פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים חיברתי הכל למחשבאבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שהמחשב לא קרא אותומה לעשות עכשיו??? (נראה לי add new hardware)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים בטוח שחיברת הכל כמו שצריך?ניסית לעשות add new hardware בכלל?ואם לא, תנסה (מה שצריך להיות בסיסי לפני שבאים לשאול)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר חיברתי הכל: 3 חיבורים1. אודיו לכרטיס2. החיבור האפור הארוך3. לספקלא עשיתי add new hardware כי רציתי קודם לשאול
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים תבדוק את הג'מפרים (MASTER/SLAVE)האם שמת אותו על כבל לכוד, או ביחד עם משהו אחר?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים תשנה כותרת דחוף כך שהיא תהיה איפורמטיבית ולפי חוקי הפורום או שהנושא ינעל. תודה.וכמובן בקשר לבעיה, תבדוק את הג'מפרים, אחד צריך להיות מסטר, השני סלייב.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר הצורב החדש הוא המאסטר (פשוט החלפתי את הכונן שהיה בצורב החדש)הצורב שהיה הוא הסלייבואז זה מתחבר למחשבניסיתי לעשות add new hardware אבל לא מצאתי את הצורב החדש (את הישן כן מצאתי)מה עכשיו???
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אם הצורב הישן היה סלייב ואתה שמת אותו על אותו הכבל אז הצורב החדש גם כן צריך להיות על סלייב.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר הבנת לא נכוןזה מה שהיה:מאסטר - כונן dvdסלייב - צורב רגילואז למחשבאחרי שחיברתי את הצורב החדש:מאסטר - צורב dvdסלייב - צורב רגילואז למחשב
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים כאשר הוא מחובר לחשמל, המגש נפתח אם אתה לוחץ לפתוח אותו ? אולי החיבור חשמל לא בסדר/רגיש אחרי שהוצאת והכנסת אותוותנסה לג'מפר הפוךלגבי הכבל , הוא יכול פשוט לשים בחזרה את הכונן הישן, אם עובד אז הכבל עדיין בסדר
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר כאשר הוא מחובר לחשמל, המגש נפתח אם אתה לוחץ לפתוח אותו ? אולי החיבור חשמל לא בסדר/רגיש אחרי שהוצאת והכנסת אותוותנסה לג'מפר הפוךלגבי הכבל חשמל, הוא יכול פשוט לשים בחזרה את הכונן הישן, אם עובד אז הכבל עדיין בסדרהכונן נפתח ונסגרזה מה שעשיתי, את החיבורים שחיברו לכונן חיברתי לצורב החדש (עשיתי את זה שוב ושוב)אבל עדיין המחשב לא מוצא את הצורב החדש
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אני אומר את זה כי יש סיכוי, אם כי אפילו קטן ביותר שהכונן תקול.אתה מתכוון לצורב החדש!?!?!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.