עבור לתוכן

מה אתם אומרים על? Battlefield 2142

Featured Replies

פורסם

שמעתי שהוא אחד המשחק וראיתי טריילרים שלו והדרישות ממש טובות

מה אתם אומרים?אחד המשחקים אה?

פורסם

שמעתי שהוא אחד המשחק וראיתי טריילרים שלו והדרישות ממש טובות

מה אתם אומרים?אחד המשחקים אה?

בואנה,יש לך 1000 הודעות ועדיין לא למדת איך להתבטא נכון? :nixweiss:

א) מה זה לעזאזל "שמעתי שהוא אחד המשחק" ואח"כ "אחד המשחקים"...לא קיים ביטוי כזה ואף אחד לא משתמש בו...אם התכוונת לאמר "אחד המשחקים היפים\טובים",אז תאמר את זה,כי זה ממש אבל ממש לא ברור מה שאמרת

ב)"דרישות טובות",מה,הן יפות ומכינות קפה?

ג)ועכשיו בנימה פחות תקיפה [סליחה על זה,אבל כתיבת עברית פגומה כלכך ממש מרגיזה אותי]-המשחק ממש לא כזה טוב בהשוואה לBATTLEFIELD 2...הוא די אכזבה למען האמת...בהתחלה שקלתי לקנות את זה,עכשיו אני צריך לשקול מחדש.

פורסם

מה תקפת את הבנאדם מסכן

אם אתה לא מבין מה המשמעות של הביטוי "אחד המשחקים" אז כנראה שאתה לא מעודכן בסלנגים הכי בסיסיים בעברית

המשמעות של "אחד המשחקים" הכוונה שזה אחד המשחקים החזקים\טובים וכל אחד מבין את המשמעות של זה, חוץ מזה לא חייב תגובה בכזאת תקיפות

בחזרה לנושא אכן אמור להיות משחק טוב, אני בקרוב אנסה אותו ואתן דוח מצב :)

הבנתי שהוא אמור להיות פחות כבר מה BF2 :P

פורסם

א) מה זה לעזאזל "שמעתי שהוא אחד המשחק" ואח"כ "אחד המשחקים"...לא קיים ביטוי כזה ואף אחד לא משתמש בו...אם התכוונת לאמר "אחד המשחקים היפים\טובים",אז תאמר את זה,כי זה ממש אבל ממש לא ברור מה שאמרת

ג)ועכשיו בנימה פחות תקיפה [סליחה על זה,אבל כתיבת עברית פגומה כלכך ממש מרגיזה אותי]-המשחק ממש לא כזה טוב בהשוואה לBATTLEFIELD 2...הוא די אכזבה למען האמת...בהתחלה שקלתי לקנות את זה,עכשיו אני צריך לשקול מחדש.

מה אתה מבלבל תביצים ?

קודם כל רושמים בוא נא (אם אתה מתחנגל כמו שאתה מתנהג) או בונא ולא בואנה

ודבר שני אם אין לך תמשחק למה אתה חושב שהוא לא כזה טוב ?

פשוט קולקצית אפסים...

פורסם

תסתכל עליך ולא רק אחרים, בכל מקרה BF2142 הוא נראה לי משחק מדהים לפחות במיוחד בתפריט הטוב וגם בגלל כמות הבאגים הקטנה לעומת BF2 אבל בגיימפליי לא נראה לי :xyxthumbs:

פורסם

חחח עלק מכינות קפההה חחחח הרגת אותי

מילה שהמשחק יפה?

פורסם

ודבר שני אם אין לך תמשחק למה אתה חושב שהוא לא כזה טוב ?

א)שיחקתי בדמו הרבה...ואני כבר משחק בBF2 מעל לשנה,אז מן הסתם שאני יכול לקבל רשמים מהדמו של BF 2142 ולהשוות אותו לאיכות המשחק של BF2...

בצד הטכני-BF2142 טוב בעשרות רמות מ-BF2 [בגראפיקה,בכובד המנוע,בקוד הרשת ובתפריטים המעולים והמוזיקה החבל"זית],אבל בפועל-המשחק משעמם בהרבה מBF2....האקשן שם לא זורם,כלי הרכב יותר מדי חזקים ויש חוסר איזון מוחלט בין כלי היבשה והטיס וה-INF....בייחוד כלי הטיס הם עלובים...אין להם את העליונות שהיו למטוסים ולמסוקים בBF2...[וזה לצערי הרב...כי כל היופי זה העליונות שיש לכלי הטיס,אך כל זה מתאזן בגלל מס' נמוך של כלי טיס במפה ביחס להגנות נ"ט]..בBF2142 המפה מוצפת בכלי טיס מטומטמים שלא מסוגלים להרוג יטוש...אתה מסוגל להפיל שם חללית תוך 3 שניות,אפילו האנטי טנק של האנג'ניר מפיל שם חללית בקלילות..זה אבסורדי :nixweiss:...והטנקים הפכו למיותרים לחלוטין...הם יחסית חלשים,איטיים,והMECS קורעים להם ת'צורה...עם זאת-המצב הכי אבסורדי הוא העובדה שהאנטי טנק [ואני מדגיש-אנטי טנק],בקושי מזיז לטנקים :lol: [צריך איזה 4 טילים להוריד טנק מסכן אחד]

ב)כן שיחקתי במשחק השלם וכן יש לי אותו...אני לא יכול לשחק במולטי,ואני לא יכול לציין מקורות,אבל בהחלט התנסיתי בשלם...

התקווה היחידה שלי היא שבשלם [במולטי] הקטנת גודל המפות ותוספת האנלוקים תציל את הגיימפליי המאוד מאוד מאוד מיובש של BF2142..כי כרגע אני מסוגל להרדם מרוב שיעמום,אפילו אם הקרב הוא עמוס באופן יחסי...חסר את האינטנסיביות המטורפת שהיתה בBF2.

חחח עלק מכינות קפההה חחחח הרגת אותי

מילה שהמשחק יפה?

משחק יפה אומרים

אבל ממתי לעזאזל אומרים "דרישות יפות"

[???]

זה בערך כמו לאמר שהקפה שלי הוא יפה במקום קפה טעים.

נ.ב-אם התכוונת לשאול האם יש לי מילה טובה על המשחק,אז מה שכתבתי למעלה מתמצת את זה...

אם להוסיף עוד כמה נקודות חזקות למשחק:

הרובים שם מגניבים,הMECS החדשים פשוט שולטים בטירוף אם אתה לומד איך לנהוג בהם טוב,האפקטים הגראפיים החדשים מדהימים,המנוע הפיסי שופר,הJUMP PODS מגניבים בטירוף,ועכשיו כשקופצים מחללית זה פותח לך "כיסא מפלט" [יותר נכון-תא מפלט]...ככה שאם אתה מפיל חללית עם 6 אנשים,אין יותר מגניב מלראות אותם קופצים מהתאי מפלט ומתרסקים על הרצפה...מה גם שהתאים האלה עושים נזק אז זה חתיכת כאוס עצבני ;D

SO LONG...

פורסם

זה לא עברית פגומה, זה סלאנג

פורסם

משחק טוב.. אני כבר עשיתי PRE-ORGER.., ככל הנראה המשחק ישוחרר אך ורק מיום רביעי בשעה 7 בערב..

פורסם

משחק טוב.. אני כבר עשיתי PRE-ORGER.., ככל הנראה המשחק ישוחרר אך ורק מיום רביעי בשעה 7 בערב..

תגיד עשיתה PREORDER דרך EA DAWNLOADER?

עם כן אז איך בדיוק ומתי אני מקבל את CD KEY מהEA?

פורסם

ההורדה לוקחת יותר מדי זמן

מ-gamespot

זה כבר לא רושם טוב

פורסם

תגיד עשיתה PREORDER דרך EA DAWNLOADER?

עם כן אז איך בדיוק ומתי אני מקבל את CD KEY מהEA?

אין לי מושג זאת פעם ראשונה שאני קונה משחק דרך האינטרנט.. נראה אם זה ילך חלק..

פורסם

ההורדה לוקחת יותר מדי זמן

מ-gamespot

זה כבר לא רושם טוב

מה הקשר?אני מניח שאתה מוריד מהשרת הpublic, אז אפילו ההורדה של HL תיקח שנים.

פורסם

אין לי מושג זאת פעם ראשונה שאני קונה משחק דרך האינטרנט.. נראה אם זה ילך חלק..

כמה זמן נישאר לך בCOUNTDOWN?

פורסם
  • מחבר

נראה משחק בערך כמו 2

לא התרשמי ממש מהטריילרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים