פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים כשאני נכנס לסרטון או סרט כלשהו כל המחשב נתקע ואני צריך לעשות רסטרט.ניסיתי להוריד דרייברים וקודקים ועדיין יש לי את הבעיה.מה לעשות?תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים לא נראה לי שזה בעיה במקודדיםאחרת הוא לפחות היה מפעיל לך את התוכנה ולא תוקע לך אותה ..נסה להריץ בדיקת שגיאות על הדיסקאם זה לא יעזור אז תפרמט
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים ^^למה הפתרון לכל דבר זה לפרמט?אם אתה לא יודע, אל תגיב!פותח הדיון, איזה מערכת הפעלה יש לך, והאם התקנת באחרונה תוכנות חדשות?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים ^^למה הפתרון לכל דבר זה לפרמט?אם אתה לא יודע, אל תגיב!פותח הדיון, איזה מערכת הפעלה יש לך, והאם התקנת באחרונה תוכנות חדשות?אז בוא נראה אם לך יש פיתרון אחר לבעיהלפותח, התקנת את אותו וינדוס כמו בעבר?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אז בוא נראה אם לך יש פיתרון אחר לבעיהלפותח, התקנת את אותו וינדוס כמו בעבר?זה אותו ווינדוס אבל לא מאותו דיסק
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אתה בטוח שהwindows הזה הוא מקורי וטוב? ופועל כראוי אצל אחרים?אם לא תתקין מהדיסק הקודם אם יש לך ..
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מה הקשר לוינדוס בכלל...תנסה לראות את זה עם VLC.אם הוא יציג את זה טוב, אז זה בטוח בעיית מקודדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.