיכה ב-RAID (שאין את זה בלוחות 965 זולים)

פורסם
  • מחבר

את כרטיס המסך המובנה אני לא צריך. אני מתכוון לקנות 7600GS. מה שקרה זה, שהייתי די בכיוון של 945P GB או לחילופין את ASrock ConRoeXFire. אלא שהמוכר שדווקא עשה עלי רושם טוב הציע לי את הלוח של אינטל. מכמה סיבות:

1. לוח יותר אמין ויציב מנסיונם בהרכבת מערכות מחשבים. הוא נתן לי דוגמא את כל נושא עדכוני הביוסים של לוחות כמו GB שכל רגע יוצא עדכון מה שמעיד על קצת בעיות בלוחות (ואין הכוונה שזה לוח דפוק) ובאינטל זה גם קיים אך במידה מועטת. גם מבחינת תקלות של אנשים שחוזרים אליהם (מסך כחול, המחשב לא עולה וכו') ואילו באינטל אתה די בראש שקט.

2. כרטיס קול יותר טוב.

3. צ'יפסט 965 במחיר אטרקטיבי 715 ש"ח- הוא טען ש-945P לא מנצל את המעבד ביעילות כמו 965P ולא משנה באיזה חברה מדובר.

העניין הוא שלוחות אחרים אני די מכיר וקראתי עליהם ביקורות, אבל אינטל אפילו לא חשבתי עליהם עד אותו רגע ואין לי שום הבנה בהם.

ושוב אני אומר - להתעלם מכל נושא ה-OC ( הנושא מוכר לי).

בנושא פונקציית ה-RAID אני משתמש ביתי פשוט, לא יודע עד כמה התכונה הזאת תועיל לי אם בכלל.

אז מה דעתכם הוא עדיף ומשתלם במחירו?

פורסם

לגבי הניצול של המעבד ע"י הצ'יפסט, זה אוסף שטויות

פורסם

יותר מידיי ברברת של המוכר , חוץ מזה כמו שנאמר הלוח מצויין ואמין כמו כל הלוחות של אינטל

ללוחות של אינטל יש את אחוז התקלות הנמוך ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים