עבור לתוכן

טעות קשה בידיעה שפרסמתם - "Vista - רישיון אחד, העברה אחת"

Featured Replies

פורסם

אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)".

מאיפה הבאתם את זה ?

אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים.

הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.

פורסם

את ה-XP אפשר להעביר

פשוט מתקשרים למיקרושיט ואומרים להם שהמחשב הקודם מת והם מאפשרים לך לעשות שוב אקטיבציה

פורסם
  • מחבר

בולשיט,תעשה חיפוש תמצא כמה אשכולות של אנשים שנשרף להם לוח האם והם התקשרו למיקרוסופט ששלחו אותם לחנות הקרובה לביתם לתרום עוד 500 ש"ח על מערכת הפעלה חדשה.

פורסם

לא נכון.

אני החלפתי לוח אם ועשיתי עשרות פורמטים למחשב ועד היום לא נתקלתי בבעיה אחת ויש לי מערכת הפעלה מקורית.

עריכה: בעיקרון שאני חושב על זה, הוינדוס הוא מהחברה של אבא ויכול ליהיות שהוא מיועד למספר מחשבים.

פורסם

אני מדבר איתך מניסיון ולא מדברים קראתי באינטרנט

אני אישית העברתי רישיון של XP ממחשב אחד לשני ע"י שיחה פשוטה עם מיקרושיט

פורסם

אני מדבר איתך מניסיון ולא מדברים קראתי באינטרנט

אני אישית העברתי רישיון של XP ממחשב אחד לשני ע"י שיחה פשוטה עם מיקרושיט

אי אפשר להעביר ולא נעליים

רצינו להתקין למחשב החדש שלי XP מקורי אצל חבר, ופתאום הופיעה ההגבלה הזו. התקשרנו למייקרושיט- "448 ש"ח"

448 שקל אמא שלכם. אני מפעיל בחינם, תודה ושלום.

אחרי מלחמות רבות, הם נתנו לנו קוד אקטיבציה חדש.

פורסם

אדון וקנין הצעיר צודק. זה פשוט ככה.

פורסם

מצד אחד אתה כותב שאי אפשר להעביר ומצב שני אתה כותב שנתנו לך אקטבציה חדש

מעניין...

אמרת להם שהמחשב הקודם ז"ל?

פורסם

אי אפשר להעביר ולא נעליים

רצינו להתקין למחשב החדש שלי XP מקורי אצל חבר, ופתאום הופיעה ההגבלה הזו. התקשרנו למייקרושיט- "448 ש"ח"

448 שקל אמא שלכם. אני מפעיל בחינם, תודה ושלום.

אחרי מלחמות רבות, הם נתנו לנו קוד אקטיבציה חדש.

אני לא יודע איזה נעליים יש לך אבל אני אישית גם התקשרתי כמה פעמים כדי להפעיל ולא הייתה שום בעיה.

פורסם

במהלך עבודתי כטכנאי PC בחופשת הקיץ (סטודנט) ביצעתי מס' העברות כאלו למס' לקוחות.

מתקשרים למיקרוסופט, מסבירים שלוח האם מת, נותנים סיריאל ישן ומקבלים חדש בלי שום בעיות...

פורסם

רגע אתם צוחקים איתי ? פעם שרק קניתי ת'נייח והיה לי רק את הווינדוס שקיבלתי מנייד, התקנתי שם ואז אני מתקשר לMS אז אני עושה להם פירמתי ת'נייד וזה לא עושה אקטבציה מעביר לנציג את הקוד והוא נותן לי שם את קוד האקטבציה וסלמאת, מי אומר להם בכלל שהלך מחשב או שטות כזאת אומרים פשוט וכל פירמתי וזה עושה בעיות ומעבירים את זה חלק =]

פורסם

יפה...נראה מה יקרה עם ה VISTA

אני בכל אופן נישאר עם ה 2000 בבאמת בלי שום תקלות,עובד 24.\7

פורסם

מספר התגובות הוא כמספר האנשים שיש להם וינדוס מקורי בבית. :)

אתם בטוחים שב windows vista לא יהיה אפשר אותו דבר. כלומר להתקשר למיקרוסופט להודיע שפירמטתה או שנהרס המחשב ולקבל קוד חדש.

פורסם

רוצים לשמוע משהו מצחיק ? אני יכול להשתמש בסרייל הישן בכול פעם שאני מתקין מחדש את הוינדוס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים