פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני לא משחק יותר מדי אבל כשאני משחק אני אוהב הגדרות טובות ומשחקים יחסית כבדים [יחסית]אני לא רואה יותר מדי סרטים אבל קצת אני כן רואהאני הרבה מתעסק במשימות משרדיות [אינטרנט ואופיס ואייסיקיו וכו']המפרט צריך למעשה לכלול רק מעבד וכרטיס מסךכאשר בתקציב כבר נלקחים לוח אם ומסך LCD שעולים [יחדיו] כ- 2400 ש"חלוח האם הוא תומך עד קונרו [של אסרוק עם התמיכה ב-DDR אם אתם מכירים]אם יש בעיות אני מוכן תמיד לבוא לקראת מי שבא לקראתי... ;Dאז רק תשאלו ואני אענה
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא הבנתי קנית חלקים וחסרים לך המעבד וכרטיס מסך?או שיש לך מפרט(כלשהו) וחסר לך להתאים מעבד וכרטיס מסך...אם יש מפרט תשים בפורום כדי לראות מה כדאי לשפר
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר כרגע יש לי בבית:הארדיסק 200 ג'יגההארדיסק 160 ג'יגהשניהם IDEזיכרון קורסאייר 512 מגה DDR400כרטיס מסך רדאון 9550לוח אם אסוס עם תמיכה רק AGP*4ומעבד אינטל פנטיום 478 2 ג'יגהרץאני לא יכול לשדרג את הכל כי יש לי רק כ-1500 ש"ח לשדרוג [לא כולל מסך, כולל מסך 3500]ולכן בדקתי בפורום לוחות אם, ומצאתי את הלוח הבא:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483כך שההארדיסקים והזכרונות שלי יישארוהלוח לוקח 370 מהתקציב, נשאר 1130לאחר מכן חשבתי להביא איזה מעבד PENTIUM D805 או משהו בסגנון [חשבתי לחפש יד שניה לצורך מחיר מוזל והשקעה גדולה יותר בכרטיס]חדש אבל עולה 570 [מבצע ב-KSP]וכך נשארים עם כ-600 ש"ח [חריגה קלה מהתקציב ניתן לקבל] לכרטיס מסךהמחשב הזה אמור להחזיק לי משחקים [לא על הרמה הכי גבוהה אבל גם לא הכי נמוכה] למשך של חצי שנה עד שנהשבמהלכה אני בשלבים אשדרג זיכרון, הארדיסקים וכרטיס מסך [שוב], ובסוף מעבד ולוח אם.כך שלמעשה אני רוצה המלצה למעבד והמלצה לכרטיס מסך שישתלבו לי עם הלוח אם בסכום כולל של 1500 ש"ח, אולי 1800 [לוקח בחשבון את מכירת החלקים מהמחשב שלי לאחר קנית חלקים חדשים]
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים תמכור את הישן...ותקנה חדש...לפי דעתי תעבור לamd סוקט 939 אם אתה רוצה להשתשמש בזכרונות שיש לךאבל לפי דעתי תעבור לסוקט am2 אתלון(חד ליבה בהמשך תעבור לכפול ליבה)ולגבי הכרטיס מסך תעבור לpci-e הכי טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר לצערי לא אפשרות למכור את הישן ולקנות חדש כי כשאני אקנה חדש אני אקנה אחד בתקציב מוגדל בהרבה אני רוצה רק לשדרג את שלי לבערך שנה קרובה וגם לא...שיחזיק לבנתיים לכן אני מביא את הלוח הזה שמאפשר לי לשמור על הזכרונות וההארדיסק אני בעיקרון רוצה את הלוח ב-370 ואני רוצה מעבד טוב וזול שיתאים לו אחרי זה אני אמכור את הלוח והמעבד שלי ואוסיף את זה לשארית התקציב לצורך כרטיס מסך אני לא רוצה AMD אלא INTEL כי אני מתכנן בעתיד לעבור לקונרו [כפי שאמרתי...בשלבים] ו-AMD לא יאפשר לי זאת בשלבים. כך שאשמח לקבל המלצה למה שביקשתי ולא הצעות שאין ביכולתי לעשותן. תודה רבה והמשך יום נעים.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אוקי אם אתה רוצה קונרו + agp וpci-e יש רק לוח אם אחד שיתאים לך(לפחות ממה שאני מכיר)?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של אסרוק שעולה 370 ש"חמksp http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htmכפי שתוכל לראות הוא תומך בddr1 וddr2 יש לו agp וpci-e לגבי המעבד תעבור לpentium D 2.66 הוא עולה 660 ש"ח(הרבה ביחס למה שאתה מתכנן...ולכן שווה בדיקה ביד שנייה)אם גם שם אין אז בלב ברירה תצטרך לעבור לסלרון D(שהוא מן הסתם יותר זול)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.