פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים http://ps3.ign.com/articles/738/738858p1.htmlבקיצור הם מרוצים מהמכשיר מאוכזבים מהידית
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים וואו! תודה על הלינק (הייתי רגיל יותר לעידכונים כאלה ממך כשהיית עם הניק הקודם... =])!
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר היה תקופה שעבדתי הרבה אז לא היה לי כח לשטויות האלה בכל מיקרה בתקופת ההשקה של הWII והPS3 לא אמורה להיות לי הרבה עבודה ככה שאני יוכל לדווח יותר
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים בקיצור,עכשיו אחרי שראיתי ו"התרשמתי" מהרשמים שלהםאני בהחלט מאוכזב מהPS3...העיצוב של המכשיר נוראי,והוא לא כלכך מדהים כמו שסוני שיווקו אותו כל הזמן
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר תיראה אני לא בדיוק מימעריצי סוני אבל סוני מנסה לשווק אותו כמכשיר לתווך רחוק ובזה יש להם סיכוי טוב כל עוד יהיה להם מספיק כסף מידברים אחרים ה360 לא מתאים לכולם ולא משנה כמה יורידו תמחיר יפנים והרבה אחרים לא יקנו 360 בימיוחד אם אין מספיק סוגים שונים של מישחקים הWII חלש מיבחינת כח חישוב מימה שחשבתי שיהיה ככה שלמרות שאני חושב שהוא יצליח ולמרות שאני חושב ליקנות עוד שנה שיצא ציפ(בתיקווה) זה לא מכשיר לגימר רציני ל5 שנים אלה יותר מכשיר מעבר או נוסף ל3 שנים עד שהHD יכנס חזק וינצלו טוב תחומרה של ה360\PS3 ככה שאחרי 3 שנים הPS3 תאורטית יוכל לימכר בכמויות שהמחיר יהיה טוב יהיה מספיק מישחקים ולהרבה גימרים יהיו מסכי HD בכל מיקרה ההמלצה שלי לגימרים סטנדרטים זה WII בהתחלה ועוד שנה שנתים ליראות מה קורה בשוק או אם לא רוצים ליקרוע תערנק ליקנות DS אם מכשיר "גיבוים" או PS2 +ציפ ולחכות שהדור המגיע יתבשל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.