עבור לתוכן

עזרה בבחירת זכרונות ..

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה.

ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה,

רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר

ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה.

אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ...

http://www.plonter.co.il/

ואם יש צורך בכך, זאת המערכם המיועדת :

Intel® Core2 Duo E6600

P5W-DH-Deluxe

SAPPHIRE Radeon® X1900XT 512MB

אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ,

תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה ..

בתודה רבה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה קונה את המחשב לאוברקלוק אז עדיף יהיה לקחת את הלוח ASUS P5B DELUXE כי הוא אוברקלוקר טוב יותר.

לפי מיטב ידיעתי בפלונטר אין זכרונות שקרובים לרמה של ה - HZ (אולי אחד מה - CORSAIR אבל אני לא מכיר אותם כל כך טוב).

מעבד אתה יכול לרדת ל - E6400 שמגיע לאותם תוצאות באוברקלוק כמו ה - E6600 (עניין הקאש ממש לא משמעותי), וכמובן מומלץ לקנות קירור צד שלישי למעבד.

פורסם

לא ממליץ לך לקחת את הכרטיס מסך...

יש אלטרניטובות יותר טובות באופק...

ועוד דבר לא כדאי לפי דעתי לקנות זיכרונות ולוח מחנות שונה כי אם יהיה לך בעיות תאימות או משהו כזה אתה תצטרך לשבור את הראש מול שני חנויות (דעתי האישית)

ומסכים בקשר למה שהבחור לפני אמר על הלוח אם עדיף p5b dlx

פורסם
  • מחבר

אם אתה קונה את המחשב לאוברקלוק אז עדיף יהיה לקחת את הלוח ASUS P5B DELUXE כי הוא אוברקלוקר טוב יותר.

לפי מיטב ידיעתי בפלונטר אין זכרונות שקרובים לרמה של ה - HZ (אולי אחד מה - CORSAIR אבל אני לא מכיר אותם כל כך טוב).

מעבד אתה יכול לרדת ל - E6400 שמגיע לאותם תוצאות באוברקלוק כמו ה - E6600 (עניין הקאש ממש לא משמעותי), וכמובן מומלץ לקנות קירור צד שלישי למעבד.

אכן מתוכנן OC, ובאמת בהתחלה העדפתי את ה - P5B,

פשוט במידה שאני אחבר למחשב שני מסכים אני רוצה שהאיכות שלהם תהייה זהה וטובה כמובן,

ואהבנתי שזה אפשרי ב - P5W ולא ב - P5B בגלל התמיכה במערך כרטיסי מסך, תקנו אותי אם אני טועה ...

למה אתה מתכוון שה - E6400 מגיע לאותם תוצאות של ה - E6600 ?!שלפי מה שהבתנתי הוא OC בנ*ונה !!

חומזה ברור שיהייה עוד קירור למעבד, זאת לא המערכת כולה ...

לא ממליץ לך לקחת את הכרטיס מסך...

יש אלטרניטובות יותר טובות באופק...

ועוד דבר לא כדאי לפי דעתי לקנות זיכרונות ולוח מחנות שונה כי אם יהיה לך בעיות תאימות או משהו כזה אתה תצטרך לשבור את הראש מול שני חנויות (דעתי האישית)

אאיזה אלטרנטיבות טובות יותר יש ?!

בעיית תאימות בין הלוח לזכרונות הללו אין לפי מה שהבנתי, חוצמזה ברור שיותר נוח לקנות הכל מאותה חנות ..

אך כמו שציינתי בהתחלה :

אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה.

ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה,

רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר

ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה.

אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ...

http://www.plonter.co.il/

אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי לבדוק אם יש משו מתאים לדרישותיי,

אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ,

תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה ..

תודה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

האלטרניטובות שבאופק :

סדרת גיפורס 8 שמתחילה לצאת חודש הבא (אמנם יקר אבל יצאו תוך כמה זמן גם דגמים יותר זולים)

*ati x1950 pro - שאמנם קצת פחות טוב מ - XT אבל המעבד הוא 80nm לעומת 90 ב- XT מה שגורם לצריכת חשמל מופחתת ופחות חום.

*זה הכרטיס הראשון ש - ati מייצרת ב- 80nm וזה אומר שבקרוב יצאו כרטיסים אחרים יותר חזקים בטכנולוגיה זאת.

*יש לך את x1900xt 256 mb שההבדלי ביצועים בינו לבין מה שאתה רוצה לקנות הם קטנים מאוד ולא מצדיקים את הפרש המחירים של כמעט 600 שקל יותר לגרסת 512 mb

*בכל מקרה לפי דעתי לא משתלם לקנות את הכרטיס הזאת מבחינה כלכלית עדיף לך לקנות עכשיו כרטיס יחסית זול כמו x1950 pro ב1300 שקל ולחכות שנה ולקנות כרטיס דיירקט-איקס 10.

זהו פחות או יותר מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים