פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים שלום לכולם! אני צריך את כול הקודים לgta4 ויי סיטי (((שיהיה את כול הקודים כולל להתיס מכונית))) בבקשה תעזרו לי
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים gta4 :lol: :lol: תן לי להבהיר לך משהו: ככה הולכת כל סדרת GTA: GTA1 GTA:LONDON 1969 [וזה לא GTA2] GTA2 GTA3 GTA:VICE CITY [וזה לא GTA4] GTA:ADVANCE [לגיימבוי אדוונס] GTA:SAN ANDREAS [וזה לא GTA4] GTA:LIBERTY CITY STORIES [לPSP] GTA:VICE CITY STORIES [לPSP] GTA4 אם אתה סופר כל כותר בסדרה כמספר חדש,אז הרי ש-GTA2 הוא בכלל GTA3, GTA3 הוא בכלל GTA4 וGTA4 הוא בכלל GTA 10 I THINK NOT.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אולי הוא לא ידע(אתה יודע לא כולם סופרים גם בהתחלה אני חשבתי ש VC זה 4).טוב תבדוק באתר הזה יש שם: www.cheatplanet.comאזהרה!צ'יטים הורסים את החוויה!(אלא אם כן אתה משחק וכבר סיימת)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר gta4 :lol: :lol: תן לי להבהיר לך משהו: ככה הולכת כל סדרת GTA: GTA1 GTA:LONDON 1969 [וזה לא GTA2] GTA2 GTA3 GTA:VICE CITY [וזה לא GTA4] GTA:ADVANCE [לגיימבוי אדוונס] GTA:SAN ANDREAS [וזה לא GTA4] GTA:LIBERTY CITY STORIES [לPSP] GTA:VICE CITY STORIES [לPSP] GTA4 אם אתה סופר כל כותר בסדרה כמספר חדש,אז הרי ש-GTA2 הוא בכלל GTA3, GTA3 הוא בכלל GTA4 וGTA4 הוא בכלל GTA 10 I THINK NOT. אויייי ממש עזרתה ביקשתי קודים ואתה מבלבל לי ת'סחל דיי ליהיות חכם קזה
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אויייי ממש עזרתה ביקשתי קודים ואתה מבלבל לי ת'סחל דיי ליהיות חכם קזה סחל-שכל קזה-כזה בנוגע לקודים,אתה יכול למצוא באתרים כמו www.gamershell.com או megagames.com ובאמת שאני לא מצליח להבין מה כלכך מסובך לכתוב בגוגל gta vice city cheats
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים המקום הכי טוב לכל הקודים לכל המשחקים בעולםhaapysurfer.comמקום מעולה יש שם הכל
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר תודה רבא לך אחי <<< זה בן אדם נורמלי(((חבר'ה לא צריך לשחק אותה אתה לא יודע אתה כן יודע כול כך קשה לך ביקשתי תעזרו בלי הרבה דיבורים זה פורום לעזור ולא לדבר דברים לא קשורים )))
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים הבאתי לך אתר ועזרתי לך ואתה אומר שלא? יודע אתה כפוי טובה! :itschy: אז פשוט :-X
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים יש גם gamewinners.comcheatcc.com - המון פופאפס, בטח גם ספיי ופחות אפשרויות מ GW, אני סתם מכיר אותווגם 911cheats.com שזה בערך אתר הצ'יטים הראשון שהכרתי בחיים שלי (לפני איזה 4-5 שנים)ואתר הכי טוב למדריכים (walkthroughs)gamefaqs.comאם אתה תקוע...
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר הבאתי לך אתר ועזרתי לך ואתה אומר שלא? יודע אתה כפוי טובה! :itschy: אז פשוט :-X לא אחי לא היתכוונתי לומר לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.