פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים איך אני מתקין את המשחק? אני הורדתי תיקייה שיש בתוכה 72 קבצים של Unknown application וכל הקבתים שוקלים 3.25 ג'יגה , איך אני פותח את הקבצים האלה? בתמונה שני הקבצים שמסומנים בחץ זה אני עשיתי להם... עשיתי מאפיינים ואז כאילו עשיתי שיהיו קבצי ראר אבל לא עזר אז מה לעשות??
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים you people just dont get the hint, eh....חוקי הפורום מוכרים לכם? אם לא, לכו לקרוא, אם כן....enjoy your ban
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר הנה הוראות מהNFO של המשחק אולי יעזור לךתנסה ככה לדעתי זה צריך לעבוד: תשנה את כל השמות של הקבצים לאיך שהורדת אותם תכנס לוינראר רגיל (התחל > הפעלה > winrar.exe)ותנווט עם הווינראר עד לתיקיה של המשחק ותנסה לפתוח איתו את הקבץ הראשון לפי ההוראות הוא חייב לתת לך.אני מכיר את זה אבל איך אני עושה unpack כשכל הקבצים שלי Unknown application??
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אל תגיבו לו בבקשה.אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום ואז לבקש מחילה כמה שיותר מהר.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים תקרא את חוקי הפורום, ובלי שום קשר לחוקי הפורום עדיף לקנות מקורי מאשר להסתבך עם פרוץ ואפילו מולטיפלייר אי אפשר לשחק, קצת להוציא כסף לא ייזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.