עבור לתוכן

ה-Cowon A2 נגד ה-Archos AV500 נגד ה-?

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן אני מחפש נגן סרטים נייד על רמה.

בזמן האחרון אני משדרג את הציוד בחיי והחלטתי שהגיע הזמן להעלות הילוך בעניין הקניה.

התחלתי לחפש באינטרנט ושני הרציניים ביותר שמצאתי הם ה A2 וה AV500, כאשר אני נוטה לכיוון ה A2.

מספר (רב של) שאלות:

1. cnet דווקא נותנים ל AV500 ציון גבוה יותר מה-A2. למישהו יש רעיון למה? על פני השטח הסקירה של ה-A2 משבחת יותר...

2. מישהו מכיר נגן כזה עם מסך גדול יותר - גודל המסך הוא פקטור גדול בחישוב הקניה שלי?

3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו?

4. מישהו מכיר אולי נגן אחר שלא חשבתי עליו כאפשרות?

5. מה עדיף? לקנות בארץ בבערך 800 שקל יותר ולהנות מתמיכה במקרה של קלקול, או לחסוך את הכסף, לקנות בחו"ל ולהסתכן בקלקול?

6. מישהו יודע על איזה נגן חדש שאמור לצאת וכדאי לחכות לו?

7. כשהמכשירים מתפקדים כמו הארדיסק נייד הם מתפקדים במהירות של הארדיסק מחובר רגיל או בביצועים של התקן USB חיצוני?

8. המכשירים תומכים בכתוביות בעברית?

9. קראתי שיש גם משחקים ל A2. במה מדובר?

פורסם

איפה מצאת A2 ב-800 ש"ח המחיר הכי זול הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אל תתייחס ל-CNET הם לא האתר הטוב ביותר לסקירות ה-A2 הוא נגן ה-PMP הטוב בעולם יש לו מסך 4 אינץ' לאף נגן אחר בינתיים אין מסך בסדר גודל כזה עד שיהיה ה-N2 שלא יגיע לישראל הוא לא מתפקד טוב ומהר כמו הרדיסק מן הסתם הוא נגן ולא הרדיסק

פורסם

1. cnet דווקא נותנים ל AV500 ציון גבוה יותר מה-A2. למישהו יש רעיון למה? כסף.

2. מישהו מכיר נגן כזה עם מסך גדול יותר גודל המסך הוא פקטור גדול בחישוב הקניה שלי? אתה שואל או אומר?

3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו? ה-504 בטוח תומך, כל שאר כנראה שלא.

4. מישהו מכיר אולי נגן אחר שלא חשבתי עליו כאפשרות? תבדוק את ה-Creative ZV(אולי גם את ה-ZVW) ואת ה-archos 504/604

5. מה עדיף? לקנות בארץ בבערך 800 שקל יותר ולהנות מתמיכה במקרה של קלקול, או לחסוך את הכסף, לקנות בחו"ל ולהסתכן בקלקול? אם אין לך מישהו שהולך כל חודש לחו"ל/ידע ורצון לשלוח לחו"ל עדיף לך לקנות בארץ, אחרת קנה בחו"ל.

6. מישהו יודע על איזה נגן חדש שאמור לצאת וכדאי לחכות לו?

7. כשהמכשירים מתפקדים כמו הארדיסק נייד הם מתפקדים במהירות של הארדיסק מחובר רגיל או בביצועים של התקן USB חיצוני? הם מחוברים ב-USB, כמובן שהם יתפקדו כמו התקן USB רגיל.

8. המכשירים תומכים בכתוביות בעברית? סביר להניח שלא.

9. קראתי שיש גם משחקים ל A2. במה מדובר? נבדוק

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את זה ב-800 שקל, אלא ציינתי שההבדל במחירים בין הארץ לבין חו"ל הוא בערך 800 שקל :silly:.

בכל מקרה, יצא לי גם לקרוא על ה Archos AV700 שהכניס לי עוד ספקות (יש לו מסך עצוווום). ומה זה הנגן הזה N2?

פורסם

יש להם את אותו גודל מסך 4 אינץ לא?

ה-N2 הוא נגן שרק הוכרז יהיה לו מסך בגדול 7 אינץ' והוא יימכר רק בקוריאה

פורסם

רק רציתי לציין שA3 צריך לצאת בתקופת החגים בארה"ב (איזור חנוכה אם לא ידוע) ונראה ששווה להמתין לראות מה לקנות אז

פורסם
  • מחבר

1. מה זאת אומרת כסף? מה קשור לציון?

2. אני אומר שגודל המסך חשוב לי מאד. ושואל אם מוכר לכם נגן עם מסך גדול יותר.

3. מה זה ה-504?

3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו? ה-504 בטוח תומך, כל שאר כנראה שלא.

ה- archos 604 נראה ממש מגניב. ויש לו גם מסך גדול יותר. הוא גם תומך ב PDF כמו ה-504?

מה ההבדלים בינו לבין ה-504 תכלס?

גם ה AV700 נראה מטורף. יש לו מסך של 7 אינטצ'!

פורסם

ה av700 לא משו בכלל..גדול מאד. כבד וזמן סוללה לא מרשים.

av500 נותן פייט ל a2 .מכוון שהבאנדל שלו עשיר בשלט ועריסה.

הנגנים החדשים של ארקוס לא מציאה בגלל הצמצום בבאנדל. כדי לחבר אותו לטלויזיה תצטרך לקנות עריסה שעולה עוד 300 לזולה. ו650 ליקרה.

כדי לנגן סרטי divx תצטרך לקנות קודקים מהאתר.

לכן לפי דעתי ה a2 יוצא הנגן האולטימטיבי. כל פעם משתדרג בעידכונים וברמת העיקרון אחרי השימוש בשניהם av500,a2

a2 לוקח .

פורסם

מה כסף קשור לציון? קוראים לזה בעברית צחה שוחד אבל אפשר גם לכנות את זה תרומה לשינוי הציון. (לטובה/לרעה)

ה-604 הוא האח הגדול של ה-504, ההבדלים בין ה-504 ל-604 הם של-604 יש מסך widescreen, זמן בטריה נמוך יותר, והוא טיפה דק יותר.

גם ה-604 תונמך ב-PDF.

תעבור על זה.

פורסם

העניין של הכסף קשור. מכוון שהבחור קבע תקציב מסויים. ואני לא בטוח שהוא ידע שיש עוד מגוון הוצאות. שהוא יצטרך להוציא.

אם ובמידה הוא יחליט לקחת את אחד מנגני הארקוס החדשים.

וחוץ מזה בטח שזה משמעותי. זה מבחינת ערך לכסף. הערך ש a2 מעניק הרבה יותר גובה לעומת ארקוס והסדרה החדשה.

וגם את זה צריך לציין!

פורסם

אתה לא הבנת אותי, אני מתכוון שמי שמשלם יותר כסף מקבל ציון גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי אותך.

אני עכשיו חלוק בדעתי מה לקחת. את ה A2 או את ה 604...

פורסם
  • מחבר

דווקא ה A2 נשמע יותר ויותר טוב ככל שאני קורא עליו.

פורסם
  • מחבר

אז מה לדעתכם הפתרון הטוב ביותר?

ה A2, ה 604 או ה 504? מה ההבדל בכלל בין ה-604 ל-504?

פורסם

ה-604 הוא האח הגדול של ה-504, ההבדלים בין ה-504 ל-604 הם של-604 יש מסך widescreen, זמן בטריה נמוך יותר, והוא טיפה דק יותר.

גם ה-604 תונמך ב-PDF.

תעבור על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים