פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים אצלי מאוורר קטן עשה את הבעיה.הפתרון הכי טוב זה לשים את כל המכשירים על הגג ולהשאיר בבית רק את המסך ;D
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים ..לא התכוונתי למעטה מסוכך לכבל (את זה יש לכל המסכים) אבל יצא טוב כי הבאת לי/לך רעיון; יש טבעות שהמקפידים (בדרך כלל גרפיקאים ומשתמשי מק) שמים ב3-4 נקודות לאורך הכבל. את הטבעות שעשויות מחומר מתכתי/פחמי (נקרא Ferrit) ניתן להשיג בחנויות (הבנתי שאסור לעשות פה פרסומת) מקצועיות ו/או טכנאים. תתפלא כמה זה "מרגיע" את המסך.אבל לא לזה היתה כוונתי מקודם, התכוונתי למעטה הפלסטי שמכסה את שפופרת המסך (CRT). בחלקו הפנימי הוא מצופה בפח מחורץ או בחומר אמגנטי (בד"כ בצבע בורדו-כתום). :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר כן אני מכיר את הטבעות האלה.נראה לי שהישתמשו בטבעות כאלה בספקים ישנים של מחשב.וזה באמת נראה לי רעיון טוב.ולמסך שלי יש את המעטה המתכת המחורץ שמגן על כל הלוחות של המסך .תודה כל הרעיון. :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים תנסה להחליף את הכרטיס מסך רק לצורך בדיקה מחבר למשל אם לא יעזור תשאיל מחבר מסך אחר בדוק אולי צרוף מקרים והמסך לא תקין אולי המסך קיבל מיגנוט מהרסיבר ועכשיו אתה מקבל את התוצאה.תנסה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.