עבור לתוכן

בעית מהירות עיקשת עם צורב של NEC 3520B

Featured Replies

פורסם

אני אגש ישר לעניין:

הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8.

אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר..

בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר :nixweiss:

פורסם

על איזה מדיות אתה צורב? אם לפני עדכון הקושחה הוא כן צרב במהירות יותר גבוהה אז העדכון האחרון קבע לך שתצרוב על המדיות האלו במהירות 8X.

פורסם
  • מחבר

המדיות זו לא הבעיה כי אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים ולא של DVD ככה שכל דיסק מעאפן בשוק היום יכול לצרוב יותר מהר מזה.

הבעיה היא ללא קשר לעידכון הקושחה זה היה לפני העידכון גם.

פורסם

תבדוק שזה על UDMA(במנהל ההתקנים).

פורסם
  • מחבר

נכנסתי למנהל ההתקנים>מאפיינים של DVDRW>מה עכשיו? איפה אני מוצא את ה-DMA?

פורסם

תיכנס ל IDE/ATA/ATAPI-CONTROLLERS ותבדוק שעל המשני והראשי מוגדר DMA.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפני עדכון הקושחה ולאחריו לא יכולת לצרוב במהירות יותר גבוהה מ 8X... תחליף מדיות.

פורסם
  • מחבר

תיכנס ל IDE/ATA/ATAPI-CONTROLLERS ותבדוק שעל המשני והראשי מוגדר DMA.

אין לי ראשי ומשני,יש לי את ה-DVDRW ואיזה כונן וירטואלי בכל אופן בכונן שלי אין שום אפשרות כזו (אני יודע לזהות אותה אם תהיה כי להארד דיסק שלי אני רואה את המהירות SATA.

לפני עדכון הקושחה ולאחריו לא יכולת לצרוב במהירות יותר גבוהה מ 8X... תחליף מדיות.

לגבי המדיות - אני בטוח שאפילו המדיה הכי גרועה ב-CD רגיל נותנת לצרוב ביותר ממהירות X8,ככה שלפי דעתי זו לא הבעיה.

פורסם

כואב לנסות?

פורסם

אין לי ראשי ומשני,יש לי את ה-DVDRW ואיזה כונן וירטואלי בכל אופן בכונן שלי אין שום אפשרות כזו

טוב הנה תמונה מפורטת.אתה מקליק פעמיים על IDE/ATA/ATAPI-CONTROLLERS

נפתח לך חלון בTAB למעלה אתה בוחר ADVANCED ושם תראה את האפשרות שיש בתמונה.תוודה ששניהם על DMA(ולא PIO).אז תלחץ על המשני וכנ"ל.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הכול על DMA,כל אחד מהירות שונה אבל על DMA,יש ULTRA 33 DMA ויש אחרים אבל שוב...הכול על DMA.

מה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים