עבור לתוכן

צריך המלצות למערכת משחקים , OC וסרטים בתקציב של 9 - 10 אלף(מפרט מלא)

Featured Replies

פורסם

אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה.

חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'(

ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי!

אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב:

מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה.

קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב מהסטוק כמובן.

לוח אם: צריך משהו איכותי לOC חזק ושיהיה מישתלם. *שיהיה בלוח אם כרטיס קול איכותי*

כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO

אם יש משהו יותר טוב ובחריגה לא יותר מ2000 זה יהיה טוב רק שיפעיל את רוב המישחקים על מקסימום. אפילו זה מספיק לי אני חושב.

זיכרון: משהו איכותי ל OC 2GB 667/800

דיסק קשיח: 250GB איכותי או 2 160GB איכותיים לרייד מה יותר כדאי ומישתלם?

מארז: כבר בחרתי .. ANTEC P180

ספק כוח: ליברטי 400W יספיק אני חושב.

עכבר ומקלדת אלחוטיים: כבר בחרתי .. Logitech® Cordless Desktop® MX 3000 Laser היא עולה בסביבות 500 עם יש לכם משהו יותר טוב להציע ובפחות כסף אז זה יהיה טוב אפשר אפילו עכבר ומקלדת בניפרד אבל חשבתי אולי להישאר על הMX3000 הוא מאוד מודרני ואת העיצוב שלו אהבתי וגם בביקורות הוא קיבל תוצאות גבוהות! רציתי לדעת אם העכבר בסט יעבוד טוב במישחקים? והאם צריך ליקנות פד? חובה/מומלץ?

זה הסט:http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=10709

רמקולים: אני נעול על X530 אבל אם יש אופציות יותר מישתלמות אז יהיה סבבה.

צורב רגיל+CDROM: משהו איכותי. אם יש מהסוג של PLAXTOR מי שמבין זה יהיה מצויין.

צורב DVD: לא צריך לא מישתמש בזה לצערי. אבל בכל זאת אם ישאר כסף בסוף תכניסו אותו

אל פסק: תביאו משהו טוב איכותי בעיקר שיעבוד נגד הפסקות חשמל זה הכי חשוב אני לא סומך על חברת החשמל בחורף כל שנה יש הפסקות.

מסך: זה החלק הכי חשוב..

עכשיו עקרונית אני הולך על מסך רחב.

כבר בחרתי שני מסכים..

CMV 22"

או זה

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107

חשוב לי הגודל מאוד אבל עם זה בא על חשבון איכות אז אני לוקח איכות מה אתם אומרים מי לוקח? מי מישתלם?

זהו כעיקרון

ודבר אחר שרציתי גם ליקנות זה.. מקווה שתעזרו לי בעניין הזה.

אוזניות: קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני!

בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיאלו ואין אחריות לאוזניות וזה אוזניות דה בסט מבינים בקיצור ניסיתי לשחק קצת עם החיבור שלו וככה גם האוזניות הפסיקו לעבוד, אחר כך כשהגעתי הבית רציתי לקמבן משהו וחתכתי תחוט רציתי לחבר מחדש חוטים ואני לא מבין גדול באלקטרוניקה והחוטים של האוזניות כל כך שונים מאוזניות רגילות זה משהו מסובך ובקיצור ניסיתי יותר מ10 פעמים ולא הצלחתי ולבסוף הבנתי שזהו אין עוד אוזניות מקוריות של IAUDIO U3 :'(

בקיצור זה לא אומר שאני מוותר על הנגן ביגלל האוזניות הנגן בפני עצמו משהו משהו וביגלל זה אני מוכן להשקיע על אוזניות כפתור כמו שהיו לי בU3 .

חשוב שיהיו איכותיות ומחברה תקציב עד 200 עם יש משהו מישתלם ויותר יקר/זול כל הצעה מתקבלת אני אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימצוא אוזניות כאלו.

ומיצטער עם עייפתי אתכם בכל מיקרה חשוב היה לי מאוד שהכל היה ברור מאוד.

אני מחכה להמלצות שלכם .. תודה. :)

פורסם

---מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה.

צודק בהחלט לשימושים שלך אל תיקנה מעבד יותר טוב..

---כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO

אחי לדעתי זאת טעות תיקנה 7600GS או 7600GT בינתיים ועוד חצי שנה טיפה יותר תקנה כרטיס DX10 הרבה הרבה יותר טוב

אומרים שיהיו עד פי 4 יותר טובים מכרטיסים של ימינו חוצמיזה שזהDX10 וזה איכות הרבה יותר טובה..

לכן לדעתי תיקנה כרטיס mid end בינתיים מה שאמרתי או 7600GS או 7600GT

שיספק אותך למשך חצי שנה טיפה יותר מצויין..

ואז תקנה בעתיד כרטיס DX10 אם תקנה כרגע כרטיס מסך שעולה הרבה.. ותרצה להחליף לDX10 תרגיש ביזבוז כסף שאת כל הכסף פתאום זרקת לפח

ולדעתי כדאי מאוד לקנות כרטיס DX10 עוד חצי שנה טיפה יותר.. הרבה הרבה יותר חזקים..

---מארז: כבר בחרתי .. ANTEC P180

אחלה מארז אני אישית אהבתי איך שניראה ממש האורורה החדש אבל אין ספק שהמארז הזה מצויין..

---ספק כוח: ליברטי 400W יספיק אני חושב.

וגם זה או שתקנה ספק 500W של ליברייטי בגלל שבשביל הDX10 צריך ספק 500W

או שתקנה שמהו שרק יתאים לבינתיים ל7600GS שעולה 200 שקל.. ובעתיד תקנה את ה500W של הליבריטי

כי לDX10 ה400W יהיה ממש גבולי.. או שלא יחזיק אותם.. למרות שהוא בעצמו ספק כוח ממש חזק..

---צורב רגיל+CDROM: משהו איכותי. אם יש מהסוג של PLAXTOR מי שמבין זה יהיה מצויין.

צורב DVD: לא צריך לא מישתמש בזה לצערי. אבל בכל זאת אם ישאר כסף בסוף תכניסו אותו

סתם ביזבוז כסף אחי תקנה רק צורב DVD של LG H10 וזהו זה ישמש כצורב שלך וכסידרום שלך לא צריך גם צורב וגם סידרום

ועדיף צורב דיוידי כי מתישהו תצטרךל אותו כל המשחקים עכשיו יהיו בDVD ולדעתי כדאי שיהיה לך צורב דיוידי מתשיהו בעתיד תצטרך..

מסך התלבטתי גם בין 2 המסכים אני אישית בחרתי את ה20 אינטש של LG אני עומד לקנו תאותו השבוע עם המחשב שלי..

גם חברה יותר מוכרת וגם נתונים מצויינים 16.7 מיליון צבעים 5MS גודל פיקסל 2.5 20 אינטש רזולוציה גבוהה..

רמקולים.. לאיודע אבל אם איכשהו תוכל להכניס לתקציב במקום הכרטיס מסך או מכסף שישאר לרמקולים מומלצים הZ5500 חח אבל הם יקרים..

מקווה שעזרתי אני בטוח שישנם אנשים שלא יסכימו עם הדעה שלי לגבי הכרטיס מסך אבל לדעתי עדיף לקנות את הדור החדש של הDX10 ובינתיים להשתמש בכרטיס שיספק למשך חצי שנה..

פורסם

אין מצב להכניס את כל זה ב-9000 ש"ח - הנה דוגמא שניסיתי ותראה כמה יצא:

מעבדי אינטל? כמות

מחיר סה"כ

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1

1110

1110

לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות

מחיר סה"כ

P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1

930

930

זכרונות? DDR II 800 כמות

מחיר סה"כ

1GB Kingston HyperX 2

1090

2180

כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות

מחיר סה"כ

X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1

2090

2090

דיסקים קשיחים? Maxtor כמות

מחיר סה"כ

160GB 8MB, SATA II 2

345

690

צורבים? CD Recorders כמות

מחיר סה"כ

LG 52x32x52 (Kit) Black 1

125

125

צורבים? DVD Recorders כמות

מחיר סה"כ

LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1

220

220

שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Thermaltake כמות

מחיר סה"כ

Tuniq Tower 120 1

270

270

מארזים? כמות

מחיר סה"כ

Antec P180 2

1000

1000

ספקי כוח? Enermax כמות

מחיר סה"כ

Liberty ELT400AWT 400W 1

490

490

מסכים? Chi Mei כמות

מחיר סה"כ

WIDE LG L204WT 1

2125

2125

רמקולים? כמות

מחיר סה"כ

X530 1

520

520

ספקי אל-פסק? כמות

מחיר סה"כ

ADVICE P600 1

370

370

סה"כ

13425

מצטער ידידי לא הצלחתי ממש להפחית..

פורסם
  • מחבר

בקשר לצורב תודה על העצה האמת לא ידעתי כמה וכמה דברים על צורבי DVD תודה!

אני הולך על הLG עכשיו בעיניים עצומות

בקשר לרמקולים גם אני חשבתי לכיוון הרמה הגבוהה של לוג'יטק אבל ניראלי הX530 יספיקו אל תישכח שצריך גם ליקנות כרטיס קול בניפרד לרמקולים כאלה שזה עוד סכום לא מבוטל של כסף.

בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע כל כך, אני לא מיתלהב כל כך מהכרטיסים של NVIDIA הם חלשים לעומת הכרטיסים של ATI

אין לי כל כך סבלנות לחכות לויסטה וDX10 שלה לדעתי אני ישקיע עכשיו וזהו עוד מעט כריסמס ויוצאים מישחקים חדשים ואני לא מוכן לוותר אני רוצה איכות גבוהה עכשווית לא מין הסתם עתידית ניראלי 1650 שקל לא כל כך נורא.

הספק יספיק לדעתי. ותודה רבה על העזרה. :-*

Homies: הפצצתה אני לא מיליונר חחח

לא ביקשתי זיכרונות ב2000 שקל וכרטיס מסך לא ב2000 זה יקר מידי לאללה, לפחות היתה מפרט קצת על החלקים ידידי.

בכל זאת תודה לך על המיפרט אני ישקול עליו.

אם יש עוד הצעות ועצות יתקבלו בשימחה ובברכה .

ותודה על המיפרט Homies אני ישקול עליו!

פורסם

חבר[ כותב ההודעה]

על פי דעתי, תסבול את המחשב שלך עוד חודש או חודשיים אם תוכל, עם יציאת הKENTSFIELD [הליבה המרובעת של אינטל] אמורים לצאת לוחות אם חדשים, טובים ויציבים יותר מהלוחות הקיימים, כרגע מלבד האסוסים [שגם הם סבירים+\-] הלוחות אם של הC2D הם זוועתיים, פשוט כך.

בנוסף לכך, כמובן שברגע שיוצאת טכנולוגיה חדשה ויקרה, הקודמת [גם אם גם היא דיי חדשה] נהיית זולה יותר, זה ייתן לך עוד קצת תקציב לדברים אחרים כמו כ. מסך וראם והארד דיסק, וכו' וכו'.

זו דעתי, אני קניתי מחשב לפני חודש והאמת להגיד לך, אני חושב שעשיתי טעות, לא מתחרט אבל בכל זאת אם אני הייתי יכול היום להרים לעצמי לפני חודש טלפון, הייתי בפירוש אומר לעצמי לחכות עוד חודשיים :D .

כך תקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.

בנוסף, הייתי ממליץ על הX1900XT, או לחכות עוד קצת בכל זאת לDX10, זה ישתלם לך, בדיוק כמו הKENTSFIELD, רק שזה אומר לחכות חודשיים או אפילו שלושה :( .

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אם אתה בטוח בדברים שאתה אומר אני ילך איתך נחכה חודש חודשיים ניראה עם המחירי השוק ירדו ואם כן אני יחזור לפה מחדש וניבנה מחשב בונבוניירה.

תודה לך J.Dog-Christ על העצה המצויינת נישמע טוב נחכה וניראה.

כניראה זה ישתלם לי אבל בכל זאת להשקיע על מחשב 10000 זה המון כסף כל המשפחה שלי נגדי בקטע הזה. :-\

פורסם

חבר[ כותב ההודעה]

על פי דעתי, תסבול את המחשב שלך עוד חודש או חודשיים אם תוכל, עם יציאת הKENTSFIELD [הליבה המרובעת של אינטל] אמורים לצאת לוחות אם חדשים, טובים ויציבים יותר מהלוחות הקיימים, כרגע מלבד האסוסים [שגם הם סבירים+\-] הלוחות אם של הC2D הם זוועתיים, פשוט כך.

בנוסף לכך, כמובן שברגע שיוצאת טכנולוגיה חדשה ויקרה, הקודמת [גם אם גם היא דיי חדשה] נהיית זולה יותר, זה ייתן לך עוד קצת תקציב לדברים אחרים כמו כ. מסך וראם והארד דיסק, וכו' וכו'.

זו דעתי, אני קניתי מחשב לפני חודש והאמת להגיד לך, אני חושב שעשיתי טעות, לא מתחרט אבל בכל זאת אם אני הייתי יכול היום להרים לעצמי לפני חודש טלפון, הייתי בפירוש אומר לעצמי לחכות עוד חודשיים :D .

כך תקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.

בנוסף, הייתי ממליץ על הX1900XT, או לחכות עוד קצת בכל זאת לDX10, זה ישתלם לך, בדיוק כמו הKENTSFIELD, רק שזה אומר לחכות חודשיים או אפילו שלושה :( .

-ג'ו

כמה מחשב כזה יעלה לו ?!?? זה יוצא רק עוד כמה חודשים טובים ועוד כמה חודשים טובים עד שזה יהיה במחיר סביר ובכל זאת מחשב כזה יעלה לו המון

ואני יודע איך הוא מרגיש עם המחשב הישן

אני אישית לא חיכיתי לא היה לי כוח לחכות גם ככה עוד שנה אני מתגיס המחשה הזה יספק אותי לשנה גם אם יצא DX20 ו מעבדים עם 70 ליבות :\

פורסם

לא המלצתי לו לקנות KENTSFIELD או כ.מסך עם DX10, אבל ברגע שאלו יצאו, הדור הישן יותר [כמו סדרת הC2D E6000] וכרטיסי מסך DX9 יהיו זולים בהרבה, וחוץ מזה שייצאו לוחות אם טובים הרבה יותר במחיר סביר יותר, לא כמו עכשיו שאתה צריך לשלם 1400-1600 ש"ח על לוח אם רק בשביל שהמחשב שלך יעבוד בצורה סבירה[כשזה אמור להיות 700, ו1600 ש"ח כשאתה פשוט נורא עשיר ורוצה לוח מפוצץ, משהו שעוד אין היום (לוח מפוצץ P:)]

ולפותח ההודעה, אין בעד מה.

-ג'ו

פורסם

מה כל כך רע בוא נגיד באסרוק אקס פייר ? חוץ מה OC שאני לא עושה ..

פורסם
  • מחבר

ניראלי אין לי סבלנות בכל זאת זה כמה חודשים טובים ובאמת עד שהמחיר ירד זה זמן ועד אז יגיע כבר האביב/קיץ וכבר נימעס לי לשהות במחשב האיטי שלי יאללה הגיע הזמן אז ננצל אותו חבל לחכות, J.Dog-Christ עם זה בא עוד חודש אני מוכן לחכות אבל זה בטוח יותר זמן זה יהרוס לי את כל התוכניות מבין גם בתקופה שיצא סקוט 939 שרציתי ליקנות וחיכיתי ואז שיצא AM2 חיכיתי שירדו מחירים וזה ממשיך ככה זה לא יגמר... ונישארתי ככה הרבה זמן בלי מחשב חדש ביגלל שחיכיתי.

טוב בואו ניצא מכל הבארדק ונגיע לקטע המעשי - בניית המחשב.

אז מה אתם אומרים לא יכנס לי כל מה שאני מצפה להכניס זה ניראה לכם הגיוני עוד התקציב 10 אלף וזה עוד לא ניכנס אם לא יכנס זה כבר באמת בעיה רצינית :lol: בחו"ל מחשב כזה בחצי מחיר, בארץ ישראל כולם גובים תשלום גבוהה זה פשוט חוצפה אנחנו בסוף מפסידים מכל זה, מחשב ב10 אני מביא בחצי מחיר +- מחו"ל תחשוב זה גורם לך להפסיד חצי סכום ככה באוויר סתם. לא רק שמטילים על חלקים מס גבוהה גם החברות עצמן מייקריות תמוצר ככה שהם מרוויחים יותר ממה שאנחנו מרוויחים מקניית המוצר.

בקיצור תיבנו לי משהו ברמה גבוהה בסכום הזה 10000 שקל תנו חלקים עם מחירים הכי זולים גם עם אני יצטרך ליקנות מכל מיני חנויות.

ושיהיה לכולם לילה טוב תודה על העזרה נדון בעיניין מחר אם תרצו. ושוב תודה :):sleep:

פורסם

מפרט

סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט

890 890 1 P5B לוחות אם אינטל 31070

1,015 1,015 1 CORE 2 DUO E6300 TRAY מעבדים אינטל E6300T

949 949 1 1Gb KIT (512 X2) DDR2 800 GEIL זיכרונות GD21G800K

1,576 1,576 1 ATI RADEON X1900XT 256 mb VIVO Retail Dual DVI ATI SX19XT256V

463 463 1 S ATA II 250 gig 7200 rpm 16MB דיסקים קשיחים WD2500KS

240 240 1 PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK כוננים אופטים DVR111DBK

716 716 1 Gigabyte AURORA Tower Case Aluminium body, 3x 120mm BLEU LED מארזים GZFSCA1ANB

558 558 1 ENERMAX EG565AX-VE ספקים EG565AX-VE

1,656 1,656 1 SAMSUNG LCD - 940BW מסכים 940BW

101 101 1 הרכבת מחשב עבודה 10001

618 618 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 3000 Laser מקלדות 967553-0119

570 570 1 Genius SW -HF 5.1 רמקולים SWHF51300

329 329 1 IPPON BACKPOWER PRO 600VA RJ45 RS232 ציוד הקפי ups600

251 251 1 Scythe NINJA PLUS (JAPAN DESIGN) פתרונות קירור SCNJ1000P

14 פריטים בעגלה

9,932 ¤ סכום כולל מע``מ

זה מה שאני הצלחתי לבנות לך

יש כמה פשרות אבל זה בגלל התקציב

לגבי הזכרונות תוכל להוסיף בהמשך עוד גיגה רצוי אפילו

במסך ירדתי קצת ואם זה חשוב לך אתה יכול להוריד אותו ולהוסיף את האפרש לLG שרציתה ואז תצטריך להוסיף בערך 500 ש"ח

לגבי הרמקולים אני לא סגור אבל ניראה לי נחמד

בכול מקרה קבל דעות נוספות על המפרט

פורסם

שתי ג'יגה יביו שווים עוד טיפה וויתורים.

רד במארז לטריטון, וגם בסט מקלדת ועכבר אפשר "להסתפק" בפחות ואפשר לוותר גם על קירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים