עבור לתוכן

יש משחקי מכוניות שמתאימים לכרטיס מסך גי'פורס 4 של 440MX- NVIDIA זיכרון 64 מגה?

Featured Replies

פורסם

קנו לאחיין שלי הגה ודוושות כמו של מכונית למחשב. הבעיה שמשחקי מכוניות פשוטים לא תומכים בדוושות

היה רק משחק אחד שהתקנתי שעבד כראוי עם מה שקנו לו, יש משחקי מכוניות כלשהם שמתאימים לכרטיס מסך הזה

וגם יש בהם אפשרות לשחק עם הגה ודוושות? אשמח לקבל גם משחקים שלא בהכרח תומכים אבל עובדים כי כל שאר משחקי המכוניות

שהתקנתי לא מצליחות לעבוד.

יש מצב שNEED FOR SPEED MOST WANTED יעבוד?

פורסם

NEED FOR SPEED MOST

יעבוד על המינימום על רזולוציה לא משהו...

פורסם

GTA San Andreas וכל הסדרה על מינימום

NFS MW כמו שאמרו כבר

CoD 2 וכל הסדרה

לאח שלך: Serious Sam 2 משחק מצחיק ועובד על הכרטיס אהבתי אותו

פורסם
  • מחבר

מה זה COD2? תן את השם המלא

פורסם

call of duty 2

פורסם

Colin McRae Rally 2

פורסם

LOoOOoOOooOOL איפה אתה חיי Geforce 4.......פי.... את הכרטיס המסך הזה כבר נמצא בארון לא נגוע כבר איזה שנתיים/שלוש... אין לי משהו חהציע לך אולי תיקח F1 2000 יעבוד טוב... זה עבד לי עם ההגה (דרך אגב בן כמה האחיין שלך?)

פורסם

Flatout 2 & GTR2 - הרצתי אותם עם AXP3000, 1GB, MX440 - עבדו לא רע בכלל, משחקים מהנים (ובטח עם הגה ב-GTR2).

פורסם

עזוב אותך שטויות, כל כרטיס פשוט היום שעולה גרושים, יהיה הרבה יותר טוב מה-MX הזה.

פורסם

פותח הת'ארד כנס אם תרצה לפורום גרפיקה ונעזור לך לבחור כרטיס מסך בהתאם לתקציב

פורסם

מירוצי מכוניות יש את Street Racing Syndicate שבסגנון של NFSMW(כולל מרדפי משטרה) אבל עם מנוע הרבה יותר קל.. שיחקתי בזה מלא במחשב הקודם שלי(MX440 עם 128 מגה)

Bad Day LA נראה לי שיפעל

קול אוף דיוטי כל הסדרה..

וורמס הישנים..

NFS 5-8

Max Payne 2

Hitman 3 נראה לי שיפעל

פורסם

יש לי שאלה למי שכתב "Flatout 2 & GTR2 - הרצתי אותם עם AXP3000, 1GB, MX440 - עבדו לא רע בכלל"

אז יש לך מושג למה זה לא עבד במחשב הישן שלי? (MX 440 1.6 ו512MB) המשחק עבד אבל כניגנסתי למרוץ ראו רק את המפה ושמעו את המוזיקה אבל כל שאר המסך היה לבן... עזרה\הסבר? :s05:

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה למי שכתב "Flatout 2 & GTR2 - הרצתי אותם עם AXP3000, 1GB, MX440 - עבדו לא רע בכלל"

אז יש לך מושג למה זה לא עבד במחשב הישן שלי? (MX 440 1.6 ו512MB) המשחק עבד אבל כניגנסתי למרוץ ראו רק את המפה ושמעו את המוזיקה אבל כל שאר המסך היה לבן... עזרה\הסבר? :s05:

אולי לא היה לך את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך.

בקשר למי שהציע לי ייעוץ בהחלפת כרטיס מסך כרגע בינתיים הם לא רוצים להחליף

פורסם

זאת בעיה באחד מהריפים של FLATOUT 2..

פורסם

היו כמובן באגים, כמו טקסטורות (של מים) שהפכו לשקופות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים