עבור לתוכן

יכול להיות שה PS3 כבר יצא למכירה, מישהו מהעבודה התעקש שהבן שלו קיבל PS3 מתנה לחג

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המכירה המוקדמת כבר היתה?

חשבתי שזה רק ב 17 לנובמבר

פורסם

קודם כל זה הזמנה מוקדמת לא מכירה מוקדמת

וזה סך הכל אומר שישמרו לך בצד בהשקה

וברור שזה ניגמר בארצות הברית יהיו רק 400 אלף מכשירים בהשקה וביפן רק 100 אלף שזה כלום להשקה כל כך מתוקשרת

לWII אין תבעיה הזות כי כניראה מאוד קל ליצר אותו ככה שנינטנדו מתכננת להשיק 4 מיליון עד סוף השנה שזה אמור להספיק

בכל מיקרה אם מישהו השיג הכשיו זה לא ביג דיל כי זה אמור לישלח למחסנים ובקרוב לחנויות ככה שאמורים להיות PS3 מיתרוצצים בכל מיני מקומות

כמו שאמרתי מיקודם

פורסם
  • מחבר

יש כבר מודצ'יפ

:hi:

בכ"א בטח ימכרו אותה בארץ כל מניי עסקנים, כנראה ב 9000 ש"ח וזה לא בצחוק הפעם

אם להשוות למחיר של ה 360 שאפשר להשיג ב 300 דולק

פורסם

בדקת אולי אם הוא לא מתכוון לPS2 הדק? או ל PSP ? כי נתקלתי כבר בשני המקרים האלה מילדים טמבלים שלא מבינים כלום בחיים שלהם.. שזיינו לי ימים בשכל שיש להם PS3 כבר כמה שבועות והביאו להם מחו"ל וכל השטויות האלה.. ולך תסביר להם שהמכשיר עדיין לא יצא.. ואז פשוט שאלתי איך זה נראה וקבלתי תאור סטנדרטי של PSP..

פורסם

מזכיר לי שלפני חצי שנה בערך, חבר שלי התווכח איתי באיזה בית קפה, הוא טען בלהט שPS3 כבר יצאה , והוא אפילו פנה לאיזה אחד שישב לידינו, מישהו שהוא הכיר, ושאל אותו "נכון?" והדביל כמובן ענה לו "בטח! זה ידוע!"

בקיצור, אנשים אוהבים לזיין את השכל על דברים שאין להם מושג בהם, אין חדש תחת השמש :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מעניין, אני אשאל אותו עוד כמה שאלות, לפי דעתי הסיכוי שיש לו PS3 זה אחד למיליון

הוא סיפר שהוא קנה לזה גם שנאי, המתח לא היה מתאים

פורסם

תסלחו על הטעות: :kopfpatsch: , אבל זו הזמנה מוקדמת לא מכירה

ו ה 100,000 זה ביפן , ארצות הברית 400,000 :kopfpatsch:

חוץ מזה הכל נכון :)

פורסם

אני בספק רב מאוד מאוד מאוד אם הבן של החבר שלך לעבודה קיבל PS3 כמתנה לחג במיוחד כאשר אף אזרח (חוץ מעיתונאים במגזינים/עיתונים/ אתרים מובילים או בכירים בסוני) לא קיבל את המכשיר לידיו ולא יקבל עד אמצע החודש הבא. בקיצור, הוא חירטט אותך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים