פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים שלום חברה שלי מתחילה לילמוד גרפיקה ממוחשבת וכרגע היא מיטלבטת איזה מחשב ליקנות בלי להיתחשב בתקציב באופן עקרוני מה עדיפ
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לדעתי עדיף PC במיוחד לאחר שמקינטוש עברו למעבדי אינטל.המחשבים היום מספיק חזקים בשביל לעשות כל מה שאתה יכל לעשות על מקינטוש ובהרבה פחות כסף.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא היתי ממהר לישלול מאק כל כך מהר הכשיו שהרבה מאקים חדשים יכולים להריץ גם WIN וב2 אופציות אבל זה כמו לישאול מה עדיף פיצה או פאלפלשתנסה את המחשבים ואז תחליט אבל בארץ יש בעיה של זמינות למאקים ככה שאפשרות לקניה מארצות הברית תיתן הרבה נקודות לטובת מאק חדש לאומת PC ואם אין אז הרבה נקודות ירדו ביגלל המחיר והתמיכה הדפוקים בארץ
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים ^^bullshit!מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? פותח הדיון, תקרא את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181969.0בעיקר את התגובות של:ex_Kidney_stonEurib
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים למה אתה מיתכוון בולשיט?כל מחשב היום יכול להריץ תוכנות גרפיקה וזה לא משנה אם זה מאק או PC כל עוד חברה שלו לא מיקצוענית כל מחשב חדש יספק אותה אבל המאק היום יודע להריץ גם WIN ובשתי דרכים ככה שאפשר בהחלט לחשוב אליו הבעיה זה שאנחנו בישראל והמחירים והתמיכה חראה תבין שזה לא מחשב למישחקים
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים בולשיט שצריך MAC בשביל גרפיקה ממוחשבת.אין מה לשקול לקנות MAC היום.כל התוכנות קיימות גם לPC והPC כבר מזמן מוביל טכנולוגית על הMAC. (למה אתה חושב הם עברו למעבדים של אינטל?)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אבל זה לא רק עינין טכנולוגי גם הPSP מוביל טכנולוגית על הDS אז מה הDS לא רלוונטי? תגיד את זה לרוב קוני הקונסולות הנידות הטכנולוגיה של המאק מספיקה וגם של הPC למתרות גרפיקה לפחות עד רמה בינונית אם לא יותר מה שיותר חשוב זה מוצרים עיקפים אבל למאק יש יתרון של יכולת להריץ גם WIN וגם תמערכת של אפל גם בו זמנית וגם בניפרד לפי הצרכים ובצורה נוחה וחוקית שניתמכת על ידי אפל בPC לעשות דבר כזה הרבה יותר קשה כרגע ולא ניראה לי שמיקרוסופט תיתמוך בדבר כזה בעתיד הקרוב
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מה הקשר לקונסולות??די לדחוף את נינטנדו לכל הודעה שלך!כמה יעלה לו לקנות MAC?פי 3 מPC שיעלה עליו בכל נתון.nuff said.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים ^^^נסחפת lazyמק יותר יקר בעיקר בגלל שזה מותג על כל המשתמע מכך(בין היתר שאיכות ההרכבה עומדת בתקנים מחמירים, עיצוב ומערכת הפעלה)מק זה מכונה מצויינת נקודה אך זו מכונה ספציפית לעבודה ספציפית ממש כמו כלי עבודהשאל כל עורך וידאו או מוסיקה-הם משתמשים במק לעבוד(יש עליו רק תוכנות רלוונטיות) ופיסי לשאר השטויות, למשל שזה סיוט לגלוש במק, זמינות תוכנות, משחקים וכו'מערכת יציבה בעיקר וכמובן נוחה מאוד כמו גם גמישה כלומר ניתן להקצות לכל תוכנה את כמות המשאבים שתיקח מהמחשב וכו'ועכשיו לענין, לגרפיקה(דו ותלת) זו כבר לא התלבטות -פיסי
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים בלי להתחשב בתקציב כמובן שמאק עדיףעובדתית המאק לא יסבול מוירוסים ספייוור וכו' שזה הבעיות ההכי מציקות למשתמשים לא מנוסים ב PC (אני יודע שזה ויכוח שלם על מה הסיבה אבל לפי דעתי לידידה שלך לא משנה הסיבה אלא התוצאה)חוץ מזה המערכת הפעלה היא פשוט יותר טובה ואין על זה ויכוחהבעיות עם לקנות מאק הן שאין את כל המשחקים אבל אני בטוח שהיא לא קונה מחשב בשביל זה והעובדה שאין IE אבל בימינו כמעט כל האתרים תומכים ב FF וזה ממש לא "סיוט לגלוש במאק"
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים בוא נדייק קצת...עובדתית סטטיסטית המאק לא יסבול מוירוסים ספייוור וכו' שזה הבעיות ההכי מציקות למשתמשים לא מנוסים ב PC (אני יודע שזה ויכוח שלם על מה הסיבה אבל לפי דעתי לידידה שלך לא משנה הסיבה אלא התוצאה)הבעיות עם לקנות מאק הן שאין את כל הכמעט משחקים אבל אני בטוח שהיא לא קונה מחשב בשביל זה והעובדה שאין IE אבל בימינו כמעט כל האתרים (וכ- 1/3 מהאתרים העבריים) תומכים ב FF וזה ממש לא "סיוט לגלוש במאק"וכמובן אם אתה רוצה לשדרג חלק או להחליף חלק תקול אתה לא יכול לעשות את זה בעצמך.אם תשאל אותי, מק זה מחשב שמתאים לאנשים שמפחדים ממחשבים, ואם זה המצב - שישלמו.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים זה לא סטטיסטית כי פשוט לא קיים ספייור ווירוסים למאק הוירוס היחיד שיצא ל OSX נכשל נחרצות בגלל שהוא היה חייב שתכניס סיסמת אדמין בשביל שהוא יעבוד וזה קצת גילה לאנשים שזה לא באמת קובץ תמונה1/3 מהאתרים העבריים לא עובדים על FF איפה אתה חיי בשנת 2002? גם על ה PC שלי אני לא נוגע ב IE בכלל חוץ מלשני אתרים מאוד ספציפייםבקשר לשידרוגים אתה גם טועה כי בכל מאק יש לפחות כמה דברים שניתנים לשדרוג ע"י המשתמש הפשוט וב Mac pro אתה יכול לשדרג בעצם כל דבר חוץ מלוח אם מארז וספק כוח וחוץ מזה אתה שוב שוכח שאנחנו לא מדברים על משתמש מומחה אלא סטודנטית לעיצובולבסוף בקשר למשחקים אתה שוב טועה כי יש הרבה מאוד משחקים למאק ובינינו אם יש WoW אתה לא צריך שום משחק אחר ;D
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים ^^^הגלישה לא נעצרת בסוג הדפדפןתאימות פונטים וכו'* אני לא כל כך מעודכן בטייגר יכול להיות שזה השתנההעובדה היא שמק זה מחשב מעולה אבל ל"מקיסט" או לבעל מקצוע, זו דעתי בכל אופן.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים גלישה ב FF בטייגר זהה כמעט לחלוטין לגלישה ב FF על PC ההבדל היחיד שראיתי זה איזה בעייה מוזרה עם Youtube אבל עדיין האתר עובד לחלוטין ואני ניגש אליו מהמק כל הזמן
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים ל FF ב MAC אין EI-TAB ?אפשרות להתקין את ההרחבה לעבוד מול מנוע של EI או FFולנושא:אם המשתמש מעוניין לשחק אז רק PC.וצריך לזכור שכל השוק הישראלי הוא MS אבל בטח יש פתרון עם עבודה של מסמכי WORD וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.