פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אני רוצה לקנות מסך שישמש בין השאר גם למשחקים, לכן חשבתי על 19" 2MS.הדגמים שמצאתי הם:lg l1970hrsamsung 931bfsamsung 940bfbenq fp93gxמה מביניהם הכי מומלץ? (ואם אפשר הסבר למה ולא סתם שם של דגם)יש משהו יותר טוב באיזור המחירים שלהם ?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אני אישית גם מתלבט והחלטתי ללכת על ה931BF אחרי שקראתי ביקורות וגם ראיתי אותו במקרה באיזה חנות..
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים BENQ הרבה יותר זולים והמסכים שלהם טובים (במיוחד הדגם הזה).אבל ניקרה לי שהמסכים האחרים יותר טובים.אם אין לך כסף לך על ה BENQ אם יש לך לך על 931BF.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים התלבטות קשה ,אני בזמנו התלבטתיבין ה BENQ ל LG ל 930Bבסופו של דבר זה עיניין אינדבדואליאני בסוף החלטתי על LG אחר כךסמסונג ואחר כך BENQד.אבסוף קניתי BENQ 600 שקל הבדל לא הולכים ברגלוהאחרים לא עד כדי כך יותר טובים בכל מקרה שלושתם באמת מסכים טוביםאם תחליט ללכת על ה BENQ אז אני מאמיןשעוד מוכרים אותו במכרז בוואלהחוץ מזה שתוציא מחיר טוב האחריות שם היא עד הבית(לפחות ככה זה היה פעם)
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר לא אכפת לי לשלם עוד 200 שקל בשביל לקבל מסך יותר טוב.. מסך לא קונים כל יום.שאלתי את המלצת החנות שבה אני קונה את המחשב והם אמרו לי שלדעתם ל LG יש צבעים יותר טובים מה SAMSUNG.אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על חנות שיגידו את האמת ולא את מה שיותר משתלם להם למכור..הם גם הציעו לי בכלל ללכת על VIEWSONIC דגם 922 משהו. הוא עולה בסביבות ה 2200, שווה את ההפרש ?!
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים במחירים של היום (לפי זאפ)ההפרש במחירים בין המסכים זניחכולם עולים סביבב1700 שקלאם אתה קונה בחנות אז LG אם במכרז לך על BENQ ותחסוךאיזה 300-400 שקלה VIEWSONIC ללא ספק הטוב מכולםלדעתי לא שווה עוד 500 שקלאם אתה כבר מוכן להוציא 2200 אתה יכול לשקולאת 22 של Chi Mei שמוכרים ב KSPראיתי פה תגובות טובות על המסך הזה אפילו שהואשל חברה לא מוכרת אבל העצה הכי טובה היא לך ותיראה בעיניים שלך
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר שוב, אם ה 200-300 שקל הפרש בין הBENQ שהוא הכי זול לסמסונג או LG משתלמים אני לא אקנה את ההכי זול.איך בוחרים ביניהם. קצת בעייתי כרגע ללכת ולראות כי אין את ה LG בארץ עד חודש הבא.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים תראה אי אפשר לתת לך תשובה חד משמעיתאני אמרתי לך מה אני חושב ,אחרי שראיתי את כולם ,בשבילי ה LGהוא הכי טובמשהוא אחר יבוא אחרי ויגיד שהסמסונג הכי טובעל הנייר המסכים הם אותו דבר ובפועל ההבדלים בינהם לא כל כך גדוליםוגם הם בעיני המתבונןאם אתה צריך מסך עכשיו לא ההיתי מחכה חודש ל LG וקונה עכשיו סמסונגאם אתה יכול לחכות אז תחכה ותשווה כשתוכלבסה"כ הכל קיבלת הצעות ל3 מסכים טובים ורק אתה יכול להחליט מה ניראה לך יותרטוב
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים צבעים הרוב אומרים ש SAMSUNG יותר טובים מ LG.שלושת המסכים ברמה דומה ההבדל הוא זוית צפיה (הבדל שיכול להיות מורגש עם שתי אנשים או יותר ליד המחשב באותו זמן) וניגודיות (ההבדל כל כך קטן שלא יהיה מורגש של כך ואני לא מדבר על הנתון המאוד לא חשוב של ה 1400:1).נ.ב.Chi Mei אחת מיצרניות המסכים הכי גדולות בעולם.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים עכשיו אני יותר מבולבל, כל אחד אומר שמסך אחר יותר טוב אמרתי לך שכל אחד יגיד משהוא אחר אני יגיד לך יותר מזה יש אנשים שקנו את המסכים האלו והתאכזבו (לא יודע למה אולי יש להם סטנדרטים יותר גבוהים אולי סתם מזל רע) זה עניין אינדבדואלי פשוט תלך לחנות ותשווה בעין מה שלא תבחר זה יהיה מסך טוב ואני מאמין שלא תתאכזב (אלא אם כן אתה ממש פאנטי לגבי המסך ואתה שם לב לכל פגם)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אם הייתי ממש פנאטי לא הייתי קונה מסך ב 1700...המוכר בחנות אמר לי שהוא אהב פחות את הצבעים של הסמסונג כי יש RTA ארטיפקט או משהו בסגנון.. מה זה אומר ?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים זאת באמת אחת הטענות שיש לאנשים נגד הסמסונגבמסכי BF ידוע שיש בעיה בכיוון של OVER DRIVE (לפחות ב930BF) שגרם לזהובדיונים של לפני חצי בערך תמיד המליצו נגד המסךלפי מה שאני הבנתי מאנשים הבעיה תוקנה ב 931BF וזה לא קיים יותראבל אני לא יכול להגיד לך בודאותזאת אחת הסיבות שגם המלצתי על ה LGלגבי השאלה שלךש. מה זה ארטיפקטים?ת. כל מה שלא אמור להיות בתמונה! פשוט מאוד כל מיני נקודות או קווים או צורות מוזרות או שבירות מוזרות שלא אמורות להיות במשחק עצמו אלו ארטיפקטים!(מתוך מדריך OC הגדול מאת BUNG )
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר כדאי ללכת בכלל על מסך רחב ? (מה היתרונות שלו? הוא תכלס יותר קטן..)ראיתי שיש LG עשרים אינץ בסביבות אותו מחיר, אבל 5ms. יש סיבה שהוא יהיה עדיף בשבילי מאשר 19 אינץ 2 מילי ?(אני לא מתכוון לראות סרטים עליו, משחקים כן)
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני גם התלבטתי בין סמסונג לLG בסוף קניתי את LG1970HR .SO FAR SO GOOD ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.