פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל:שלום לכולם. אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה מטעם חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם כי במידה ואינכם מעוניינים בשרות עליכם ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה שלהם . יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם !!!!!!!!!!!!!!!!!!לחיצה על על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו !!!!!!!!זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאוד בעלי טלפונים ונחקר בימים אלו ביחידה לחקירות מיוחדות של המשטרה !!!!ראו הוזהרתם . צריך פשוט לנתק במקום !!!אודה לכם אם תפיצו את המסר החשוב הזה דרך רשימת התפוצה שלכם !איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים זה חרטא אבל ברסמי לפני כמה ימים מצלצל הטלפון אני עונה פתאום אני שומע תקליט של איזה חברה וזה ישר ניתקתי לא היה לי כוח
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים כן גם לי זה קרה, שמעתי "שלום כאן מדברים מחברי ישי חכמים (לא יודע משהו דתי) ברצוננו ל*BOOM*"ניתקתי...
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים וואלה גם אצל אחי זה קרה, אנחנו מתעסקים במחשב שלו, הטלפון מצלצל, הוא עונה ופתאום הוא מסתכל עלי כאילו לא יודע מה, אז הוא הביא לי לשמוע, היה מענה קולי של איזה איש אחד, הקשבתי עד שהוא סיים לדבר (חחח על חשבונו מה אכפת לי... ), אבל הוא לא ביקש ללחוץ על 9 או משהו... :
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים אני יודע שבבחירות האחרונות לראשות הממשלה היה איזה קומבינה שאיזה מחשב התקשר לאנשים הביתה והשמיע הקלטה של אהוד ברק וזה גם הגיע אלי הביתה, זה היה די משונה, וכשחושבים על זה? זה לדעתי צורה אלימה משהו לשיווק של דברים.
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים מחבר ArYe pC [=- link=board=general_offtopic&num=1009479520&start=0#8 date=12/28/01 ב 19:43:31]צורה יותר אלימה אלו פרסומות התת-מודע שדובר עליהן לא מזמן! תן דוגמא לפירסומת כזאת
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים לא שמעת על זה?היה סיפור שבמשחק כדורגל בערוץ 5 שמו פרסומת תת-מודע של פלאפון, הם שמים הבזקים של חברת פלאפון שבעין בלתי מזויינת לא ניתן להבחין בהם, אבל זה נכנס לך למוח בלי שאתה יודע, שמעתי גם שהיה סיפור כזה גם בקולנוע, שמו לאנשים הבזקים של קולה במהלך הסרט ובהפסקה כולם רצו לדוכני המחירות לקנות קולה.זה נחשב לא חוקי ולכן קנסו את ערוץ 5 ב-200,000 ש"ח (לפי מה שאני יודע)...היה על זה דיון ב-PcPRO בפורום אנרכיה, אתה מוזמן לבדוק.
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים מעניין אותי רק דבר אחד אם שמו פרסומת איך זה שאף אחד שראה את המשחק לא יודע ולא הלך לקנות פלאפון
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים ArYe pC [=- link=board=general_offtopic&num=1009479520&start=0#10 date=12/28/01 ב 20:15:47]לא שמעת על זה?היה סיפור שבמשחק כדורגל בערוץ 5 שמו פרסומת תת-מודע של פלאפון, הם שמים הבזקים של חברת פלאפון שבעין בלתי מזויינת לא ניתן להבחין בהם, אבל זה נכנס לך למוח בלי שאתה יודע, שמעתי גם שהיה סיפור כזה גם בקולנוע, שמו לאנשים הבזקים של קולה במהלך הסרט ובהפסקה כולם רצו לדוכני המחירות לקנות קולה.זה נחשב לא חוקי ולכן קנסו את ערוץ 5 ב-200,000 ש"ח (לפי מה שאני יודע)...היה על זה דיון ב-PcPRO בפורום אנרכיה, אתה מוזמן לבדוק.איזה חרטא הקולנוע
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים חברים, תזהרו הדבר הזה נכון, זה לא שמועה שעוברת דרך האימייל, גם במפעלים שונים קיבלו הדרכה להיזהר מהדבר הזה.אל תקחו את זה בצחוק!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.