עבור לתוכן

איזו משחה טרמית לקנות? עריכה בסוף עמוד 2 - אשמח אם תוכלו לעזור

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

האם משחה טרמית היא אוניברסלית? אפשר אחת שתתאים גם למעבד בתושבת אינטל בתושבת 478 או 775, גם למעבדי AMD וגם לכרטיסי מסך?

אם כן איזו משחה כדאי לקנות?

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחות הטרמיות המובילות כיום הן: Arctic Silver 5 , MX-1 ו ZALMAN ZM-STG1

שלושתם יתאימו לך לשימושים שציינת..

פורסם
  • מחבר

תודה :).

והם כולם באותה רמה? מה שאני מוצא בחנות הקרובה אליי לקנות?

פורסם

כן :xyxthumbs:

פורסם

הזלמן קצת יותר טובה מהשתיים האחרות.

פורסם

zal

as

mx

בסדר הזה...... הבדלים של מעלה\2 ... קח בחשבון שאם אתה מתכנן מריחה כשיכבה אחידה (אני בעד הסיבוב) ה-MX ממש לא נוחה למריחה.

פורסם
  • מחבר

למה הכוונה כשכבה אחידה\סיבוב?

לא פשוט למרוח שכבה דקה וזהו?

פורסם

למה הכוונה כשכבה אחידה\סיבוב?

לא פשוט למרוח שכבה דקה וזהו?

זה כבר לא כל כך קשור לכאן אבל יש אנשים שטוענים ששיכבה אחידה זה הכי טוב... אני טוען שזה לא מדוייק ויכול לגרום לבועות אויר ולכן לשים נקודה במרכז ולסובב את גוף הקרור יתן ביצועים זהים (אם לא טובים יותר), נוח יותר ובטוח יותר. אתה יכול להסתכל באתרי היצרן להסבר מריחה....

גם תלוי בסוג המשחה. ואם זה לכרטיס מסך\מעבד.. וכו'...

פורסם

ה MX-1 לדעתי הרבה יותר טובה!

סיבה ראשונה: הטמפרטורות די דומות בין שלושת המשחות. ולכן יש לקנות את הזולה מבין שלושתם (יש בנעה מחשבים ב 25 שקלים).

סיבה שניה: היא לא מוליכה. המשחה הטרמית הזו, פשוט לא מוליכה. ככה שגם אם יקרה משהו ויהיה קצת על הלוח או על אחד מהמרכיבים האלקטרוניים, זה לא יעשה קצר בינהם.

סיבה שלישית: בגלל שהיא לא בנויה מחומרים מתכתיים, והיא לא נוזלית (ממש- אבל ממש סמיכה!) היא לא מתאדה. כלומר, אחרי שנתיים או 3 או 4 או 5 או אפילו 6, היא לא תיתן ביצועים ירודים. לכן לא צריך לרענן משחה כזו - שים את המשחה ושכח.

סיבה רביעית: היא מורידה את הטמפרטורה ככל שעובד הזמן. ביום השלישי, הטמפרטורה תרד כמעט ביותר מ2 מעלות ממשחה אחרת.

שווה לבקר באתר של MX-1 ולאות את הטבלה.

כולם טובות אבל למי שאין הרבה מחשבים בבית -2 גרם יספיקו ל3 מעבדים וצ'יפסט ב25 שקלים. שווה.

פורסם

כן שווה להכנס לאתר של MX1 בשביל להחליט אם לקנות MX1 :kopfpatsch:

1 )אין ספק שהיא משחה טובה... כמו כולם.

2 )בכל המשחות רק לאחר 3 ימים אתה תראה את הטמפרטורה היציבה.

3 ) אתה בטוח שלא צריך לרענן (ואני ממש לא מדבר על 3 שנים :screwy: ) תחשוב שוב.

4 )האם בדקת אחרי 6 שנים את המשחה MX1

5 ) כל המישחות הנ"ל לא "מוליכות" אומנם יש בהם אחוז וספק שלא יהיה ו.... אבל בתכלס תעשה בידקה.. הם לא מוליכות. ובנוסף זה היה נכון למעבדים מלפי 30 שנה... היום עם המשטח העצום הזה צריך להיות סטלן ולפספס...

6 ) לפי מה החלטת שהיא הכי טובה? בדקת על אותו מעבד את כל המשחות לאחר 2 ימים.

7 ) אתה מודע לקושי מריחת המשחה בגלל היותה הכי סמיכה?

8 ) רציתי להגיע ל10 לא הצלחתי

9 ) בעסא.

פורסם
  • מחבר

יש איפה לקנות את הזלמן באיזור ת"א במחיר שפוי? אני לא ארוץ בשביל משחה ואני צריך אחת די מהר.

ותודה על העזרה חבר'ה! אתם מאוד עוזרים :)

SAOD - אחלה הסבר. תודה :)

עריכה: יש בKSP לידי את הARCTIC FREEZER 5. האם היא מספיק טובה וקלה למריחה? עולה 40 שקלים ואני יכול עכשיו ללכת לקנות

פורסם

מספיק טובה..

בנועה יש לך את הMX אבל ב25 +משלוח משהו כמו 10 +- יוצא פחות מKSP והMX טובה יותר וגם לא מוליכה חשמל.

פורסם

מספיק טובה..

בנועה יש לך את הMX אבל ב25 +משלוח משהו כמו 10 +- יוצא פחות מKSP והMX טובה יותר וגם לא מוליכה חשמל.

הוא צריך אחת דיי מהר... ועד שיגיע לו מנועה לת"א....

לפותח הפוסט:

מספיק טובה.

*Silver

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים