עבור לתוכן

האם לחכות לkentsfield או לקנות e6600

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם e6600

פורסם

ללא ספק לחכות אם אתה יכול, המחירים של הE6600 אולי ירדו קצת, וחוץ מזה שייצאו לוחות נורמאליים לC2D [סוף סוף :) ] ביחד עם הKENTSFIELD.

-ג'ו

פורסם

סורי על הבורות אבל מזה C2D ..?

פורסם

זה לא אמור להיות "אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם X6800"?

אחרי הכל, זו רמת המחירים.

עריכה:

C2D, כלומר Intel Core 2 Duo.

פורסם
  • מחבר

לא ממש בשביל הkentsfield אני יוציא 1000$ ויביא אותו מחו"ל כי זה משהו שיספק אותי ל4 שנים לפחות אני לא הולך להוציא 1000$ על x6800 שיש את ה quadro עוד מעט

פורסם

לא ממש בשביל הkentsfield אני יוציא 1000$ ויביא אותו מחו"ל כי זה משהו שיספק אותי ל4 שנים לפחות אני לא הולך להוציא 1000$ על x6800 שיש את ה quadro עוד מעט

בתור התחלה, מדובר ב1,100$ - 1,200$.

ומה הקשר של Quadro (כרטיס מסך), למעבדים?

פורסם

ללא ספק לחכות אם אתה יכול, המחירים של הE6600 אולי ירדו קצת, וחוץ מזה שייצאו לוחות נורמאליים לC2D [סוף סוף :) ] ביחד עם הKENTSFIELD.

-ג'ו

"שיצאו לוחות נורמליים סוף סוף" - למה ה-Asus P5W DH Deluxe לא לוח טוב? לפי דעתי לוח לא רע [כן! הוא יקר, אבל טוב!] הוא מספיק טוב, והוא אחלה בייחס ללוחות האחרים.

פורסם

בתור התחלה, מדובר ב1,100$ - 1,200$.

ומה הקשר של Quadro (כרטיס מסך), למעבדים?

נכון, מדובר על מחיר שנע בין 1000 עד ל-1250$.

ועמרי, הוא התכוון Quad Core (מרובעי ליבה).

פורסם

אין צורך בשתי תגובות

אתה יכול לצטט שני אנשים ולכתוב הכל בהודעה אחת

פורסם

לא לשכוח שטיפה יותר מאוחר יצא ה Q66 וצופים לו מחיר של 600$ +- שזה טיפה יותר הגיוני..

אני ההיתי באותה היתלבטות.. בסופו של דבר לקחתי E63 ולוח תומך kentsfield ואני יחליף כניראה שיצא ה Q66 .

"שיצאו לוחות נורמליים סוף סוף" - למה ה-Asus P5W DH לא לוח טוב? לפי דעתי לוח לא רע [כן! הוא יקר, אבל טוב!] הוא מספיק טוב, והוא אחלה בייחס ללוחות האחרים.

אם לא צריך CF או SLI ה P5B Deluxe יותר טוב ממנו .

פורסם

"שיצאו לוחות נורמליים סוף סוף" - למה ה-Asus P5W DH Deluxe לא לוח טוב? לפי דעתי לוח לא רע [כן! הוא יקר, אבל טוב!] הוא מספיק טוב, והוא אחלה בייחס ללוחות האחרים.

הוא לוח סביר במחיר מוגזם, הוא לא רע, אבל במחיר כזה היית מצפה למשהו הרבה הרבה יותר טוב.

כל הסדרה של GIGABYTE הם לוחות שלא שווים את הכסף בכלל[בעיקר הDS4 והDQ6, הDS3 והS3 הם לא רעים (או לפחות עוד סבירים)ביחס למחיר], והאינפיניטי שך DFI גרוע עוד יותר.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל quad core

פורסם

גם אנחנו..

למה חשבתה שמדברים על משהו אחר ?

פורסם

לא לשכוח שטיפה יותר מאוחר יצא ה Q66 וצופים לו מחיר של 600$ +- שזה טיפה יותר הגיוני..

אני ההיתי באותה היתלבטות.. בסופו של דבר לקחתי E63 ולוח תומך kentsfield ואני יחליף כניראה שיצא ה Q66 .

אם לא צריך CF או SLI ה P5B Deluxe יותר טוב ממנו .

אני פעם הייתי בדילמה בנושא ואז הבנתי שהמחירים של ה core 2 quadro יהיה משהו בסביבות ה600-1200$ והQuadro התקציבי יהיה רק בסוף השנה עם המעבר של אינטל ל 45nm.

עכשיו אני רק מתלבט אם שווה להשקיע עוד 80$ דולר בE6600 או לקחת e6400 (מביאים לי הכל מארה"ב). גם בלוח אם אני לא בטוח כי באמצע השנה מוציאים chipset חדש. ושלא לדבר על כרטיס מסך. פעם החיים היו קלים - לכל אחד היה איזה פנטיום 4 עם GEFORCE כל שהוא. כמו ש cypher אמר ב matrix :

Ignorance is bliss . עכשיו שאני יודע כלכך הרבה קשה לי להחליט מה אני רוצה וככל שאני לומד יותר על דברים קשה לי עוד יותר להחליט . .

פורסם

core 2 quadro

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים